• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Noiz Open Day 2

παιδια βαλτε αν ειναι ευκολο οδηγιες και καμμια διευθυνση γιατι τα links στην πρωτη σελιδα δεν δουλευουν

marathon είπε:
Προσπαθώ να μπώ στο site των Stage και δεν...

Τι έγινε? Έκλεισαν?
μαλλον θα διαβασαν το θεμα "Ελληνας και τσιγαρο και φοβηθηκαν ;D ;D ;D

Τώρα δεν έχω πολύ χρόνο αλλά το βράδυ θα ποστάρω αναλυτικές οδηγίες για να βρείτε εύκολα το μέρος, complete με χάρτη, διπλή πίτα και κρεμμύδι. Stay tuned!

MrCrowley, πλησίασε την οθόνη σαν να με κοιτάς στα μάτια και πες μου: Είχες έρθει στο προηγούμενο αντίστοιχο event?

marathon είπε:
Εσυ Χαριλατρε θα ανεβεις?
Δυστυχώς όχι. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καταπληκτικά.

(Θα μείνω "υπηρεσία" να σβήνω τα ποστ του glamour2  :P )

χαιρετω τους απανταχου noizades...! ???

βλεπω να μαζευομαστε πολλοι!να ρωτησω αν τυχον κολλησουμε στην ουρα χαρτακια προτεραιοτητας θα υπαρχουν?! ;D

λεμε κανενα συνθηματικο στην πορτα? (πχ ξερω τον μετρ ;) )

παντα τετοια !!!!

cheers left 8)

anonymousfools είπε:
λεμε κανενα συνθηματικο στην πορτα? (πχ ξερω τον μετρ ;) )
Εσύ, με ένα μήνυμα, δύσκολο το βλέπω να ξέρεις τον μέτρ ;D ;)

Εκτός εάν είσαι από αυτούς με τα 10-12 ονόματα ;D :o

Καλώς ήρθες και καλώς να έρθεις το Σάββατο

Για γράψε κάποιος τη διεύθυνση του Stage γιατί το site αρνείται...Καλλιθέα που, πόσο?

Λοιπόν, το Stage βρίσκεται στην Καλλιθέα, Χαροκόπου και Γρυπάρη 58 (η είσοδος επί της Γρυπάρη δηλαδή).

Μερικές λεπτομέρειες:

-Η περιοχή δεν φημίζεται για το άνετο παρκάρισμα που απολαμβάνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες. Κοινώς, για να παρκάρεις όταν είναι εργάσιμη μέρα και ώρα πρέπει να κάνεις αίτηση στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Εντούτοις, λογικά η κατάσταση θα είναι κάπως καλύτερη το Σάββατο και την ώρα που θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε.

-Όσοι έχετε τη δυνατότητα να έρθετε με ΜΜΜ, προτιμήστε τα. Το λεωφορείο 040 περνάει από τη Χαροκόπου (δηλαδή έξω από το στούντιο) και ξεκινάει από το Σύνταγμα οπότε αν έχετε πρόσβαση να φτάσετε κέντρο, έρχεστε άνετα. Υπάρχει βέβαια και η λύση των τρόλευ που περνάνε από την Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) όπως το 1 και το 5 που σας αφήνουν στα 200 μέτρα από το στούντιο.

Επίσης είναι σε απόσταση βολής και ο ΗΣΑΠ Ταύρου αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περπατήσετε λιγάκι παραπάνω (10 λεπτά περίπου).

Οδηγίες για να έρθετε με δικό σας μέσο

Από κέντρο και πάνω:

Βγείτε στη Συγγρού και ξεκινήστε να κατεβαίνετε προς παραλία. Μόλις περάσετε το φανάρι του Φιξ, στα 100 μέτρα υπάρχει μια μικρή πινακίδα που γράφει Καλλιθέα και δείχνει προς τα δεξιά, βγείτε σε αυτή την έξοδο και ακολουθήστε το δρόμο. Μόλις περάσετε πάνω από τη γέφυρα και περάσετε το φανάρι, θα είστε επί της Ελευθερίου Βενιζέλου. Συνεχίστε ευθεία και στρίψτε αριστερά στο πρώτο φανάρι που στρίβει αριστερά (έχει μια μεγάλη εκκλησία και ένα βενζινάδικο στη γωνία) και ξανά αριστερά στο τρίτο στενό (Γρυπάρη). Στη γωνία είναι το στούντιο.

Από Πειραιά:

Ερχόμενοι από την Ποσειδώνος, στρίβουμε αριστερά στο πρώτο φανάρι για Καλλιθέα. Βγαίνουμε στην Ελευθερίου Βενιζέλου, όλο ευθεία πάνω (έχει αρκετό δρόμο) και στρίβουμε δεξιά στην Αγίων Πάντων (μόλις δούμε τη μεγάλη εκκλησία στο αριστερό χέρι όπως ανεβαίνουμε). Αριστερά στο τρίτο στενό (Γρυπάρη) και φτάσατε.

Από παραλία:

Όπως θα ερχόμασταν από Πειραιά, απλά έρχεστε από την αντίθετη πλευρά της Ποσειδώνος οπότε προσέξτε να στρίψετε στο σωστό φανάρι (είναι το πρώτο μόλις περάσετε το νυχτερινό κέντρο Teatro στο δεξί σας χέρι).

Ακολουθεί χάρτης, έχω σημειώσει την είσοδο του στούντιο, καθώς και τις διαδρομές ανά περίπτωση. Η πράσινη γραμμή είναι για όσους έρχονται από κέντρο, η μπλε από Πειραιά και παραλία. Όχι γέλια για τις ικανότητές μου στην επεξεργασία εικόνας παρακαλώ! ;D

stage.jpg

Σκέφτομαι να κατέβω και εγώ, έφαγα λίγα λεφτά αυτό το μήνα και είναι κρίμα να κάθονται ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back