• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Noiz Open Day 2

για να οργανωθούμε λίγο :)

εγώ λέω να φέρω line6 M13 να τη δει όποιος θέλει (επειδή την έχουμε συζητήσει εκτενώς στο Noiz) και από κιθάρες σκεφτόμουν να έρθω με την Hagstrom HL550, γιατί φαντάζομαι οτι από τελεκάστερ θα έχουμε αρκετές :)

Αν έρθει κανένας με διαθέσεις για καρπούζι στα 0,99 λέω να φερω και την Gitane.

Αν κάποιος σκέφτεται να τεσταρουμε και ενισχυτές μπορώ να σύρω και τον tiny terror (head). Θα μ΄αρεσε πολύ να τον δω δίπλα στον Vox Night Train

Λοιπόν? :)

marathon είπε:
Καλλιθέα που?
Εκεί που για να παρκάρεις, πρέπει να κάνεις κάνεις πρώτα... tama στην Παναγιά την Gibsonιοτισσα ;D

Στην χειροτερη περιπτωση παιδες, υπαρχουν τρεια παρκινγκ στην Εσπεριδων, προς Αθηνα μερια.

Θα εχει λιγο περπατημα.Ουτε 10 λεπτα απο το στουντιο.

Σχετικά με το παρκάρισμα, υπάρχουν πολλά πάρκινγκ επί πληρωμή στα στενά γύρω από το στούντιο όπως σωστά λέει ο Βαρτάνης.

Όσοι δεν γουστάρουν να πληρώνουν για να παρκάρουν (me included), μπορούν είτε να δοκιμάσουν την τύχη τους στα στενά ή να προτιμήσουν τις εξής καβάτζες:

- το πάρκινγκ του ΗΣΑΠ Ταύρου, τις καθημερινές γίνεται μάχη εκεί αλλά λογικά θα έχει κάποια σχετική άνεση εκείνη την ώρα (προϋποθέτει λίγο περπάτημα)

- τη Θησέως στο κομμάτι έξω από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και γενικά το τετράγωνο γύρω από το Πανεπιστήμιο, συνήθως έχει κάποιες θέσεις

- στα στενά προς το γήπεδο της Καλλιθέας, έχει σίγουρα αλλά είναι αρκετά μακριά

Αν περάσω εγώ θα έρθω με τα πόδια πάντως, κι ας μένω στην άλλη άκρη της Καλλιθέας.

Alchemist είπε:
Αν περάσω εγώ θα έρθω με τα πόδια πάντως, κι ας μένω στην άλλη άκρη της Καλλιθέας.
και πως θα κουβαλήσεις workstations, analog synths και τις leslie καμπινες σου?

WrTsXxx είπε:
και πως θα κουβαλήσεις workstations, analog synths και τις leslie καμπινες σου?
Αχ βρε Boomie, θα σε μαλώσω... τζάμπα τους πληρώνω τους roadies μωρέ; 8) :P

Υ.Γ. Σκέφτομαι να φέρω ένα αξιόλογο κομμάτι από το gear μου, την 72άρα Tele. Το μόνο αξιόλογο δηλαδή!

Άντε βρε καλόπαιδα...

Θα έρθω κι εγώ 95%! ;) Με ένα mp3 player στα αυτιά, με ΛΑΖΑΝΗ Playlist!

Επιπλέον λέω να πάω προς Βινύλιο μετά (ΙΛΙΟΝ), όποιος θέλει ακολουθεί για Nick and the Backbones! ;)

Μια χαρά Νικόλα! Θα τα πούμε κι από κοντα..και στα 2 events.  ;D

για τον Ντουνουση..δεν βλέπω να χωράμε όμως...πίτα θα είναι το μαγαζι...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Korgious είπε:
Μια χαρά Νικόλα! Θα τα πούμε κι από κοντα..και στα 2 events.  ;D

για τον Ντουνουση..δεν βλέπω να χωράμε όμως...πίτα θα είναι το μαγαζι...
Είναι σίγουρο ότι και στο Noiz event θα είμαστε πίτα, αλλά αν υπάρχει αγάπη...  8) ;D ;D

The Genius Loci είπε:
Είναι σίγουρο ότι και στο Noiz event θα είμαστε πίτα, αλλά αν υπάρχει αγάπη...  8) ;D ;D
Μόνο αγάπη?...Πολλά θα υπάρξουν!  ::)

Κωδικός εισόδου: 007 φτου και βγαίνω!

Ένδυμα: Βραδυνό και για τα 2 φύλα.

Για τους άνδρες:
tuxedo.jpg

Κατά πάσα πιθανότητα θα περάσω κι εγώ (μιας και ο χώρος μου είναι κάτι παραπάνω από οικείος!), και θα φέρω και... ντράμερ (για το jam του πράγματος)!

Όσο για το παρκάρισμα που αναφέρθηκε πλειστάκις, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα σε σύγκριση με την ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας... π.χ. χθες έφτασα εκεί στις 20:00 και στις 20:05 είχα παρκάρει δυο στενά πιο κάτω! Ιδίως Σάββατο, δεν θα υπάρξει μείζον πρόβλημα πιστεύω (απλά το αναφέρω μήπως αποθαρρυνθεί κάποιος από το ζήτημα του πάρκινγκ!).

C ya!

NickNT είπε:
Ιδίως Σάββατο, δεν θα υπάρξει μείζον πρόβλημα πιστεύω (απλά το αναφέρω μήπως αποθαρρυνθεί κάποιος από το ζήτημα του πάρκινγκ!).
+1

γεια χαρά..λέω να rthw με τι συγκοινωνία και την "ηλεκτρακουστικη" μου θα κάνουμε κανένα καλο "τζαμαρισμα"?? επίσης ψάχνω και για μπάντα οποτε οποιος θέλει μου στέλνει για να προετοιμάσω κανένα τραγουδάκι (και φωνή άμα λάχει....εκτος από κιθάρα..)..επιρροές από rock-έντεχνο

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
jj7 είπε:
geia xara..lew na rthw me ti siginwnia kai tin ilektrakoustiki mou tha kanoume kanena kalo jamarisma?? episis psaxnw kai gia mpanta opote opoios thelei mou stelnei gia na proetoimasw kanena tragoudaki (kai fwni amma laxi....ektos apo kithara..)..epiroes apo rock-entexno
Φίλος, έχεις λίγο αργήσει. Πέρασε το event.

Δεν γράφουμε greeklish, κεφαλαία, χρήση πολλών ερωτηματικών και θαυμαστικών.

Υ.Γ. Νοιζ Band...ακόμα να γίνει όμως.  ::)

Korgious είπε:
Φίλος, έχεις λίγο αργήσει. Πέρασε το event.

Δεν γράφουμε greeklish, κεφαλαία, χρήση πολλών ερωτηματικών και θαυμαστικών.

Υ.Γ. Νοιζ Band...ακόμα να γίνει όμως.  ::)
Σορρυ για τα greeklish. Το Νοιζ Band τί είναι και που θα γίνει?

To Noiz Band...ήταν απλώς ιδέα/ατάκα της στιγμής που έγραφα στο παρόν θέμα.

Κρίμα που έχασες το event. Ήταν ενδιαφέρον.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back