- Πόντοι
- 38
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
LK είπε:Η "διαχείριση" επέμβαινει ΚΑΙ αυτεπάγγελτα όταν βλέπει κάτι καραμπαμ.
Αυτο λεμε Λακη μου.
Οτι δεν ειναι ο φουστης ο γιαλος στραβος.
LK είπε:Η "διαχείριση" επέμβαινει ΚΑΙ αυτεπάγγελτα όταν βλέπει κάτι καραμπαμ.
Δεν καταλαβαίνω τι λες ακριβώς.georgekz750 είπε:Αυτο λεμε Λακη μου.
Οτι δεν ειναι ο φουστης ο γιαλος στραβος.
LK είπε:Δεν καταλαβαίνω τι λες ακριβώς.
Αυτό συμβαίνει παντού.
Ναι και ο ένας εισαγγελέας αν δει μπροστά του ένα αδίκημα, θα ασκήσει από μόνος του τη δίωξη.
Αν δεν ξέρει όμως ότι έγινε ένα αδίκημα, κάπως θα πρέπει να το πληροφορηθεί, πριν ενεργήσει.
Δεν διαβάζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, λόγω χρόνου.
Δεν γίνεται πρακτικά.
Στάσου λιγω ωρε. Για στάσου. ;D ;D ;Dgeorgekz750 είπε:Αλλα αυτο που λεω ειναι οτι παντα τυχαινει να διαβαστουν αμεσα αυτα που ειναι απ τη μια μερια και να γινει επεμβαση ενω τα απεναντι....διαφευγουν.
LK είπε:Ποια είναι η ψυχολογία του Mod?
Σαφώς ξέρετε ότι είμαστε άμισθοι και ανασφάλιστοι, έρμαια στα χέρια του admin. ;D ;D ;D ;D ;D
Δεν είπε αυτό ο Άρειος Πάγος.....αλλά ούτε της παρούσης είναι, ούτε ενδιαφέρει το forum.georgekz750 είπε:Το ειπε και ο Αρειος Παγος εξαλλου.
Υπαρχει ακομη κομμουνιστικο καθεστως?BlackCrow81 είπε:Σε όποιον δεν αρέσει ας μεταναστεύσει σε κάποιο κομμουνιστικό καθεστώς αν πιστεύει ότι θα περνάει καλύτερα. Αλλά δεν το βλέπω γιατί στα λόγια όλοι μάγκες είναι
Χαχαχαχαχαχα (κλεμμένο από cos_dr).georgekz750 είπε:Υπαρχει ακομη κομμουνιστικο καθεστως?
Εγω νομιζα οι τελευταιοι που εμειναν να το πιστευουν αυτο ειναι καπου εκει στον Περισσο.
Δεν χρειάζεται να πληρώνονται οι εργαζόμενοι. Όχι όλοι.georgekz750 είπε:Φιλαρακι για να ερθει η αναπτυξη ετσι πρεπει.
Αμα ηταν να πλερωνονται κιολας οι εργαζομενοι θα ειμασταν σοβιετ και θα θυμωναν οι επενδυτας. Το ειπε και ο Αρειος Παγος εξαλλου.
Δεν ξέρω αν το έκανες επίτηδες ή έτσι σου βγήκε αγαπητέ Κώστα, αλλά (τουλάχιστον) το εφιαλτικό εργασιακό περιβάλλον που περιγράφεις, είναι ό,τι πιο κοντινό στην πραγματικότητα των κομμουνιστικών καθεστώτων είτε του παρόντος είτε αυτών που διαλύθηκαν τα τελευταία 30-40 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή μας.cos_dr είπε:Δεν χρειάζεται να πληρώνονται οι εργαζόμενοι. Όχι όλοι...
ναι και αντίστοιχα πλησιάζει και στο καπιταλιστικό όπως φαίνεται και έχω εξηγήσει τους λόγους στην espresso. Διάβασε τα κείμενα μου αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ τις απόψεις μου. Δεν μπορώ να ξαναγράφω για να προβώ στις απαραίτητες διευκρινήσεις 3 περίπου χρόνια συμμετοχής και ατέλειωτα σεντόνια γραμμένα με απίστευτη ταχύτητα μέσα σε ένα πόστ. Αν θέλεις διευκρινήσεις στην άποψή μου θα πρέπει να μπεις και να διαβάσεις εκεί. Πάνω στην παρατήρησή σου έχω δώσει εκατοντάδες διευκρινήσεις.Jazzjoker είπε:Δεν ξέρω αν το έκανες επίτηδες ή έτσι σου βγήκε αγαπητέ Κώστα, αλλά (τουλάχιστον) το εφιαλτικό εργασιακό περιβάλλον που περιγράφεις, είναι ό,τι πιο κοντινό στην πραγματικότητα των κομμουνιστικών καθεστώτων είτε του παρόντος είτε αυτών που διαλύθηκαν τα τελευταία 30-40 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή μας.
Με αυτό βολεύεσαι?bouzoukleri είπε:Γνωρίζει κανείς εάν θα μεταδοθεί ξανά η συναυλία;
Αν θα γίνει CD, DVD ;
Σοβαρά ρωτώ.
Άμαν έχει μέσα και τον τζαμπουκά στις εξέδρες να τον βλέπει η γυναίκα μου, το αγοράζω να 'ούμε.BlackCrow81 είπε:Με αυτό βολεύεσαι?
Λοιπόν αυτό παίζει να είναι το πιο fusion νήμα.ΟΦΦ ΤΡΟΠΙΚ. (Σιγά μην είναι off topic).