1) Το αν οι ελληνικοί δρόμοι φταίνε ή όχι και αν ναι σε τι βαθμό για τα τροχαία είναι ένα θέμα για το οποίο δεν νομίζω ότι μπορούμε ελαφρά την καρδία να εκφράζουμε άποψη. Και μην ξεχνάμε ποιοί κυκλοφορούν σε αυτούς τους δρόμους...οι έλληνες οδηγοί.
2) Η οικονομική συναλλαγή του τύπου...σου φτιάχνω τον δρόμο, δεν πληρώνεις εσύ και παίρνω εγώ τα έσοδα από τα διόδια για Χ χρονικό διάστημα, μου ακούγεται απόλυτα φυσιολογική και λογική. Τώρα, το τι παίζει από πίσω, πόσο χρηματισμός υπάρχει, ποιοί επωφελούνται και πως, πόση διαφθορά υπάρχει, είναι θέματα που και εδώ μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Το ότι όμως είναι δίκαιο να ζητάει η εταιρία λεφτά από τον πολίτη, είναι απόλυτα δίκαιο πως να το κάνουμε. Γιατί τον έφτιαξε άλλωστε, για την φουκαριάρα την μάνα της;
3) Ναι τα διόδια είναι ακριβά, αλλά πείτε μου, εκτός αυτών που κινούνται καθημερινά στις εθνικές, για τους υπόλοιπους είναι τόοοοοσο σημαντικό έξοδο; Και πριν βιαστείτε να μου πείτε "Τι λες ρε μεγάλε" να σας θυμίσω ότι όλοι μας πληρώνουμε καθημερινώς πολύ περισσότερα αγαθά και υπηρεσίες σε πολύ πιο δυσανάλογες τιμές και δεν βλέπω αντίστοιχα κινήματα. Μήπως χαιδεύουμε τα αυτιά μας;