ειμαι απο τη Συρο και λεω να εμφανιστω μιας και για το παρασκευοσαββατο θα ειμαι στην αθηνα... βεβαια δεν θα εχω μαζι μου τιποτα καλο να ακουσουμε. Παιζω τυμπανα σε τοπικο σχημα χωρις δισκογραφικες βλεψεις αλλα παντα με στοχο την ποιοτητα. Το μονο που δεν ξερω ειναι πως θα ερθω εκει. ??? Αν κατεβω με το λεωφορειο στου ρεντη σταση ΑΣΤΥ μετα τι κανω??? Ευχαριστω για τις πληροφοριες και το χρονο σας.... Ελπιζω να τα πουμε εκει...
Μην αγχώνεσαι φίλε gpiad, μπήκε κανονικά η εγγραφή. Δεν ξέρω αν δοκίμασες κατά λάθος δύο φορές εγγραφή, μπορεί να έγινε κάποιο misclicking αλλά δεν υπάρχει θέμα.
ναι παιδια ειναι καπως μακρια επειδη ειμαι απο ταυρο και μενω σχεδον διπλα στο studio ο ηλεκτρικος ειναι καπως μακρια με τα ποδια απο το σημειο,αλλα ενταξει παλευεται λιγο..κουραγιο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.