- Πόντοι
- 2,368
Δεν κανω χαρες σε τετοια θεματα μαν, ελπίζω να καταλαβαινεις, ειναι καθαρά μουσικο-ιδεολογικό το θεμα...harilatron είπε:Σε παρακαλώ freedom, πριν προκαλέσεις κραχ στις παγκόσμιες αγορές, περίμενε το σημερινό κλείσιμο της Νέας Υόρκης και το αυριανό του Χονγκ Κονγκ για να προλάβω να ξεφορτώσω κάτι μετοχές....
1ον: Freedom σε πάω με χίλια! (Καλά, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τέλοσπάντων...). Μην τα κάνεις λαμπόγυαλο ακόμα αρχηγέ μου, ένα πακετάκι έχω ακόμα κι είμαι κομπλέ...Ξέρεις...είναι NOS αλλά δεν είναι νιτρομπούκαλο...τί είναι; ;DFreedom είπε:Δεν κανω χαρες σε τετοια θεματα μαν, ελπίζω να καταλαβαινεις, ειναι καθαρά μουσικο-ιδεολογικό το θεμα...Σε παρακαλώ freedom, πριν προκαλέσεις κραχ στις παγκόσμιες αγορές, περίμενε το σημερινό κλείσιμο της Νέας Υόρκης και το αυριανό του Χονγκ Κονγκ για να προλάβω να ξεφορτώσω κάτι μετοχές....
Αν ακουσετε στο CNN για εναν ψυχακια που βρεθηκε μεσα σε πακετο της USPS, ολογυμνος, με 12άρι μεγαφωνο στο κεφαλι και μια λαμπα σε καθε χερι, πατηστε το REC στο βιντεο...
Σε αυτο το σημείο αναγκάζομαι να γνωστοποιήσω οτι ειμαι παντρεμενος...Earendil είπε:1ον: Freedom σε πάω με χίλια! (Καλά, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τέλοσπάντων...).
ΣΑΝΑΒΑΜΠ@#$@$$@#$@#$@#%#@$@#%@#$%@#@$@#$#@$#!!!!!! :-XΜην τα κάνεις λαμπόγυαλο ακόμα αρχηγέ μου, ένα πακετάκι έχω ακόμα κι είμαι κομπλέ...Ξέρεις...είναι NOS αλλά δεν είναι νιτρομπούκαλο...τί είναι; ;D
Τα ρέστα μου...έχω χυθεί στο πάτωμα!!Freedom είπε:Σε αυτο το σημείο αναγκάζομαι να γνωστοποιήσω οτι ειμαι παντρεμενος...1ον: Freedom σε πάω με χίλια! (Καλά, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τέλοσπάντων...).
(...αλλα ανοιχτός σε νέες εμπειρίες...) ;D ;D ;D ;D
ΣΑΝΑΒΑΜΠ@#$@$$@#$@#$@#%#@$@#%@#$%@#@$@#$#@$#!!!!!! :-XΜην τα κάνεις λαμπόγυαλο ακόμα αρχηγέ μου, ένα πακετάκι έχω ακόμα κι είμαι κομπλέ...Ξέρεις...είναι NOS αλλά δεν είναι νιτρομπούκαλο...τί είναι; ;D
Πθίτ, πθίτ...αγοράκι???
Θελεις να ερθεις σπιτι μου να σου δειξω την συλλογή μου με...NOS??? :-*
Same here... ;DEarendil είπε:Τα ρέστα μου...έχω χυθεί στο πάτωμα!!
Να θυμασαι...trust NO ONE!!!Θα έρθω, αλλά όχι πριν έχω τη γνωμοδότηση του ειδικού (κατάλαβες) για το ποιόν των δικών μου. Πώς νά'ρθω, έτσι, άντε, ξεβράκωτος στους Plexi?? ;D ;D
Τι να πει και εκεινη...P.S: Η γυναίκα σου τί λέει για όλα αυτά;![]()
![]()
All the money! ;DFreedom είπε:...μπάσο παιζει... ;D
Μακρινός ξάδερφος της ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ και της ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑSuperfunk είπε:μολις μου το εφερε ο ΠΟΡΤΑΣ-ΠΟΡΤΑΣ....![]()
![]()
Μενέλαε, αν όντως είμαστε όλοι χτυπημένοι απ'τον ίδιο ιό, δες εδώ:menelaos είπε:Αλήεθια, τι έχει παίξει με την Ελβετία; Πείτε μου κι εμένα του ασχέτου.........
Παρακαλω να σταματήσει εδω το οφ τοπικ...Σπύρο ανοιξε καινουριο θρεντ να μιλησουμε για μεταφυσικά φαινομενα, έλεος δηλαδη... ;Dbloody_sunday είπε:Aν και μιλάτε για Ebay, ρεκόρ έσπασε (για μένα) και η βρετανική Amazon (και μάλιστα με φτηνή Airmail αποστολή κι όχι με την ακριβή Priority Express): παραγγελία 25 Φεβ, αποστολή (με απλό Int. Mail) 26 Φεβ, παραλαβή 29 Φεβ... δλδ ήρθε τόσο γρήγορα όσο η ακριβή Priority Express...
Α! Και έλαβα απλό συστημένο δέμα από Ελλάδα (λίγες μέρες πριν που είχε γίνει ο πανικός με το χιόνι και δεν κουνιόταν φύλλο) μέσα σε... 3 ΜΕΡΕΣ!! (αποστολή Παρασκευή - κάτι που είχαν αποκλείσει από τηλεφώνου επειδή μας είχαν πληροφορήσει ότι... απεργουσαν, πριν παγώσουν τα πάντα - και παραλαβή από μένα Τρίτη!) Τύφλα να'χουν τα κούριερ δλδ... αν θέλουν τα απλά ταχυδρομεία τι κάνουν βρε παιδί μου...
Ακούω τα πάντα αγαπητέ, κάνουν άλλωστε υπερβολικό θόρυβο, δεν μπορώ να τα αγνοήσω, και για του λόγου το αληθές:Jasemeister είπε:Κάπου είχαμε ένα άκρως kinky thread αφιερωμένο στις μπασίστριες...
ακούς Κώστα;
Χε χε... Όντως όλοι τον ίδιο πρέπει να βλέπουμε! Εγώ έχω και τον επιπλέον λόγο ότι ο τύπος βρίσκεται στα 50 χιλιόμετρα από εκεί που μένω. Θα τον επισκεφθώ σύντομα...Earendil είπε:Μενέλαε, αν όντως είμαστε όλοι χτυπημένοι απ'τον ίδιο ιό, δες εδώ:
http://stores.ebay.com/nu2uguitars
Μήπως τη μαύρη Tokai SG? ;Dspy είπε:Χε χε... Όντως όλοι τον ίδιο πρέπει να βλέπουμε! Εγώ έχω και τον επιπλέον λόγο ότι ο τύπος βρίσκεται στα 50 χιλιόμετρα από εκεί που μένω. Θα τον επισκεφθώ σύντομα...Μενέλαε, αν όντως είμαστε όλοι χτυπημένοι απ'τον ίδιο ιό, δες εδώ:
http://stores.ebay.com/nu2uguitars![]()
![]()
δεν λέω τι έχω βάλει στο μάτι... ::
![]()