- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Φοβερο εργαλειο. Εχει και αφθονα καθαρα.
Να το χαιρεσαι!
Να το χαιρεσαι!
εχει ... πιστευω οτι ειναι οτι καλυτεροΦοβερο εργαλειο. Εχει και αφθονα καθαρα.
Να το χαιρεσαι!
γιατι το λες αυτο?λογω el84?
jpm γραφει πανω
okΔιαφορετικό κύκλωμα & λάμπες (αριθμός + τύπος), κυρίως μικρότεροι μετασχηματιστές. Ωραίος ενισχυτής όπως και όλοι οι κλασικοί Marshall, απλά διαφορετικός.
1 ώρα πριν, J's conspiracy είπε
ok
ωστοσο
πηγες σε helix ?Ενισχυτάρα έχεις, είναι ένας ενισχυτής που ήθελα να πάρω όσο είχα κι εγώ Captor. Ναι, δεν είναι Plexi με την παραδοσιακή έννοια, αλλά είναι μια μοντέρνα έκδοση, πιο μαζεμένη σε ένταση, βάρος, μέγεθος, κλπ.
πηγες σε helix ?
αυτο ειναι το καινουριο ,ε;Neural DSP πλέον, έχοντας περάσει από Axe Fx, Atomic Amplifire, Victory Kraken+Captor, JVM50, 5150 και άλλα.
αυτο ειναι το καινουριο ,ε;
το πηρε το ματι μου νομιζω στους andertons
ευχαριστημενος;
Neural DSP πλέον
Software ή hardware?
EDIT: Έλα ρε bill, μαζί γράφαμε ...
με την προϋπόθεση ότι η κάρτα σου την παλεύει, γιατί η Neural έχει top specs από πλευράς hardware.
Το pc σου εννοείς.
Η κάρτα, τι να παλέψει ...
καλα παιξιματαΔεν έχω πάρει το hardware γιατί πλέον δεν παίζω live και αυτό κοστίζει 1600ε, αλλά έχω πάρει σχεδόν όλα της τα plugins και τα τρέχω όπως είναι σε DAW, ή standalone αν μελετάω. Τα έχω παίξει δίπλα δίπλα με την πεταλιέρα, ίδιο πράγμα είναι αν έχεις κάρτα ήχου/pc που αποδίδουν.
11 ώρες πριν, BillTrantos είπε
Τα μόνα Plexi style πετάλια που έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν πολύ είναι τα Friedman Golden Pearl και BE-OD.
Το BE-OD έχει πολύ gain για αυτό που θες, αλλά το Golden Pearl είναι απίστευτο. Σου το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Παρακάτω video ενός παιδιού που "ξέρω" διαδικτυακά και γνωρίζω ότι ποστάρει αντιπροσωπευτικά δείγματα από εξοπλισμό που έχει.
πιστευεις οτι το φασμα του pearl μαζι με τον 2061 cranked ,πιανει απο jimi μεχρι yngwie?
εχεις να μου προτεινεις κατι σχετικα με τις καμπινες ?Ναι, ναι, μέχρι Yngwie πιάνεις άνετα, ειδικά με τσίτα τον 2061. Με το Captor είναι ό,τι πρέπει πραγματικά, έχεις τα καλά χωρίς την ένταση.
εχεις να μου προτεινεις κατι σχετικα με τις καμπινες ?
εχω προς το παρον αυτες που δινει το captor στο wos και χρησιμοποιω την brit 1935
τις εχω ψιλοψαξειΝομίζω στο market τους έχει δυνατότητα preview. Αν έχει, μπες και δοκίμασε μερικές.
Εμένα μου άρεσαν διάφορες, σίγουρα οι Mesa για metal και αυτές που έκαναν με τη Celestion για Greenbacks και V30s.