Παραλειπόμενα από το Noiz Open Day

Aaaa k mi ksexasw, na mas ksanarthete mono na to kserw na gemisw pali to psigeio me kaiser (ma kala sinenoimenoi eisastan oloi?!)

;)

_Peggy_ είπε:
Euxaristw poli gia ta kala sas logia  :P

xi xi xi
TI ΓΕΛIΑ KAI XIXI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΕΝΑΣ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ !? ΟΛΟΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΟΚΑΚΟΛΕΣ? ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΓΩ ΑΠΟΧΟΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΒΓΑΛΤΑ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ακομα κι εγω που πινω μονο AMSTEL εκεινο το βραδυ ηπια KAISER παραδοξως.

Το πεπερωμενο....

_Peggy_ είπε:
Aaaa k mi ksexasw, na mas ksanarthete mono na to kserw na gemisw pali to psigeio me kaiser (ma kala sinenoimenoi eisastan oloi?!)

;)
Αγαπητέ/ή _Peggy_ καλώς ήλθες στο noiz. Παρακαλώ μην γράφεις με greeklish. Οι κανονισμοί είναι εδώ.

(Παρακαλώ μην επαναληφθεί διότι θα αναγκαστώ να σου μειώσω το κάρμα  :P )

Ε παιδια αφηστε αν ειναι. Ειπαμε να δειρουμε και το γυρισατε στην τρελιτσα και στο χαβαλε.

_Peggy_ είπε:
Euxaristw poli gia ta kala sas logia  :P

xi xi xi
Ουπς, ήμουν σίγουρος... ::)

Λοιπόν, πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω στην Πέγκυ ότι δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο kultura που λένε όλοι*... ;D

Επίσης, θα θερμοπαρακαλέσω τον έβρι να μην ξαναματααποχωρήσει και πάλι εκ νέου για ακόμα μία φορά!

*μην του δίνεις σημασία, θα περάσω μια βόλτα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από κει και θα ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ το θέμα... Σειρά μου να ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ!

harilatron είπε:
Αγαπητέ/ή _Peggy_ καλώς ήλθες στο noiz. Παρακαλώ μην γράφεις με greeklish. Οι κανονισμοί είναι εδώ.

Έλα ρε συ Χαριλάτρε. Τρείς σελίδες μοντέρνας-εναλλακτικής-προκλασσικής ποίησης γράφτηκαν για την Πέγγυ.

Θα μπορούσες να είσαι πιο ευγενικός.

Μη σου πω θα έπρεπε να κάνει είσοδο με το μέγιστο κάρμα.

;D ;D ;D ;D

Προτεινω την Πεγκυ

ως επιτιμο μελος με θετικο καρμα συν αερατο πεγκ-σουι,

και την ανακυριξη της ως Noiz girl of the year!

Τη στεψη να κανει ο Πρεβελακης,αλλα η εκδηλωση να προβληθει απο το Star (λογω ονοματος).

Πεγκυ καλως ηλθες,

με τη σειρα μου να παραδεχθω οτι αν και πινω Amstel,φτιαχνεις και απιστευτη Heineken... ;D

-kultura,εισαι τυχερος που ειμαι "μπαμπας της",και μαλιστα καραφλος...

Αλλιως,θα σου ειχα "πεταξει το γαντι"... ;D ;D ;D

-Να ζησετε!

:-*

harilatron είπε:
Σε αυτήν την ποταπή φοβέρα και απειλή θα βρεις σύσσωμο το λαό του Νόιζ αντίθετο. Κάτω η τρομοκρατία και η μοντουλατοκρατία. Δεν μπορείς να καταπνίξεις αυτήν την ευγενική και θεάρεστη συνένωση δυο καρδιών. "Ους ο Γιαμέθ συνέζευξε, τροποποιητής μη χωριζέτω" (Φέντερ ΙΘ', 6).

Δεν καταφερα να σας ευχαριστισω, στο προηγουμενο post μου για τα υπεροχα ποιηματακια κλπ που μου γραψατε.  Εαν τα μελοποιησετε κι ολας θα σας κερασω αλλο ενα κιβωτιο kaiser...!

bouzoukleri  η photo τα σπαει!!

'Μπαμπα' μου Yann γιατι δεν μου ζηταγες amstel αφου ειναι η μπυρα σου? 

Αλλα αρκετα για τις μπυρες.  Πραγματικα εισασταν πολυ συμπαθιτικη παρεα και χαρηκα πολυ που σας γνωρισα.  ;D

Kultura...  δεν σχολιαζω  :P

*κανω οτι μπορω να μην κανω ορθογραφικα λαθη αν κ θα σας παρακαλουσα να με συγχωρεσετε εαν υπαρξει κανενα αλλα δεν εχει χρειαστει να γραψω στα ελληνικα εδω και περιπου 5 χρονια (εμενα στο εξωτερικο)!  αλλα τι ρατσισμος ειναι αυτος με τα greeklish!?!

_Peggy_ είπε:
*κανω οτι μπορω να μην κανω ορθογραφικα λαθη αν κ θα σας παρακαλουσα να με συγχωρεσετε εαν υπαρξει κανενα αλλα δεν εχει χρειαστει να γραψω στα ελληνικα εδω και περιπου 5 χρονια (εμενα στο εξωτερικο)!   αλλα τι ρατσισμος ειναι αυτος με τα greeklish!?!
Να απαντήσει σοβαρά κι ένας άνθρωπος, μου επιτρέπετε έτσι; :P

Σοβαρά λοιπόν, δεν είναι προς άγχος το θέμα με τα ορθογραφικά. Εφόσον τα posts σου διαβάζονται και μπορεί κανείς να βγάλει νόημα, όλα είναι μια χαρά.

Και δεν είναι ρατσισμός προς τα greeklish νομίζω, απλά κάποιοι είναι δεν μπορούν με τίποτα να τα διαβάσουν. Ναι, είμαι κι εγώ ένας από αυτούς! ;)

Καλωσήρθες κι από μένα λοιπόν, και μην ακούς τον Harilatron για τα κάρματα, από την κακία του τα λέει! ;D 8)

θαρρω πως ζουμε μεγαλες στιγμες!!!

επισης, μηπως να δωσουμε κανα καρμα στον κουλτουρα για να ανεβουν οι μετοχες του???

Ε παιδια, δε τη ρωτατε τελικα ποσα κιλα είναι ο τυπος που θα δειρω? Θα τη ρωτουσα εγω αλλα παίρνω αντιβίωση  :-X

Οχι τιποτα αλλο, να ξερω να κοψω τιμολόγιο στον Κουλτουρα  8)

_Peggy_ είπε:
Εαν τα μελοποιησετε κι ολας θα σας κερασω αλλο ενα κιβωτιο kaiser...!
Λοιπόν κυρίες και κύριοι η αυτού , η ιδία, η μούσα (κάποιων από εδώ μέσα) μίλησε.

Ετοιμάστε το.

1ο Noiz for Peggy Jam.

Έχουμε Ρεφρέν

Am                              Dm

Του Vox μου η λυχνία φέγγει

G7                      Cmaj7

Μόνο για σένα Πέγκυ

Έχουμε Κουπλέ.

C                                  Ab7

Σε βλέπω δίπλα στην τοστιέρα

Dm7                G7                  C      C7

κι ιδρώνουν τα δάχτυλά μου στην ταστιέρα

F                    Fm              C            A7

Και θα 'θελα να χύσεις τον καφέ,

Dm7          G7          C     

να 'ρθω να καθαρίσω το λεκέ...

Προτείνω rythm-backing track  Playloud

Σόλα οι Gilomourόφατσες

Final mixing Nikodemos

BigAlejandro είπε:
θαρρω πως ζουμε μεγαλες στιγμες!!!

επισης, μηπως να δωσουμε κανα καρμα στον κουλτουρα για να ανεβουν οι μετοχες του???
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΑ. ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΟΠΕΛΑ. ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΟ ΕΙΜΑΙ ΩΣ ΕΔΩ.

neeq είπε:
Οχι τιποτα αλλο, να ξερω να κοψω τιμολόγιο στον Κουλτουρα  8)
Ο καλός ο φίλος σου λέει μετά... ::)

ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΟΠΕΛΑ.
ΜΕ ΚΕΡΝΑΤΕ, ΦΕΡΝΩ ΔΥΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΟ; Η ΟΧΙ;

kultura είπε:
Ο καλός ο φίλος σου λέει μετά... ::)
Εγω ξερω για καλο μυλο. Για καλο φίλο δεν εχω ακουσει :P

Trending...

Νέα θέματα

Back