- Πόντοι
- 398
μήπως είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια;;;harilatron είπε:Όχι επειδή διαφώνησες. Επειδή είπες ότι "νομίζουμε ότι είμαστε ελίτ". Δεν είναι "διαφωνία" (γενικώς) να λες τον άλλο "ψώνιο". Είναι προσβολή.
μήπως είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια;;;harilatron είπε:Όχι επειδή διαφώνησες. Επειδή είπες ότι "νομίζουμε ότι είμαστε ελίτ". Δεν είναι "διαφωνία" (γενικώς) να λες τον άλλο "ψώνιο". Είναι προσβολή.
Πριν λίγες ημέρες κάποιος έγραψε απρόκλητα ότι έχω αγοράσει το φόρουμ, άρα μάλλον υπάρχει περισσότερη καχυποψία απ' ότι πιστεύεις. Δεν το έγραψα εγώ, ούτε εσύ, αλλά κάποιος το σκέφτηκε, και αν κάποιος σκέφτηκε κάτι τόσο απίθανο, είναι σίγουρο ότι σκέπτονται και πολλά άλλα. Η λέξη "πρέπει" σε αυτό που έγραψες είναι δική σου, δεν είπα εγώ ότι "πρέπει" ή ότι "δεν πρέπει" για τίποτε.fusiongtr είπε:1. Μάλιστα. Την επόμενη φορά πχ που ο SF προτείνει μια γέφυρα, θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι το κίνητρό του μπορεί να είναι το γεγονός ότι παίρνει ποσοστά από την εταιρεία, το ίδιο με οποιονδήποτε που προτείνει κιθάρες, ενισχυτές, κλπ
Δεν ξέρω τι λες. Διευκρίνησα ήδη πως γράφω κάτι το αδιανόητο ως (εξίσου αδιανόητο) υποθετικό παράδειγμα. Επί ποιου θέματος απαντάς;2. Ίσως είναι το μόνο αντικείμενο που δεν επιδέχεται συζήτηση. Εννοείς δηλαδή ότι αποτελούν αντικείμενο συζήτησης τα κίνητρα και οι προθέσεις του Σαββόπουλου?
Πώς μπορεί αυτό να γίνει αντικείμενο κουβέντας, από την στιγμή που ο ένας μπορεί να πιστεύει άσπρο και ο άλλος μαύρο, χωρίς όμως πραγματικά να ξέρει κανένας την αλήθεια εκτός από τον ίδιο τον Σαββόπουλο?
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και όσων μιλούν για δίκη προθέσεων. Προσωπικά δεν σκοπεύω να σκοτώνομαι με κανέναν, ούτε βλέπω κανέναν άλλο να σκοτώνεται. Άλλωστε σε ένα φόρουμ, ποτέ δεν υπάρχει πραγματική αιτία.3. Λάδι στην φωτιά δηλαδή, να έχετε λόγο να "σκοτώνεστε" χωρίς πραγματική αιτία.
Τι εννοείς "πως να αποδειχθεί"; Πως να αποδειχθεί αυτό που λέω πως δεν συμβαίνει;4. Πώς να αποδειχθεί? Για σκεφτείτε όλοι, να σκεφτόταν αυτό το πράγμα ο ένας για τον άλλο σε κάθε θέμα τι θα συνέβαινε. Αντιός noiz.
Υπάρχουν μέλη τα οποία έχουν ενεργή και συγκεκριμένη πολιτική δραστηριότητα. Και μου το έχουν πει, και το ξέρω από τρίτες πηγές και - το κυριότερο - δεν το κρύβουν οι άνθρωποι. Και τι εννοείς να "ενοχλεί τους ίδιους";5. Πώς το ξέρεις? Σου το είπαν ή το υποθέτεις? Ακόμα κι αν το κάνουν εσένα γιατί σε ενοχλεί, αν δεν ενοχλεί τους ίδιους?
Κοίτα, σου απαντώ από ευγένεια. Κατά τα άλλα, δε νομίζω ότι έχουμε συννενοηθεί. Εγώ αποδόμησα μία φράση της οποία γίνεται εκτεταμένη κάκιστη (κατά τη γνώμη μου, πάντα) χρήση και τώρα θα σου απαντήσω στο ερώτημα "τι είναι για 'μένα οι ανθρώπινες σχέσεις";Φίλτατε trolley, όλα αυτά που γράφεις είναι εδώ, να ενισχύουν την καχυποψία (που πάντα υπάρχει σε κάποιο βαθμό) καθενός απέναντι στον άλλο. Που είναι εκείνα που έχουμε κοινά, και θα έπρεπε να τους δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από αυτά που μας διχάζουν?
Ποια η σημασία της συνύπαρξης σε έναν διαδικτυακό τόπο, αν αντί να διαβάζουμε απόψεις, διαβάζουμε προθέσεις? Αυτό είναι για σένα οι ανθρώπινες σχέσεις?
Μια χαρά είναι οι συνθήκες συνύπαρξης. Τι πρόβλημα έχουν;Ναι οι προθέσεις είναι σημαντικές (πολύ σημαντικές), αλλά η υπερβολική σημασία σ' αυτές, δεν δεν δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες συνύπαρξης, ειδικά διαδικτυακά, που δεν υπάρχει η άμεση διαπροσωπική επαφή, έτσι ώστε να λύνονται άμεσα οι όποιες πιθανές παρεξηγήσεις.
Τι να αποφασίσουμε; Αν πρέπει να λέμε τρεις φορές την ημέρα "ξου η δίκη προθέσεων, ξου η δίκη προθέσεων, ξου η δίκη προθέσεων";Σκεφτείτε τα όλα αυτά και αποφασίστε παιδιά.![]()
1. Δανείστηκα το "αδιανόητο" παράδειγμά σου, αλλά να σου πω τι λέω. Από την στιγμή που οι προθέσεις κάποιου δεν είναι γνωστές στους άλλους (ακόμα κι αν τις αναφέρει, ποτέ δεν ξέρουμε αν είναι έτσι ή όχι), δεν επιδέχονται καμίας συζήτησης, εκτός εκτιμήσεων.trolley είπε:1. Δεν ξέρω τι λες. Διευκρίνησα ήδη πως γράφω κάτι το αδιανόητο ως (εξίσου αδιανόητο) υποθετικό παράδειγμα. Επί ποιου θέματος απαντάς;
2. Προσωπικά δεν σκοπεύω να σκοτώνομαι με κανέναν, ούτε βλέπω κανέναν άλλο να σκοτώνεται. Άλλωστε σε ένα φόρουμ, ποτέ δεν υπάρχει πραγματική αιτία.
3. Τι εννοείς "πως να αποδειχθεί"; Πως να αποδειχθεί αυτό που λέω πως δεν συμβαίνει;
4. Υπάρχουν μέλη τα οποία έχουν ενεργή και συγκεκριμένη πολιτική δραστηριότητα. Και μου το έχουν πει, και το ξέρω από τρίτες πηγές και - το κυριότερο - δεν το κρύβουν οι άνθρωποι. Και τι εννοείς να "ενοχλεί τους ίδιους";
5. Μια χαρά είναι οι συνθήκες συνύπαρξης. Τι πρόβλημα έχουν;
6. Τι να αποφασίσουμε; Αν πρέπει να λέμε τρεις φορές την ημέρα "ξου η δίκη προθέσεων, ξου η δίκη προθέσεων, ξου η δίκη προθέσεων";
Τα έχουμε αποφασίσει προ πολλού, και πάλι τα ίδια έχουμε.fusiongtr είπε:6. Να αποφασίσουμε τι noiz θέλουμε.
Ν' αγιάσει ο στόμας σου ρε φίλε.LK είπε:Και όχι , αυτό δεν είναι πολιτική συζήτηση,που κάνουν μουσικοί, είναι κομματική....
Και αφορμές ψάχνουν ...να θυμώσουν και να παρεξηγηθούν, λες και θίχθηκε ο ιερός Ελλαδικός κομματισμός.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κύριε δικηγόρε μου.npap είπε:εμένα πάλι μια και έχω και τα γενέθλιά μου,
Να αγιάσει ο στόμας, αλλά συμμετείχες σφόδρα.fusiongtr είπε:Ν' αγιάσει ο στόμας σου ρε φίλε.![]()
Χρόνια Πολλά και Ευτυχή. Έχεις την ίδια μέρα με μία φίλη μου.μια και έχω και τα γενέθλιά μου
Επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν άνοιξα κανένα πολιτικό θέμα, εκτός αν το να συζητήσει κάποιος για μία συναυλία ενταγμένων ή ανένταχτων πολιτών είναι "πολιτικό θέμα". Η μουσική δεν αφορά τα μουσικά όργανα, ή οποιουδήποτε είδους εξοπλισμό, αλλά το καλλιτεχνικό προϊόν που προκύπτει από αυτό τον εξοπλισμό.Τα έχουμε αποφασίσει προ πολλού, και πάλι τα ίδια έχουμε.
Μα εγω δεν είπα ότι άνοιξες εσυ.trolley είπε:Επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν άνοιξα κανένα πολιτικό θέμα,
Ναι μαν, το ξέρω, δεν απάντησα σε 'σένα, απλώς χρησιμοποίησα τη σωστή φράση που έγραψες ως υπέδαφος. Στον φιουζιον πάει η απάντηση.LK είπε:Μα εγω δεν είπα ότι άνοιξες εσυ.
ευχαριστώ πολύ... θα ναι καλό κορίτσι η φίλη σου, να τις μεταφέρεις τις ευχές μου...trolley είπε:Χρόνια Πολλά και Ευτυχή. Έχεις την ίδια μέρα με μία φίλη μου.
Bruce Lee, Jimi Hendrix και trolleynpap είπε:ΥΓ. είχα από μικρός την περιέργεια να συναντήσω κάποιον που να έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα...