Noiz Open Day 2 - The Aftermath

Μα δεν ξέρω τι να γράψω :)

Ευχαριστώ τους drummers, τους μπασιστες, τους κιθαρίστες που παίζουν και μπάσο και εκείνους που σκέφτηκαν να φέρουν μαζί τους κάποιον από τις παραπάνω κατηγορίες (σοφοί άνθρωποι) ;D

Στα αρνητικά η καλή ηχομόνωση στις αίθουσες : έβλεπες να βαράνε μέσα αλλά δεν άκουγες τι, οπότε έμπαινες να παίξεις και γινόσουν ρόμπα γιατί όλοι ήταν καλύτεροι από σένα ;D

Ο Yameth δεν ξέρει να κουρδίζει την ακριβή του κιθάρα και έδιωξε τον Wrtsxx από τη ντραμς. Ο Wrtsxx ήρθε κλαίγοντας αλλά δεν μπορεσα να τον συνεφέρω γιατί ψηφιοτρόμαζα με τη Μ13 αναλογικούς μπυροπότες. Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν για την πλαστική αίσθηση της μπύρας τους. Αλλά κι εγώ ήμουν πολύ όμορφος.

Μα τι παιχταράδες είναι μερικοί : πέρα από τους γνωστούς δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ωραία που ήταν να βλέπεις παιδιά που γράφουν σπάνια στο φόρουμ να τα λένε ΟΛΑ με το ευφυέστατο παίξιμό τους. Κρίμα που δεν μπορούσα να είμαι ταυτόχρονα σε όλες τις αίθουσες. Και ήμουν τόσο όμορφος.

Μία παράκληση : Αν ανέβει βίντεο ή φωτό με μένα θα ήθελα να λέγεται "ο blue δείχνει πώς γίνεται".

Και για του λόγου το αληθές:

http://www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=142

Φωτορεπορτάζ τελείως ζωντανό και με προφανή καλλιτεχνική ευαισθησία. Τα εφέ είναι ηθελημένα. 'Νταξ;  ;D

Ας όψεται η Cannon που κλασσικά έμεινε από μπαταρία μέχρι να τη ρυθμίσω και ευτυχώς τη μέρα έσωσε όπως - όπως το Iphone κουρδιστήρι μου που ντουμπλάρει και σαν φωτογραφική μηχανή αλλά και βίντεο. Τα βίντεο, αν και παρομοίου τεχνικού επιπέδου, θα ακολουθήσουν αμέσως μετά το post-production. Ahhh yeah! (Wrtsxxxx πες αλεύρι).

Ευχαριστώ όλους που ήρθαν και τα 'παμε, παίξαμε και περάσαμε 4 ωρίτσες χάρμα.

Αφού ο ευγενέστατος ιδιοκτήτης το στούντιο μου είπε: "Ωραίο κόσμο μαζεύει το Noiz. Αλλο επίπεδο."

Συγχαρητήρια.

ΥΓ λεζάντες στις φωτό ακολουθούν. Οσοι δειτε τον εαυτό σας σχολιάστε το.

Το (Κορεάτικο!!) σκαφάκι του faltsoo ήταν φοβερό πράγματι!

Η τσιγγάνα του blue ήταν μια κούκλα επίσης.

Γενικά υπήρχαν αρκετά αξιόλογα όργανα και παίκτες.

Πέρασα ωραία και ελπίζω να επαναληφθεί κάτι ανάλογο σύντομα!

ΖΗΛΕΥΩ.................

Πόσο πολύ θα ήθελα να ήμουν κι εγώ χθες μαζί σας... :( :( :(

playloud είπε:
Κριμα γιατι λεγατ(ν)ε θα φερω αυτο, εκεινο, τ αλλο

RP, HD, Axe για τον αντρα, σουξου μουξου

Τελικα κολωσαν ολοι, ουουουουυουου

;D ;D ;D
Φίλος, χθες ήταν μέρα no-nonsence "καρφί στον ενισχυτή" (εκτός από τον Blue φυσικά) και τα άτομα ΕΠΑΙΖΑΝ!

Τη καλησπερα από μενα κ τα συγχαρητηρια μου για την ωραία βραδια. Ηρθα αργα, μετα από πρόβα, αλλα προλαβα να  απολαυσω το Νικολα στο πιανο, τον γιαμεθ στο μπασο και δυο παιδια αγνωστου ταυτοτητας σε κιθαρα κ ντραμς!

Θα έφερνα και εναν πολυ καλο ντραμερ, αλλα ειχε κανονισει τη βραδια του. Next time. Ωραία θα ήταν να καθιερώναμε με όσους ενδιαφέρονται, πιο συχνα τετοιες βραδιές.

Όντως αυτό το κοκκινο σκαφακι, μια χαρα! πρεπει να ηταν καλοσεταρισμενο.

yameth είπε:
Φίλος, χθες ήταν μέρα no-nonsence "καρφί στον ενισχυτή" (εκτός από τον Blue φυσικά) και τα άτομα ΕΠΑΙΖΑΝ!
Boss ειμαι σιγουρος οτι τα ατομα επαιζαν, σιγα μην περιμενα να το ανακαλυψω στο open day.

Απλα πολλα ελεχθησαν απο πριν για μηχανισματα τυπου "θα τα φερω να τα βαλουμε διπλα διπλα" (παιζουμε τις αδειες ;D)

Καταρχάς συγχαρητήρια και για την πρωτοβουλία του NOIZ αλλά και για την απρόσμενη ανταπόκριση των μελών του.Χθες όλες οι αίθουσες του studio ήταν ένα απέραντο jam από BLUES FUNK ROCK και άλλα είδη και μας ευχαρίστησε ιδιαίτερα που γνωρίσαμε από κοντά τόσο τα μέλη όσο και την ποιότητα ανθρώπων-μουσικών που φιλοξενείτε στην κοινότητα σας.Το χθεσινό event μας επιβεβαίωσε απόλυτα ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο ''μικρόβιο''.Από πλευράς μας περάσαμε υπέροχα και το ίδιο ευχαριστημένοι ελπίζουμε να είστε και εσείς.

Βαγγέλης-Εύη

www.stagestudios.gr

Μπράβο σε όλους για τη χθεσινή συνάντηση, ήταν πραγματικά εξαιρετικό το κλίμα! Πολλά πρόσωπα που είχα χρόνια να δω, πολλά πρόσωπα με τα οποία γνωρίστηκα από κοντά, ωραίοι παίχτες ολούθε!

Ίσως κάποιοι να παρατηρήσατε ότι απέφυγα επιμελώς να αγγίξω κιθάρα χθες καθότι θα είχαμε φαινόμενα ακατάσχετης ξεφτίλας σε αυτή την περίπτωση, περιορίστηκα σε ένα σύντομο πέρασμα πίσω από τα πλήκτρα για να σώσω τα προσχήματα (Νικόλα μου, καλά που δεν ήσουν μπροστά γιατί ούτε τότε θα τα έσωζα). 8)

Έχω επίσης να καταγγείλω τον Longshadow που με πέθανε με το παίξιμό του, τον Gregg γιατί Longshadow-ίζει επικίνδυνα και τον ndnikola γιατί προς μεγάλη μου απογοήτευση απέδειξε ότι ένας πληκτράς μπορεί να παίζει και ωραιότατη κιθάρα.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Stage που έκαναν τα πάντα για να περάσουμε καλά και γενικά συγκαταλέγονται άνετα στο top-5 των φιλικότερων studio owners! ;)

Καλά να 'μαστε να τα πούμε και στο επόμενο... :)

Δυστυχώς, δυστυχέστατα, μου ήταν αδύνατο να παρευρεθώ. Και τώρα που διαβάζω πόσο καλά ήταν με έχει πάρει ολίγον από κάτω. Ελπίζω το επόμενο να είναι σχετικά σύντομα.

Καταγγέλω την αναλγησία των αρμοδίων.

Πάλι απόγευμα δούλευα! ;D ;D

Με αγάπη,

ο Χτυπητός ;D ;D ;D

longshadow είπε:
(όπως βέβαια και κάποιες χτυπητές απουσίες!)

Το open day ήταν φανταστικό! Πραγματικά!

Φυσικά έχω να καταγγείλω στο 1142 τους παρακάτω που καπνίζαν στο χώρο του bar:

* χαχαχαχαχα!

Στα βασικά!

Για πρώτη μου φορά έπαιξα blues. Ήταν πολύ ωραία, και νομίζω ότι ήμουν σχετικά μέσα στο πνεύμα (δεδομένου ότι δεν έχω ιδέα από korg και ήθελα κόσμο δίπλα μου να μου αλλάζει τους ήχους...). Η πλάκα ήταν ότι ξεκίνησα σε ένα στούντιο να παίζω, σταμάτησα μετά απο λίγο. Και όταν αργότερα πήγα σε άλλο στούντιο, με άλλο κόσμο, να παίξω, μου φανηκε σα να συνέχισα το προηγούμενο κομμάτι.  ;D

Η απόλαυσή μου ήταν προς το τέλος με τον Blue, που ελπίζω να ξαναπαίξουμε κάποια στιγμή, όπως και με τον Νικόλα1972...

Χίλια ευχαριστώ στον yameth για αυτό το απόγευμα/βραδιά. Τρελλή χαρά που είδα πολύ κόσμο (Marathon, genious loki, audioKostas, κλπ, κλπ...).

Με το καλό να ξαναγίνει! ;)

Την άλλη φορά να φέρετε και μπασίστες. Υπερωρίες δεν ξανακάνω (βαράτε με κι ας κλαίω)

Χάρηκα που σας έδωσα την ευκαιρία να ακούσετε τι μπορεί νακάνει ένα σοβαρό short scale μπάσο.

Χάρηκα που σας είδα, λυπάμαι που δεν σας γνώρισα όλους.

mick77 είπε:
ΥΓ 1.audiokostas εμαθες να ανοιγεις την πορτα (α ξεχασα μπασιστας εισαι  ;D ;D)
Το κακό του να είσαι σταρ είναι ότι ξεχνάς απλά πράγματα που παλιά έκανες μόνος σου.

Κυρ Toneless, έχεις στα χέρια σου ένα καλλιτεχνικά διαμορφωμένο καπάκι Amstel.

Το θέλω πίσω πάραυτα.

ή ήπια μπόλικες μπύρες...ή το μόνιτορ έχει πάρκινσον...ή τα ντοκουμέντα βγήκαν πολυ ντιγκινταγκα...

Nikolas είπε:
Η πλάκα ήταν ότι ξεκίνησα σε ένα στούντιο να παίζω, σταμάτησα μετά απο λίγο. Και όταν αργότερα πήγα σε άλλο στούντιο, με άλλο κόσμο, να παίξω, μου φανηκε σα να συνέχισα το προηγούμενο κομμάτι.  ;D
αχαχαχαχαχαχ

Αυτό να μαι ειλικρινής το περίμενα  :P ;D

Δεν τα κατάφερα να έρθω μιας κ έτρεχα προς την άλλη πλευρά της Αθήνας όλη μέρα. Άλλη φορά :)

Μπράβο παιδιά , θα πρέπει να ήταν τρομερή εμπειρία . :)

Πολύ θα ήθελα να βρίσκομαι στην ωραία μουσική παρέα που διοργανώσατε αλλά δυστυχώς η αποστάσεις της πραγματικότητας σε σχέση με του δικτύου έχουν  μεγάλη διαφορά .  

Την επόμενη φορά λοιπόν  :)

Πολύ ωραίο το event και τα jammαρίσματα όλα τα λεφτά!!!

Η ατμόσφαιρα, το κλίμα...απλά τέλεια και ο χώρος ιδανικός (αν εξαιρέσουμε όσα έχουν ειπωθεί για την ηχομόνωση ... παραήταν καλή ;D ;D ;D)

Το μόνο αρνητικό πιστεύω ήταν η διάρκεια.....5 ώρες δεν είναι Day

Την επόμενη φορά θέλουμε ολόκληρη μέρα ;D ;D ;D

Ελπίζω μέχρι την επόμενη φορά να μάθω να παίζω και τίποτα γιατί το επίπεδο ήταν πολύ καλό!!!

Δυστηχως με κατι Γ@@@ς υποχρεωσεις δεν μπορεσα να περασω ... αλλα πηγαμε σημερα το μεσημερακι εκει με τους υπολοιπους Random plan για την προγραμματισμενη προβιτσα μας (εχουμε κολησει εκει με τον πανεμορφο αψογα οργανομενο χωρο και την παντα τελεια φιλοξενια της Ευης και του Βαγγελη)....!!! Πηραμε λιγο απο το βαημπ που παρεμεινε στον αερα και...τρυγυρναγε πεντατονικοζαλισμενο προσπαθοντας να βρει διεξοδο...!!

Αναμενω το επομενο μιτινκ !!!

Χαίρομαι που περάσατε καλά παίδες. Εννοείται οτι απο Καστοριά μου ήταν αδύνατο να έρθω, αλλά σήμερα έψαχνα το θρέντ να δω πως τα περάσατε.

Να γίνονται αυτά... ωραία είναι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back