- Πόντοι
- 1,643
έτσι κάποιες χαζές ερωτησούλες περαστικός πάλι... 8)BlackCrow81 είπε:Νομίζω είσαι λάθος εδώ. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της κριτικής.
το ποιος είναι αυτός που κάνει την κριτική δίνει ή αφαιρεί ένα ειδικό βάρος στο περιεχόμενο των λόγων του (ειδικά όταν αυτός βασίζεται εν πολλοίς σε αυθαίρετους αξιωματικούς χαρακτηρισμούς)?...
επίσης αλήθεια... ένα "λιβελλογράφημα" δεν αποκτά απριόρι σημαντικότητα από το υποκείμενο στο οποίο ενεργεί (παρεμπιπτόντως "μηνύοντας αυτεπάγγελτα" προθέσεις του σε ένα προκατειλημμένο μέρος του κοινού του και εισπράττοντας χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις)?...
πραγματική απορία μου... :

Στράτο μου, ο όντως "εκνευριστικά έξυπνος" Σαββόπουλος θα έδινε λες τόσο εύκολα "κακόν εαυτόν" βορά σε γραφικούς "υπερσύντροφους" με αντιδημιουργική δανεική σκέψη και "λάμψη" όπως ο (κατά την ταπεινή μου γνώμη) εν λόγω κρίνων?...
ουπς... κι άλλη απορία μου εγεννήθη (κουνέλα! ;D).... οι μεγαλύτεροι προσπεράσατε έτσι απλά το κάτωθι?
και μια τελευταία... δηλαδή γουστάρω ή όχι τον Σαββόπουλο, πρέπει να με συγκινήσει ένας συρφετός αποσπασματικών εξυπνακίστικων συνειρμών που δεν έχει μια "υποθετική πρόθεση" ως τελική εκτίμηση κατόπιν μιας καλλιτεχνικής κρίσης στην δημόσια μορφή ενός έργου, ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΑ σαν έτοιμη από καιρό (αφού πρώτα ο τύπος χαρακτήρισε υβριστικά μια προσπάθεια για την οποία δεν είχε άποψη όπως με θράσος ανέφερε) με μια ακόμη ελληναράδικη ΔΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ διάσπαρτη με νηπιακά θέσφατα ???... τι να πω... εγώ δεν θα πάρω... τα έχω χορτάσει τα καλλιτεχνικά καπελώματα στον περίγυρο που ενηλικιώθηκα πολιτικά... :Υπόψην ότι εκείνα τα χρόνια οι δίσκοι εισαγωγής ήταν πολύ σπάνιοι στην Ελλάδα και αυτοί που μπορούσαν να καταλάβουν την κλοπή ελάχιστοι.

ναι... αυτό... που όμως όσο και μεγάλο και ενδιαφέρον να είναι (που εννοείται θα μπορούσε να περιέχει όσα "στοιχεία" από το λιβελογράφημα τεκμαίρονται ως ακριβή), φυσικά δεν θα "χωρέσει" ποτέ το ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ (ακόμα και της απόρριψής σε κάποια φάση) που εγώ βίωσα στην προσωπική μας σχέση καλλιτέχνη - ακροατή από το έργο του όποιου Σαββόπουλου.... έργο σε αυτή την χρονική στιγμή "καθαρό" και ανεξάρτητο από τις επιρροές του (ακόμα και αυτές που θα του προσάψει ως εκουσίως κακοπροαίρετες ο όποιος θεός του τον κρίνει επ αυτού κάποτε)...Αν το τελικό αποτέλεσμα πείθει ως αφομοιωμένο από τον καλλιτέχνη, οι επιρροές (εκούσιες ή ακούσιες) είναι πάντα ένα μεγάλο θέμα συζήτησης.
ΥΓ πραγματικά θα ήθελα να μουν μπροστά σε μια face to face κουβέντα Σαββόπουλου - Ανδρουλιδάκη (ή "τύπου ανδρουλιδάκη" τέλος πάντων)...
ΥΓ2 . δεν την γλύτωσα τελικά την "υπεράσπιση"... ρε λες?.. ;D ;D ;D