Noiz Open Day 2 - The Aftermath

Alchemist είπε:
Έχω επίσης να καταγγείλω τον Longshadow που με πέθανε με το παίξιμό του...
Ναι καλά, βλακείες!

You're still alive!!  :D ;D

Εγω καταγγέλω οτι οι Alchemist, Nikolas και NicolasAth72 είναι πιο ψηλοί απο μένα και αισθάνομαι μειονεκτικά πλέον με τέτοιο username!

Mediumshadow ίσως??

Καλά να μην μιλήσω για τον blue τον οποίο απλά τον αγγίζεις και σε πετάει 2 μέτρα μακρυά! (πολύ μπρατσόνι ο τύπας μιλάμε!!)

yameth είπε:
Τα βίντεο, αν και παρομοίου τεχνικού επιπέδου, θα ακολουθήσουν αμέσως μετά το post-production. Ahhh yeah! (Wrtsxxxx πες αλεύρι).
περιμένω πμ

Κυρ Toneless, έχεις στα χέρια σου ένα καλλιτεχνικά διαμορφωμένο καπάκι Amstel.

Το θέλω πίσω πάραυτα.
μάλλον αυτό που ζητάς κατέληξε και πάλι στα χέρια μου.  8)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΙΖ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 3ΜΕΡΗ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ !ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ EVENT...

Εγώ περιμένω αγωνιωδώς το βίντεο καθότι οι χαμηλές συχνότητες δεν περνάνε από τα μικρόφωνα της κάμερας!!! Επίσης νομίζω πως θα ήθελα άλλο ένα τζαμ με WrTsXxx...

Λοιπόν... από τη μεριά μου χάρηκα πολύ που γνώρισα αρκετά από τα μέλη του Noiz, και ευχαριστήθηκα δεόντως τα jam που κάναμε!

Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό event, και νομίζω ότι θα ήταν πολύ όμορφα αν επαναλαμβανόταν με μεγαλύτερη συχνότητα (αν και υποθέτω ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο)!

Εν ολίγοις, πολύ καλοί μουσικοί, ωραίο jam, και ιδιαίτερως ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αλλαγές απόψεων περί μουσικής και επιβίωσης στην ελληνική νυχτερινή πραγματικότητα :p (να΄σαι καλά yameth!).

Ελπίζω να τα πούμε ξανά σύντομα!  :D

Μπορώ παρακαλώ, να έχω τη φωτογραφία του Gregg που παίζει με τη Fiber?

Άντε καλά περάσατε και πάλι  8)

Rain check once again.

υ.γ. κάτι διάβασα για σουβλάκια...

Ναι ημουν κι εγω εκει. :)

Τα καταφερα για δευτερη φορα.

Μ αρεσε που ουτε καλα καλα καλησπερα δεν ειπαμε τα χωσαμε με τον longshadow (αληθεια σου χω πει ποτε οτι εισαι παρ πολυ ωραιος παιχτης?) :P

Δεν φχαριτηθηκα τον yameth με το σκατοκουρδιστηρι που πηγε κι εμπλεξε (και τελικα δεν επαιξε..... :()και γι οσους δεν τον εχουν ακουσει σας λεω οτι ΧΑΝΕΤΕ.

Γενικα δεν προλαβα να γνωρισω και κανεναν ;) ισως ομως προλαβω να πουλησω την κιθαρα μου! ;D

Ει το επανακουειν ;)

blue είπε:
1) Στα αρνητικά η καλή ηχομόνωση στις αίθουσες : έβλεπες να βαράνε μέσα αλλά δεν άκουγες τι, οπότε έμπαινες να παίξεις και γινόσουν ρόμπα γιατί όλοι ήταν καλύτεροι από σένα ;D

2) Ο Yameth δεν ξέρει να κουρδίζει την ακριβή του κιθάρα...
1) Αυτό ήταν δεν ξαναπατάω.

2) Παρακαλώ να γραφεί, ποιός ήταν ο μόνος που έφερε κουρδιστήρι. ;)

Nestoras είπε:
Παρακαλώ να γραφεί, ποιός ήταν ο μόνος που έσπασε χορδή ;)

Nestoras είπε:
1) Αυτό ήταν δεν ξαναπατάω.

2) ο
bP9wJ8976957-02.jpg

Σας ζηλευω αρκετα. Αν δεν ειχα το live, θα ερχομουν σιγουρα...

Ωστοσο επαιξα χθες λαιβ το Dark Side και το ισορροπησα το πραγμα...

Του χρονου ελπιζω να μπορεσω :)

Κριμα ημουν εκτος...

Ηθελα να σας γνωρισω απο κοντα

Καθε χρονο μονο γινεται αυτο?

Nestoras είπε:
εγώ έφερα 2, ένα korg AW-3 για αμεσότητα και γρήγορα κέρδη (στο δίνω να κουρδίσεις μόνο με 5€), αλλά μετράω και το ενσωματωμένο της Μ13. True Story : ο yameth, endorser της apple, ΕΝΩ πάλευε με το όφωνο του iPhone, ανάμεσα στα λάτιν-μεταλ-fusion περάσματα του γνωστού πλέον ιρακινού περκασιονίστ Wrtsxxx, μου ζήτησε να αφαιρέσω τη -σε TBP mode- M13.

Φυσικά και τα 2 tuners τα έφερα για εσάς. Εγώ κουρδίζω πάνω στο σόλο (με βολεύει στα παρεστιγμένα 16α) είτε με nanobends είτε με τον τρόπο που έχω δείξει και στον προσωπικό μου φίλο Bireli Lagrene (legatto με το αριστερό και fine tuning στα κλειδιά με το δεξί).

Χάσμα γενεών ή καθαρή μυϊκή υπεροχή? H ιστορία θα δείξει οτι πάντα είχα δίκιο : από τότε που επέλεξα τα μελομακάρονα σαν καλύτερη εναλλακτική έναντι των μουστοκούλουρων για συνοδεία του ελληνικού καφέ μέχρι και τη στιγμή που προσδιόρισα οτι ο Nyquist και η Shannon Nτόχερτι είχαν δίκιο (για την ψηφιακή αναπαράσταση ενός σήματος και για τον Ντύλαν αντίστοιχα).

YΓ. κάποιοι γραφουν παραληρηματικά ποστς, τους εγκαλώ σε νοηματική συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
blue είπε:
True Story : ο yameth, endorser της apple, ΕΝΩ πάλευε με το όφωνο του iPhone,
Πολύ καλά (επαγγελματικά) εργαλεία σε λάθος (ερασιτεχνικά) χέρια...έτσι βγαίνει το κακό όνομα...και άντε να το μαζέψουμε... :D ;)

marathon είπε:
Πολύ καλά (επαγγελματικά) εργαλεία σε λάθος (ερασιτεχνικά) χέρια...έτσι βγάινει το κακό όνομα...
Σωστά... Και ξέρεις, το επόμενο iPhone θα υποστηρίζει και λειτουργία τηλεφωνικής κλήσης... :P

RayDTutto είπε:
Σωστά... Και ξέρεις, το επόμενο iPhone θα υποστηρίζει και λειτουργία τηλεφωνικής κλήσης... :P
...στον Yameth μην το πείς...θα το προπαραγγείλλει.... ;D

blue είπε:
Φυσικά και τα 2 tuners τα έφερα για εσάς. Εγώ κουρδίζω πάνω στο σόλο (με βολεύει στα παρεστιγμένα 16α) είτε με nanobends είτε με τον τρόπο που έχω δείξει και στον προσωπικό μου φίλο Bireli Lagrene (legatto με το αριστερό και fine tuning στα κλειδιά με το δεξί).
Καταπληκτικό  :o . Άλλη μια φορά το έχω ξαναδεί από αυτόν

Steven_Seagal-r14437.jpg

κι εγώ έφερα κουρδιστήρι - μανταλάκι με τελειωμένη μπαταρία

που παρολαυτά κουρδιζε καλύτερα από τα i-phone κάποιων, ονόματα δε λέμε,

(αυτού με την 335  ;D)

θα βάλω και την κιθάρα μου 5000 ευρώ αγγελία τώρα που έχει dna του μισού Noiz  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back