Overdrive Pedals

alexkon13

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Μετα απο πολλες συζητησεις με τα παιδια του φορουμ και τον δασκαλο μου και καταληγοντας στον Bugera V22 αποφασισα να παρω και ενα καινουριο πεταλακι...Ο,τι και να ναι αυτο...Βασικα εψαχνα για overdrive...μιας και ντιστορτιον εχω...αλλα σε θεματα πεταλακίων δεν κατέω πολλα...Μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε κατι????????Τιμή μεχρι 150-200...

Αναζήτηση στο φόρουμ: βρίσκεται πάνω-πάνω, και σχετικά αποτελέσματα κάτω. Δουλεύει, συμφέρει, καθαρίζει και λευκαίνει.

αιντε ετσι στην τυχη θα πάρεις overdrive?

ουτε τι στυλ ηχου θες δε μας λες... overdrive πεταλακια υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ...

εγώ θα σου προτεινα κατι φτηνο, all around και τιμιοτατο

digitech bad monkey

Εγώ έχω να σου προτείνω δύο all around overdrive pedals τα οποία κατά τη γνώμη μου πρέπει να τσεκάρεις οπωσδήποτε πριν αγοράσεις κάποιο.

Το πρώτο είναι το

http://www.thomann.de/gr/visual_sound_v2rt66.htm

το οποίο συνοδεύεται από έναν πολύ καλό κομπρέσορα και σου δίνει πολλές επιλογές και δυνατότητες.

το δευτερο που απορώ γιατί δε μνημονεύεται τόσο από τα μέλη είναι το

http://www.thomann.de/gr/mxr_mc402_boostoverdrive.htm το οποίο εμένα μου έχει κάτσει πολύ καλά και τείνω να αντικαταστήσω το route66 με δαύτο.

Για να σου πω και κάτι κοινότυπο μεν αλλά ουσιαστικό σου προτείνω να δεις κανένα λαμπάτο ενισχυτάκι αν δεν έχεις γιατί εκεί παίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό του ήχου.

;D

Δυσκολα θα βρεις κακο overdrive με 150-200 ευρω...

Το θεμα ειναι ποιο σου αρεσει ΕΣΕΝΑ με τα δικα σου χερια-αυτια-κιθαρα και ενισχυτη.

IraklisZS είπε:
ουτε τι στυλ ηχου θες δε μας λες... overdrive πεταλακια υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ...
     Κοιτα...ψαχνω κατι all-around...να μπορει να βγαλει και αμερικανικους ηχους τυπου Zakk Wylde και τυπου NWOBHM οπως Judas Priest...Να κανω και μια ερωτηση???Το boss md-2 που εχω θα μου βγαλει ηχο για θρασ και τετοια που θελω ή θα πρεπει να αρχισω να κοιταω και τετοια πεταλια????

το θέμα είναι να διαλέξεις κάποιο που να ταιριάζει στον ενισχυτή σου...περίεργα πράγματα αυτά τα πετάλια...μπορεί να πάρεις ένα εξαιρετικό πετάλι και να μην το γουστάρει ο ενισχυτής σου και το αποτέλεσμα θα είναι...

το overdrive του zakk wylde... είναι πολύ καλό στα λεφτά του και ακριβώς πιστεύω για αυτό που το θέλεις...απαλό overdrive...και μπορείς να μπουστάρεις το distortion του ενισχυτή και να το κάνεις θάνατο...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ασχετο...Μηπως ξερετε κανενα ενισχυτη λαμπα με υψηλο gain σε τιμη 400-450 ευρο?????????

alexkon13 είπε:
Ασχετο...Μηπως ξερετε κανενα ενισχυτη λαμπα με υψηλο gain σε τιμη 400-450 ευρο?????????
για "σοβαρο" ενισχυτη (δηλαδη όχι 5 w και μικρό μεγάφωνο) μαλλον η μονη διέξοδος στα λεφτά πρεπει να ειναι bugera αλλά δεν ειμαι σιγουρος για την τιμη τους.

διαφορετικά πας σε μοντελινγ ενισχυτη, ή σε κάποιο λαμπάτο+πεταλιέρα.

κοιτα και μεταχειρισμενα μπας και γλιτωσεις κανα φράγκο

το MD-2 ειναι μια χαρά για θρας.

spirosg είπε:
.

το overdrive του zakk wylde... είναι πολύ καλό στα λεφτά του και ακριβώς πιστεύω για αυτό που το θέλεις...απαλό overdrive...
δεν ειναι απαλό,ειναι αλήτικο  :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back