1o Noiz Open Day

μην ξεχασετε να βγαλετε φωτο για αυτους μου δεν μπορουν να  ερθουν  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :( :( :( :( :( :(

ειμαι απο τη Συρο και λεω να εμφανιστω μιας και για το παρασκευοσαββατο θα ειμαι στην αθηνα... βεβαια δεν θα εχω μαζι μου τιποτα καλο να ακουσουμε. Παιζω τυμπανα σε τοπικο σχημα χωρις δισκογραφικες βλεψεις αλλα παντα με στοχο την ποιοτητα. Το μονο που δεν ξερω ειναι πως θα ερθω εκει. ??? Αν κατεβω με το λεωφορειο στου ρεντη σταση ΑΣΤΥ μετα τι κανω??? Ευχαριστω για τις πληροφοριες και το χρονο σας.... Ελπιζω να τα πουμε εκει...

Μεχρι τοτε....keep on rockin' :P

Δεν ενημερωθηκαμε για το κυριοτερο .....

Η μπυρα τι μαρκα θα ειναι ??  ;D

Συμπληρωσα τη φορμα,πατησα οκ,

και βγηκα σε μια λευκη σελιδα με κινεζικα!(γραμματα οχι οργανα!)

Πετυχε το registration?

(Oπ,..ρε dkall,λες να'ναι η μαρκα της μπυρας? ;D)

No worries, απλώς ο browser σου έχει κάποιο θέμα με το UTF-8 encoding που έχει η φόρμα.

Όλα παίξανε σωστά πάντως και η εγγραφή καταγράφηκε. ;)

Μην ανυσηχείς, το ίδιο συνέβει και σε εμένα, ίσως έκανε hacking ο dkall για να πιεί μόνος του όλες τις μπύρες.  :P

Αμα του στραβοβιδωσω καμμια βιδα "κατα λαθος" θα δει...

..ο πιεσταουλας! ;D

Thx! :)

Και γω μέσα! Βέβαια και εμένα κινέζικα μου έβγαλε αλλά φαντάζομαι θα «πέρασε».

Στο πεδίο του εξοπλισμού έγραψα και έναν φίλο που θα’ρθει lol (δεν ήξερα που να τον γράψω, αλλά είναι κιθαρίστας οπότε μπορεί να θεωρηθεί εξοπλισμός).

Έχει και άνετο parking;

Ρωτάω γιατί ενδέχεται να έρθω με το RX7 οπότε να έχω ήσυχο το κεφάλι μου...

Δεν θα προλάβω να έρθω, επαγγελματικές υποχρεώσεις...  :-\

Να περάσετε καλά!  ;) 8)

Αφεντικό, πέρα από μπύρα, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και βυσσινάδα;

Σκέφτομαι την μακρινή πιθανότητα να φέρω την 8άχρονη Nico μου και τον 5άχρονο Flea μου........

εγω ειμαι μεσα και θα φερω πραγμα αρκετο...μαλλον..αλλα γιατι στο registration μου λεει οτι υπαρχω ηδη?

Μην αγχώνεσαι φίλε gpiad, μπήκε κανονικά η εγγραφή. Δεν ξέρω αν δοκίμασες κατά λάθος δύο φορές εγγραφή, μπορεί να έγινε κάποιο misclicking αλλά δεν υπάρχει θέμα. ;)

Παιδες λογω δουλειας θα ερθω μετα τις 9.

Με τον ηλεκτρικο το PROVA απο το σταθμο ειναι μακρια οn foot?

exarhos είπε:
Παιδες λογω δουλειας θα ερθω μετα τις 9.

Με τον ηλεκτρικο το PROVA απο το σταθμο ειναι μακρια οn foot?
Δεν το λες και κοντα (πατα στην εικονα για να τη δεις ολοκληρη)

Για κοιτα για κανα λεωφορειο που να περναει απο Πειραιως μηπως σε βολεψει καλυτερα :)

ναι παιδια ειναι καπως μακρια επειδη ειμαι απο ταυρο και μενω σχεδον διπλα στο studio ο ηλεκτρικος ειναι καπως μακρια με τα ποδια απο το σημειο,αλλα ενταξει παλευεται λιγο..κουραγιο

Κι εγώ ευχαριστώ, αν και μόλις έκανα τα κουμάντα μου, και τελικώς δεν μπορώ να έρθω...

Καλή διασκέδαση! Ρίχτε δυο πενιές για όσους δεν έρχονται...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
110
Εμφανίσεις
18K

Trending...

Νέα θέματα

Back