Σαν φασκελο το βρισκω. ;Dtrigga είπε:3 δάχτυλα και ακόμα 2 τι μας κάνει?
Παρε μαζι σου και καμμια μπανιερα προχειρη και τα παπακια σου και ριξε και κανενα μπανακι. ;DΤωρα στην περιπτωση οπου δεν εχεις προσβαση σε ζεστο νερο, γαντακια και χαλαρες διατασεις εχοντας τα χερια κατεβασμενα για να αιματωνονται καλυτερα, ή κουβαλας μαζι σου λεκανακι και θερμος με ζεστο νερο ;D
+100 !fuZZed είπε:Εχω κ εγω το ιδιο προβλημα κ η μονη σοβαρη λυση που θεωρω οτι υπαρχει ειναι απλα να..... συνηθισεις να παιζεις ετσι οπως ειναι τα δακτυλα σου....
το να κανεις προσπαθειες να τα ζεστανεις απο εξωτερικους παραγοντες (καλοριφερ,αεροθερμα κτλ) ειναι ματαιο.. κ σε ηφαιστειο διπλα να τα βαλεις δεν κανεις τπτ... η θερμοκρασια που θες ειναι εσωτερικη.
όχι είμαι σίγουρος αν τα βάλεις δίπλα σε ηφαίστειο θα λυθούν όλα τα προβλήματα σου μόνιμα.fuZZed είπε:Εχω κ εγω το ιδιο προβλημα κ η μονη σοβαρη λυση που θεωρω οτι υπαρχει ειναι απλα να..... συνηθισεις να παιζεις ετσι οπως ειναι τα δακτυλα σου....
το να κανεις προσπαθειες να τα ζεστανεις απο εξωτερικους παραγοντες (καλοριφερ,αεροθερμα κτλ) ειναι ματαιο.. κ σε ηφαιστειο διπλα να τα βαλεις δεν κανεις τπτ... η θερμοκρασια που θες ειναι εσωτερικη.