Ελληνικά overdrive pedals

panorios

Ενεργό μέλος
Πόντοι
438
Καλησπέρα σας, πριν προχωρήσω σε αγορά πεταλιών αναρωτιέμαι εάν υπάρχουν καλά Ελληνικά αντίστοιχα με αυτά που ψάχνω.

king of tone

J. Rockett Audio Archer Overdrive (ή αντίστοιχο klon)

precision drive

Έχω ακούσει ότι έχουμε καλούς κατασκευαστές αλλά δεν ξέρω σε ποια κατεύθυνση να κοιτάξω και που να τα δοκιμάσω.

Ευχαριστώ.

Τσέκαρε το Tsakalis Riff Raff. Το είχα και μετανιωσα που το έδωσα... Είναι dual drive (το ένα κανάλι με πιο πολύ gain, αλλά πάντως overdrive), αθόρυβο και με παχύ ήχο αν το θες.
Με αυτό έπαιζε/παίζει και η Ειρήνη Κετικίδη.
Άκου το εδώ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχω ακούσει ότι έχουμε καλούς κατασκευαστές αλλά δεν ξέρω σε ποια κατεύθυνση να κοιτάξω και που να τα δοκιμάσω.

Εγώ θα σου πρότεινα, να μαζέψεις μερικά ονόματα κατασκευαστών, και να απευθύνεις σ' αυτούς αυτή την ερώτηση ("ψάχνω για ένα πετάλι που να είναι έτσι, σαν το τάδε, υπάρχει κάτι?").

Θα σε κατευθύνουν οι ίδιοι, αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, που μπορείς να το δοκιμάσεις, πόσο κάνει, κλπ.

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, το Six λέει ξεκάθαρα πως έχει την κατεύθυνση του transparent drive αλα KOT.

επισης μπορεις να βρεις πολυ καλους κατασκευαστες "ερασιτεχνες" μεσα απο το νοιζ που κανουν εξαιρετικους κλωνους,αν θες να πας πιο οικονομικα και ψαχνεις κλωνο "ακριβου"πεταλιου .

επισης μπορεις να βρεις πολυ καλους κατασκευαστες "ερασιτεχνες" μεσα απο το νοιζ που κανουν εξαιρετικους κλωνους,αν θες να πας πιο οικονομικα και ψαχνεις κλωνο "ακριβου"πεταλιου .

Ναι, αυτό!

Πως τους βρίσκω;

Ναι, αυτό!

Πως τους βρίσκω;
θα σου δωσω με p.m 2-3 τηλεφωνα που εχω αγορασει κατα καιρους κ εμεινα ευχαριστημενος.και στις αγγελιες κατα καιρους βεβαια βρισκεις.

Παιδιά εδώ συζητάμε δημόσια, δεν λέμε μυστικά.

Παιδιά εδώ συζητάμε δημόσια, δεν λέμε μυστικά.
οκ.!απλα επειδη δεν ειναι επισημοι κατασκευαστες και  δεν ηθελα να θεωρηθει διαφημηση σε καποιους,επελεξα το προσωπικο μηνυμα.

Ναι, αυτό!

Πως τους βρίσκω;
Εγώ δυο γνωρίζω -και προσωπικά, και είναι πολύ σπέσιαλ κατασκευαστές αμφότεροι.
Τον Σπύρο ([email protected] )
και τον Νίκο Rat Pedals https://www.ratpedals.gr/
Πέρα από επισκευές, τα παιδιά μου έχουν φτιάξει και custom πετάλια (από ψηφιακό delay της Catalinbread και rehouse πεταλιών -ο Σπύρος, μέχρι EP Booster, καλύτερο από το ... EP booster -ο Νίκος Rat (το οποίο επιπλεόν, είχε τα τριμερ διακοπτάκια του original, βγαλμένα όμως έξω από το κουτί - δες φωτό παρακάτω)
Δε χάνεις τιποτα να τους στείλεις ένα email!

Το Montavilian Echo by Spiros
image.png

Το EP booster (Rat style Nikos box)
image.png

Και κάποια ακόμη, rehoused πετάλια από τον Σπύρο

Danelectro Rocky Road (το έχει πλέον ο Ζάικος, αν θυμάμαι καλά!) Leslie-rotary, που το ξαναβάφτισα ... Rock & Road

image.png

Arion SFL-1 stereo Flanger
(με έξτρα volume knob)

image.png

Danelectro Cool Cat Tremolo , (με έξτρα volume knob)
(το έχω σκυλομετανιώσει που το πούλησα!)
image.png

Nα προσθέσω και εγώ δύο παιδιά που έχω προσωπική εμπειρία έμεινα πολύ ικανοποιημένος τον Δημήτρη απο Side Effects και τον Γιάννη απο J.B Pedals. Θα σου φτοιάξουν ότι κλώνο θέλεις με πολύ καλή ποιότητα,  επικοινωνία αλλα και after sales αν χρειαστεί κάτι είναι εκεί. Γενικά στο τομέα πεταλάκια νομίζω υπάρχει πληθώρα καλών κατασκευαστών στη χώρα μας!

Χωρίς να είμαι κάτοχος κανενός

με όσα έχω παίξει μου έχει πέσει το σαγόνι ?

το Ziggy είναι το αγαπημένο μου και πρέπει να το πάρω.

Οι Έλληνες κατασκευαστές είναι μερακλήδες, 

προχώρα άφοβα.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back