• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Παράδοση από E-bay. Σε πόσο καιρό;

Superfunk είπε:
τα παραπονα σου στον παγκοσμιο οργανισμο εμποριου ,ο οποιος εδω και ..αιωνες εχει καθορισει οτι η δασμολογητεα αξια σε ΟΛΕΣ τις χωρες του πλανητη ειναι η τιμη CIF (με αλλα λογια δεν φταει το τελωνειο για αυτο)
Δωσε μου το email τους να διαμαρτυρηθώ...

Σε παρακαλώ freedom, πριν προκαλέσεις κραχ στις παγκόσμιες αγορές, περίμενε το σημερινό κλείσιμο της Νέας Υόρκης και το αυριανό του Χονγκ Κονγκ για να προλάβω να ξεφορτώσω κάτι μετοχές....

Αστον να προκαλεσει,ειμαι ετοιμος να "ψωνησω" αυτον τον καιρο... :) :)

harilatron είπε:
Σε παρακαλώ freedom, πριν προκαλέσεις κραχ στις παγκόσμιες αγορές, περίμενε το σημερινό κλείσιμο της Νέας Υόρκης και το αυριανό του Χονγκ Κονγκ για να προλάβω να ξεφορτώσω κάτι μετοχές....
Δεν κανω χαρες σε τετοια θεματα μαν, ελπίζω να καταλαβαινεις, ειναι καθαρά μουσικο-ιδεολογικό το θεμα...

Αν ακουσετε στο CNN για εναν ψυχακια που βρεθηκε μεσα σε πακετο της USPS, ολογυμνος, με 12άρι μεγαφωνο στο κεφαλι και μια λαμπα σε καθε χερι, πατηστε το REC στο βιντεο...

Freedom είπε:
Δεν κανω χαρες σε τετοια θεματα μαν, ελπίζω να καταλαβαινεις, ειναι καθαρά μουσικο-ιδεολογικό το θεμα...

Αν ακουσετε στο CNN για εναν ψυχακια που βρεθηκε μεσα σε πακετο της USPS, ολογυμνος, με 12άρι μεγαφωνο στο κεφαλι και μια λαμπα σε καθε χερι, πατηστε το REC στο βιντεο...
1ον: Freedom σε πάω με χίλια! (Καλά, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τέλοσπάντων...). Μην τα κάνεις λαμπόγυαλο ακόμα αρχηγέ μου, ένα πακετάκι έχω ακόμα κι είμαι κομπλέ...Ξέρεις...είναι NOS αλλά δεν είναι νιτρομπούκαλο...τί είναι; ;D

2ον: Καλά, τί χαμός έχει προκύψει με την Ελβετία ρε σεις; Το ίδιο eBay store χαζεύουμε όλοι; Αν ναι, ο τύπος δεν είναι απλός πωλητής, αλλά...αδαμαντορύχος... ;D ;)

Earendil είπε:
1ον: Freedom σε πάω με χίλια! (Καλά, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τέλοσπάντων...).
Σε αυτο το σημείο αναγκάζομαι να γνωστοποιήσω οτι ειμαι παντρεμενος...  :)

(...αλλα ανοιχτός σε νέες εμπειρίες...)  ;D ;D ;D ;D

Μην τα κάνεις λαμπόγυαλο ακόμα αρχηγέ μου, ένα πακετάκι έχω ακόμα κι είμαι κομπλέ...Ξέρεις...είναι NOS αλλά δεν είναι νιτρομπούκαλο...τί είναι; ;D
ΣΑΝΑΒΑΜΠ@#$@$$@#$@#$@#%#@$@#%@#$%@#@$@#$#@$#!!!!!!  :-X

Πθίτ, πθίτ...αγοράκι???

Θελεις να ερθεις σπιτι μου να σου δειξω την συλλογή μου με...NOS???  :-*

Freedom είπε:
1ον: Freedom σε πάω με χίλια! (Καλά, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τέλοσπάντων...).
Σε αυτο το σημείο αναγκάζομαι να γνωστοποιήσω οτι ειμαι παντρεμενος...  :)

(...αλλα ανοιχτός σε νέες εμπειρίες...)  ;D ;D ;D ;D

Μην τα κάνεις λαμπόγυαλο ακόμα αρχηγέ μου, ένα πακετάκι έχω ακόμα κι είμαι κομπλέ...Ξέρεις...είναι NOS αλλά δεν είναι νιτρομπούκαλο...τί είναι; ;D
ΣΑΝΑΒΑΜΠ@#$@$$@#$@#$@#%#@$@#%@#$%@#@$@#$#@$#!!!!!!  :-X

Πθίτ, πθίτ...αγοράκι???

Θελεις να ερθεις σπιτι μου να σου δειξω την συλλογή μου με...NOS???  :-*
Τα ρέστα μου...έχω χυθεί στο πάτωμα!!

Θα έρθω, αλλά όχι πριν έχω τη γνωμοδότηση του ειδικού (κατάλαβες ;)) για το ποιόν των δικών μου. Πώς νά'ρθω, έτσι, άντε, ξεβράκωτος στους Plexi?? ;D ;D

P.S: Η γυναίκα σου τί λέει για όλα αυτά; :P ;)

Earendil είπε:
Τα ρέστα μου...έχω χυθεί στο πάτωμα!!
Same here... ;D

Θα έρθω, αλλά όχι πριν έχω τη γνωμοδότηση του ειδικού (κατάλαβες ;)) για το ποιόν των δικών μου. Πώς νά'ρθω, έτσι, άντε, ξεβράκωτος στους Plexi?? ;D ;D
Να θυμασαι...trust NO ONE!!!

Και στο φιναλε, οκ ρε παιδια, εμενα μου αρεσει το plexiμο, ειμαι kinky αγορι, τι ενδιασμοι και κολληματα ειναι αυτα, δεν τα καταλαβαινω...  :D

P.S: Η γυναίκα σου τί λέει για όλα αυτά; :P ;)
Τι να πει και εκεινη...

...μπάσο παιζει... ;D

Freedom είπε:
...μπάσο παιζει... ;D
All the money!  ;D

Κάπου είχαμε ένα άκρως kinky thread αφιερωμένο στις μπασίστριες...

ακούς Κώστα;

Αλήεθια, τι έχει παίξει με την Ελβετία; Πείτε μου κι εμένα του ασχέτου.........

Μολις εσπασε νεο ρεκορ απο ΗΠΑ το USPS INT'L EXPRESS MAIL ...

nto Foreign Customs, February 27, 2008, 6:27 pm, GREECE

Bullet Arrived Abroad, February 27, 2008, 6:20 pm, GREECE

Bullet International Dispatch, February 26, 2008, 8:41 am, O'HARE APT/CHICAGO

Bullet Processed, February 26, 2008, 8:41 am, CHICAGO, IL 60666

Bullet Processed, February 25, 2008, 4:23 pm, LUBBOCK, TX 79402

Bullet Processed, February 25, 2008, 2:27 pm, LUBBOCK, TX 79424

Bullet Acceptance, February 25, 2008, 12:42 pm, LUBBOCK, TX 79464

& μολις μου το εφερε ο ΠΟΡΤΑΣ-ΠΟΡΤΑΣ.... :) :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
μολις μου το εφερε ο ΠΟΡΤΑΣ-ΠΟΡΤΑΣ.... :) :)
Μακρινός ξάδερφος της ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ και της ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ  :D

Aν και μιλάτε για Ebay, ρεκόρ έσπασε (για μένα) η βρετανική Amazon (και μάλιστα με φτηνή Airmail αποστολή κι όχι με την ακριβή Priority Express): παραγγελία 25 Φεβ BΡΑΔΥ, αποστολή (με απλό Int. Mail) 26 Φεβ, παραλαβή 29 Φεβ... δλδ ήρθε τόσο γρήγορα όσο η ακριβή Priority Express...  :o [move](edit: δηλαδή αν δεν έκανα την παραγγελία βράδυ αλλά εργάσιμες ώρες, θα έφευγε την ίδια μέρα; είναι τρελοί αυτοί του Amazon...)[/move]

Α! Και έλαβα απλό συστημένο δέμα από Ελλάδα (λίγες μέρες πριν που είχε γίνει ο πανικός με το χιόνι και δεν κουνιόταν φύλλο) μέσα σε... 3 ΜΕΡΕΣ!! (αποστολή Παρασκευή - κάτι που είχαν αποκλείσει από τηλεφώνου επειδή μας είχαν πληροφορήσει ότι... απεργουσαν, πριν παγώσουν τα πάντα - και παραλαβή από μένα Τρίτη!) Τύφλα να'χουν τα κούριερ δλδ... αν θέλουν τα απλά ταχυδρομεία τι κάνουν βρε παιδί μου...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bloody_sunday είπε:
Aν και μιλάτε για Ebay, ρεκόρ έσπασε (για μένα) και η βρετανική Amazon (και μάλιστα με φτηνή Airmail αποστολή κι όχι με την ακριβή Priority Express): παραγγελία 25 Φεβ, αποστολή (με απλό Int. Mail) 26 Φεβ, παραλαβή 29 Φεβ... δλδ ήρθε τόσο γρήγορα όσο η ακριβή Priority Express...  :o

Α! Και έλαβα απλό συστημένο δέμα από Ελλάδα (λίγες μέρες πριν που είχε γίνει ο πανικός με το χιόνι και δεν κουνιόταν φύλλο) μέσα σε... 3 ΜΕΡΕΣ!! (αποστολή Παρασκευή - κάτι που είχαν αποκλείσει από τηλεφώνου επειδή μας είχαν πληροφορήσει ότι... απεργουσαν, πριν παγώσουν τα πάντα - και παραλαβή από μένα Τρίτη!) Τύφλα να'χουν τα κούριερ δλδ... αν θέλουν τα απλά ταχυδρομεία τι κάνουν βρε παιδί μου...
Παρακαλω να σταματήσει εδω το οφ τοπικ...Σπύρο ανοιξε καινουριο θρεντ να μιλησουμε για μεταφυσικά φαινομενα, έλεος δηλαδη... ;D

Jasemeister είπε:
Κάπου είχαμε ένα άκρως kinky thread αφιερωμένο στις μπασίστριες...
ακούς Κώστα;
Ακούω τα πάντα αγαπητέ, κάνουν άλλωστε υπερβολικό θόρυβο, δεν μπορώ να τα αγνοήσω, και για του λόγου το αληθές:

Panda-nip-small.jpg

Earendil είπε:
Μενέλαε, αν όντως είμαστε όλοι χτυπημένοι απ'τον ίδιο ιό, δες εδώ:

http://stores.ebay.com/nu2uguitars
Χε χε... Όντως όλοι τον ίδιο πρέπει να βλέπουμε! Εγώ έχω και τον επιπλέον λόγο ότι ο τύπος βρίσκεται στα 50 χιλιόμετρα από εκεί που μένω. Θα τον επισκεφθώ σύντομα... :) :D :)

δεν λέω τι έχω βάλει στο μάτι... ::) ::)

spy είπε:
Μενέλαε, αν όντως είμαστε όλοι χτυπημένοι απ'τον ίδιο ιό, δες εδώ:

http://stores.ebay.com/nu2uguitars
Χε χε... Όντως όλοι τον ίδιο πρέπει να βλέπουμε! Εγώ έχω και τον επιπλέον λόγο ότι ο τύπος βρίσκεται στα 50 χιλιόμετρα από εκεί που μένω. Θα τον επισκεφθώ σύντομα... :) :D :)

δεν λέω τι έχω βάλει στο μάτι... ::) ::)
Μήπως τη μαύρη Tokai SG?  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back