ΟΦΦ ΤΡΟΠΙΚ. (Σιγά μην είναι off topic).
Απίστευτη χάβρα. Βαριέμαι να διαβάσω... και δεν θα μπω καν στην διαδικασία γιατί δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον.Κι έτσι αδικώ και κάποιες ωραίες τοποθετήσεις που χάνονται στον ορυμαγδό. Ευτυχώς που υπάρχει και ο LK.
Αποψη μου είναι πως φυσικά και οι μουσικοί θα πρέπει να μιλήσουν αναπόφευκτα και για πολιτική. Δεν ασχολούμαστε με τον... έρωτα μόνο. Είμαστε πολιτικά όντα και γράφουμε και τέτοιους στίχους.
Αλλά πάρτε παράδειγμα την "κουβέντα" εδω: κλωτσοπατινάδα με πολλές αστήρικτες θέσεις που οι μισοί "αδικημένοι" τα ρίχνουν στην διαιτησία ενω κάποιες "φωνές συνείδησης" υπενθυμίζουν τι μαλακία που είναι αυτή να αποχωρεί (οχι να διώχνεται) κάποιος τσαντισμένος μιας κι είμαστε 3 κι ο κούκος.

Ήμαρτον βρε... Η απόλυτη ποδοσφαιροποίηση. Οπότε η διαιτησία θα είναι πάντα λάθος. Γιατι η πολιτική στην Ελλάδα είναι δίπολο χωρίς λογική αλλά δόγματα απο το κατηχητικό. Taliban και θύρα 37 φάση.
Παιδιά συζητήστε και προσπαθήστε να κάνετε αυτό που δυστυχώς δεν συμβαίνει στους δρόμους μας. Ακολουθήστε την σήμανση!
Ο καθένας έχει την κατευθυνση του που αναγκαστικά διασταυρώνεται με άλλους που πάνε αντίθετα. Αν τηρήσουμε όλοι την σήμανση δεν θα τρακάρουμε.
Μάθετε να συμμετέχετε στην ταξη του χώρου.
Παραβαίνει κατι τους κανονισμούς; Υπάρχει κουμπάκι για αναφορά.
Βέβαια στην νεοελληνική κουλτούρα αυτο λέγεται καρφί, αλλά απο αυτή την σκέψη και μόνο ξεκινάνε πολλά δεινά μας.
Πολλά ποστ σβηστηκαν apriori χωρίς αντιδράσεις. Κάποιοι αρκετοί ήταν ΟΚ και κάποιοι λίγοι δεν το ανέχτηκαν.
Τι να κάνουμε. Δεν συμφωνεί. Δεκτόν. Ενας χωρος συνάντησης είναι, δεν είναι ίδρυμα.
Κόσμος παει κι έρχεται. Αυριο θα του περάσει και ίσως ξανάρθει.
Προσωπικά βαρέθηκα να επεμβαίνω και είπαμε να αφήσουμε την κουβέντα να εξελιχθεί. Ουτε τον χρόνο είχα που χρειαζόταν, ούτε και την σιγουριά πως αυτό που έκανα ήταν σωστό. Εκανα την αυτοκριτική μου κι εγω.
Επίσης κανένα θεμα δεν πρέπει να έχει τα πάντα όλα μέσα.
Πρέπει να ισχύει ότι ισχύει και στα μουσικά θέματα. π.χ. Μιλάμε για μαγνήτες μόνο κι όχι επι τη ευκαιρία να πούμε για κλειδιά και ξύλα και μου πήρε πολλά ο μάστορας στο τάστομα...
Δεν ξέρω αν μπορω να αφήσω πολιτικές κουβεντες στο φόρουμ. Είναι τετοια η ανυπαρξία στοιχειοθετημένης αντιπαράθεσης επειδή ο κάθενας μεταφέρει χωρίς να διασταυρώνει ότι έμαθε απο τα κανάλια ενημέρωσης του, που καταλήγει να γράφονται σελίδες με αφορμή μια ραδιοαρβύλα. Και μετά τρέχα μάζευε... Αν λειτουργούσε σαν antihoax καλό θα ήταν αλλά το φόρουμ σαν μεσο δεν βοηθάει.
Και πάνω απο όλα το πρόβλημα πως εγω είμαι ο Αλαφουζος, Βαρδινογιάννης ταυτόχρονα και οι συντονιστές τα μαντρόσκυλα που λειτουργούν με bullying επειδή στελνουν προειδοποιητικά πμ όπως λένε οι κανονισμοί.
Μόνο στην πλάκα μπορώ να το ρίξω και να πω "ελα ρε φιλαράκι, στην Ελλάδα ζούμε. Σιγά μην ακολουθούμε και κανονισμούς που περιορίζουν τον λόγο μου... Φασίστες, Bullies, Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι".
But that's life στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.
Υ.Γ. Και αν έχετε απορίες και ανησυχίες για την πορεία του φόρουμ, συζητήστε το μαζί μου. Οταν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα ειναι διαφορετικά τα πράγματα και γουστάρω και βοήθεια επίσης.