TI ΓΕΛIΑ KAI XIXI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΕΝΑΣ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ !? ΟΛΟΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΟΚΑΚΟΛΕΣ? ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΓΩ ΑΠΟΧΟΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΒΓΑΛΤΑ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ._Peggy_ είπε:Euxaristw poli gia ta kala sas logia
xi xi xi
Αγαπητέ/ή _Peggy_ καλώς ήλθες στο noiz. Παρακαλώ μην γράφεις με greeklish. Οι κανονισμοί είναι εδώ._Peggy_ είπε:Aaaa k mi ksexasw, na mas ksanarthete mono na to kserw na gemisw pali to psigeio me kaiser (ma kala sinenoimenoi eisastan oloi?!)
![]()
Ουπς, ήμουν σίγουρος... :_Peggy_ είπε:Euxaristw poli gia ta kala sas logia
xi xi xi
Έλα ρε συ Χαριλάτρε. Τρείς σελίδες μοντέρνας-εναλλακτικής-προκλασσικής ποίησης γράφτηκαν για την Πέγγυ.harilatron είπε:Αγαπητέ/ή _Peggy_ καλώς ήλθες στο noiz. Παρακαλώ μην γράφεις με greeklish. Οι κανονισμοί είναι εδώ.
(Παρακαλώ μην επαναληφθεί διότι θα αναγκαστώ να σου μειώσω το κάρμα)
Σε αυτήν την ποταπή φοβέρα και απειλή θα βρεις σύσσωμο το λαό του Νόιζ αντίθετο. Κάτω η τρομοκρατία και η μοντουλατοκρατία. Δεν μπορείς να καταπνίξεις αυτήν την ευγενική και θεάρεστη συνένωση δυο καρδιών. "Ους ο Γιαμέθ συνέζευξε, τροποποιητής μη χωριζέτω" (Φέντερ ΙΘ', 6).harilatron είπε:(Παρακαλώ μην επαναληφθεί διότι θα αναγκαστώ να σου μειώσω το κάρμα)
Να απαντήσει σοβαρά κι ένας άνθρωπος, μου επιτρέπετε έτσι;_Peggy_ είπε:*κανω οτι μπορω να μην κανω ορθογραφικα λαθη αν κ θα σας παρακαλουσα να με συγχωρεσετε εαν υπαρξει κανενα αλλα δεν εχει χρειαστει να γραψω στα ελληνικα εδω και περιπου 5 χρονια (εμενα στο εξωτερικο)! αλλα τι ρατσισμος ειναι αυτος με τα greeklish!?!
Λοιπόν κυρίες και κύριοι η αυτού , η ιδία, η μούσα (κάποιων από εδώ μέσα) μίλησε._Peggy_ είπε:Εαν τα μελοποιησετε κι ολας θα σας κερασω αλλο ενα κιβωτιο kaiser...!
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΑ. ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΟΠΕΛΑ. ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΟ ΕΙΜΑΙ ΩΣ ΕΔΩ.BigAlejandro είπε:θαρρω πως ζουμε μεγαλες στιγμες!!!
επισης, μηπως να δωσουμε κανα καρμα στον κουλτουρα για να ανεβουν οι μετοχες του???
Ο καλός ο φίλος σου λέει μετά... :neeq είπε:Οχι τιποτα αλλο, να ξερω να κοψω τιμολόγιο στον Κουλτουρα 8)
ΜΕ ΚΕΡΝΑΤΕ, ΦΕΡΝΩ ΔΥΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΟ; Η ΟΧΙ;ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΟΠΕΛΑ.
Εγω ξερω για καλο μυλο. Για καλο φίλο δεν εχω ακουσειkultura είπε:Ο καλός ο φίλος σου λέει μετά... :![]()