• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Παράδοση από E-bay. Σε πόσο καιρό;

Εγω παιδια πηρα απο ebay ενα σωμα απο Αμερικη πριν λιγο καιρο.

Το σωμα απο Αμερικη εφυγε με usps priority 05/12 και 11/12 ηταν στην Πατρα που μενω.

Η αξια του ηταν 305 €.Πληρωσα μονο 3 € στα ΕΛΤΑ.Δεν ξερω ομως τι ειχε γραψει ο τυπος επανω γιατι στο κουτι ηταν μονο γραμενη η διευθυνση και τιποτα αλλο.Βεβαια μπροστα η συσκευασια ειχε ενα ναυλον σακουλακι που ηταν αδειο.Εκει δεν ξερω αν ειχε εγγραφα που τα κρατησαν στο τελωνειο.Παντως δασμος δεν μπηκε.

Superfunk είπε:
Εκανες το λαθος να μη ζητησεις να στο στειλει με USPS EMS,καλο ΠΑΣΧΑ λοιπον....
Φιλε superfunk ειμαι απο τους τυχερους απ'οτι βλεπω :D.Με ειχες απογοητευσει τοτε :'(.

Μπορει ομως να ησουν και γουρλης.Το βρηκα λοιπον.Ετσι θα κανω.Θα σας λεω τον πονο μου και εσεις να μου λετε τα χεοροτερα ετσι ωστε να ερχονται τα πραγματα στην ωρα τους χωρις φεσι ;D ;D ;D ;D

Πρεπει να καταλαβουμε οτι ΚΑΝΟΝΕΣ δεν υπαρχουν οταν ψωνιζουμε απο ιδιωτες (και οχι οπως λαθος αναφερεται "απο το ebay") μιας τοσο τεραστιας χωρας.

Η Αμερικη (παρολες τις φιλοτιμες προσπαθειες της....ελληνικης αριστερας να μας πεισει για το αντιθετο ;D) δεν ειναι "ενα πραμα" και φυσικα ολοι οι Αμερικανοι δεν ειναι "ιδιοι".

;)

ηταν στην Πατρα που μενω.
αυτο δεν μας το ειχες πει,στην επαρχια τα τελωνεια & τα ταχυδρομεια εχουν λιγοτερη δουλεια οποτε απο οτι εχω καταλαβει ολα γινονται γρηγοροτερα. ;)

Superfunk είπε:
αυτο δεν μας το ειχες πει,στην επαρχια τα τελωνεια & τα ταχυδρομεια εχουν λιγοτερη δουλεια οποτε απο οτι εχω καταλαβει ολα γινονται γρηγοροτερα. ;)
Δεν νομιζω να περασε τελωνειο στην Πατρα γιατι απ'οτι ξερω περνανε ολα απο της Αθηνας.Εκτος αν κανω λαθος.Αν περνουσαν απο Πατρα αλλαζουν τα κοζα.Θα μπορουσα να φερω πολυ πραμα χωρις φεσι ;).Αλλα ασε να μην πω περισσοτερα και μας πανε μεσα. ;D

Ούτε εγώ είχα ποτέ πρόβλημα με αγορές από το ebay...

λες να φταίει το οτι δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα μέσω ebay?  ;D

Και επειδή δέχτηκα βροχή τηλεφωνημάτων από οργισμένους πιστούς που ζητούσαν διευκρινίσεις, να αναφέρω ότι ο διάλογος μου με τον μεγάλο Doug είναι ακριβώς όπως τον διαβάσατε. Copy-paste. Ούτε παραλείψεις, ούτε προσθήκες.

Μάνα, κουράγιο.

Εδώ βλέπουμε τον Doug με τον αδερφό του και τους φίλους του σε μια στάση τους καθ'οδών για το ταχυδρομείο

epic-fail-rock-band-stool-fail.jpg

;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back