trolley είπε:
Εγώ πάντως δεν χλευάζω κανέναν. Είμαι βέβαιος ότι στο παραπάνω πείραμα θα επέλεγες την Ευρώπη (τη σημερινή) οπότε την κρίνεις μεν, αλλά είναι εκ'του ασφαλούς κριτική. Σου αρέσει και το ευρώ σου στη τσέπη, και το smartphone και το (γερμανικό ας σημειωθεί) Kontakt και όλα τα παρελκόμενα.
Δε νομίζω ότι είσαι έτοιμος να πάρεις τα βουνά και τα χωράφια και να παριστάνεις το νομάδα (άσε που αν ήσουν, υπάρχει και σχετικό τηλεπαιγχνίδι).
Θέλαμε να πάμε με ενα φίλο αλλά δεν μπορούμε λόγω υποχρεωσεων.
Δέκα χρόνια πρίν θα πηγαίναμε.
Έχω δικαίωμα να την κρίνω. Είμαι πολίτης της.
Η αναγωγή στο δεν μπορείς να κρίνεις ή κρίνεις εκ του ασφαλούς αφού αγοράζεις προϊόντα που η χώρα σου δεν παράγει ή εσύ δεν μπορείς να φτιάξεις είναι άτοπη.
Έγω δικαίωμα να την κρίνω εφόσων είμαι πολίτης της και ζητάει την ψήφο μου αντίστοιχα στους θεσμούς της και τις υποχρεώσεις μου τις ορίζει ο ΝΟΜΟΣ. Κανένας άλλος.
Όποιος νομίζει πως δεν είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου να με καταγγείλει στις ΑΡΧΕΣ για να έχω τις συνέπειες και τότε μόνο οι αρχές μπορούν να μου στερήσουν δικαιώματα.
Όποιος με συκοφαντεί, με υβρίζει έχω δικαίωμα να αμυνθώ μέσω του νόμου. ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΩ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ και τις ΑΓΩΓΕΣ. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Είμαι Ευρωπαίος πολίτης όσο είναι όλοι και έγω δικαίωμα να κρίνω και να διακινώ ελεύθερα τις ιδέες μου. Ναι ναι.
Και το KONTAKT ειναι μια υλοποιηση προγενέστερων καινοτομιών. Εγώ έτσι το κρίνω. Τι σημασία έχει αν είναι Γερμανικής Προελεύσεως? Δεν το πλέρωκα. Δικό μου είναι σύμφωνα με τις άδειες χρήσεις αλλά και σύμφωνα με τους καταναλωτικούς νόμους που υπερισχύουν των συμβάσεων αν αυτές είναι καταχρηστικές σε κάποια περίπτωση.
Τι σχέση έχουν αυτά με αυτά που λεω.
Εκλαμβάνεις και ερμηνεύεις τα γραφομενά μου με συνειρμούς που δεν καταθέτω και δεν εννοώ έτσι. Δικαίωμά σου βέβαια.
Είναι τάση κάποιων να στρέφουν καθε κουβέντα και να την εγκλωβίζουν σε συγκεκριμένο στερεότυπο πλαίσιο για να πουν τα δικά τους? Για να μειώσουν την αξία των λεγομένων των άλλων?
Για να υποδείξουν στον άλλο τι λέει?
Δεν καταλαβαίνω.,
ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ και ίσως αγνοώ από εδώ και μπρός την κατευθυνόμενη προς συγκεκριμένα στερεότυπα ερμηνεία με σκοπό την προσωπική υποστατική απαξίωση.
Ειμαι ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ εγώ.
(Οταν το λεω αυτό δεν σημαίνει πως εννοώ πως είναι αμόρφωτοι οι άλλοι η λιγότερο μορφωμένοι, αλλά κάποιος μπορεί να το ερμηνεύσει και έτσι)
Εξάλλου εγω ΣΥΝΕΧΙΖΩ να αρθρογραφώ στην ESPRESSO. Σημερα κάνω μια εξαίρεση γιατί είμαι λίγο κεφάτος. αχαχαχαχαχαχαχα
Και μάλλον βγαίνουμε τελείως από το θέμα.
Το αρχικό θέμα και post ειναι πολύ ενδιαφέρον. Αλλά με παρέσυρε η κουβέντα of topic, ειναι ενεργό το θέμα και είπα να γράψω λίγο κάποια πράγματα πάνω σε κάποια πράγματα που είδα.
Το αρχικό πόστ που έκανες ήταν ενδιαφέρον αλλά το ξέχασα. Συγνώμη αλλά μάλλον δεν πρέπει να συνεχίσω να γράφω off topic.
Παιδιά καλό βράδυ, παω σε κανα άλλο θέμα.