- Πόντοι
- 2,878
Εκεί που για να παρκάρεις, πρέπει να κάνεις κάνεις πρώτα... tama στην Παναγιά την Gibsonιοτισσα ;Dmarathon είπε:Καλλιθέα που?
Εκεί που για να παρκάρεις, πρέπει να κάνεις κάνεις πρώτα... tama στην Παναγιά την Gibsonιοτισσα ;Dmarathon είπε:Καλλιθέα που?
και πως θα κουβαλήσεις workstations, analog synths και τις leslie καμπινες σου?Alchemist είπε:Αν περάσω εγώ θα έρθω με τα πόδια πάντως, κι ας μένω στην άλλη άκρη της Καλλιθέας.
Αχ βρε Boomie, θα σε μαλώσω... τζάμπα τους πληρώνω τους roadies μωρέ; 8)WrTsXxx είπε:και πως θα κουβαλήσεις workstations, analog synths και τις leslie καμπινες σου?
Yes. 8)Alchemist είπε:Υ.Γ. Σκέφτομαι να φέρω ένα αξιόλογο κομμάτι από το gear μου, την 72άρα Tele. Το μόνο αξιόλογο δηλαδή!
Είναι σίγουρο ότι και στο Noiz event θα είμαστε πίτα, αλλά αν υπάρχει αγάπη... 8) ;D ;DKorgious είπε:Μια χαρά Νικόλα! Θα τα πούμε κι από κοντα..και στα 2 events. ;D
για τον Ντουνουση..δεν βλέπω να χωράμε όμως...πίτα θα είναι το μαγαζι...
Μόνο αγάπη?...Πολλά θα υπάρξουν! :The Genius Loci είπε:Είναι σίγουρο ότι και στο Noiz event θα είμαστε πίτα, αλλά αν υπάρχει αγάπη... 8) ;D ;D
+1NickNT είπε:Ιδίως Σάββατο, δεν θα υπάρξει μείζον πρόβλημα πιστεύω (απλά το αναφέρω μήπως αποθαρρυνθεί κάποιος από το ζήτημα του πάρκινγκ!).
Φίλος, έχεις λίγο αργήσει. Πέρασε το event.jj7 είπε:geia xara..lew na rthw me ti siginwnia kai tin ilektrakoustiki mou tha kanoume kanena kalo jamarisma?? episis psaxnw kai gia mpanta opote opoios thelei mou stelnei gia na proetoimasw kanena tragoudaki (kai fwni amma laxi....ektos apo kithara..)..epiroes apo rock-entexno
Έχω κάνει τουλάχιστον 2 όσο είμαι εδώKorgious είπε:Υ.Γ. Νοιζ Band...ακόμα να γίνει όμως. :![]()
Σορρυ για τα greeklish. Το Νοιζ Band τί είναι και που θα γίνει?Korgious είπε:Φίλος, έχεις λίγο αργήσει. Πέρασε το event.
Δεν γράφουμε greeklish, κεφαλαία, χρήση πολλών ερωτηματικών και θαυμαστικών.
Υ.Γ. Νοιζ Band...ακόμα να γίνει όμως. :![]()
Μια μπάντα που θα κάνει φασαρία. Για το που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.jj7 είπε:Το Νοιζ Band τί είναι και που θα γίνει?