- Πόντοι
- 28
Εντάξει ο Mayer είναι λίγο πιο γνωστός από αυτούς
Δεν ξέρεις την Jan Terri δηλαδή ; Είναι θεά λέμε :classic_laugh:
Jan Terri's "Skyrockets"
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει ο Mayer είναι λίγο πιο γνωστός από αυτούς
To κλίπ είναι θεϊκό. Αν δεν ήταν αυτό το κλιπ, στο κομμάτι δεν θα έδινα ούτε 20 δευτερόλεπτα. (που και πάλι πολλά είναι από το σύνολο 2 λεπτών που έχω αντέξει συνολικά τον συγκεκριμένο-συμπαθέστατο-καλλιτέχνη).Θεο τον λεμε επειδη ειναι ο τζονυς ο γνωστος....γτ εμενα το new light κ σα συνθεση κ σαν βιντεο κλιπ μου προκαλει ναυτια!
18 ώρες πριν, stavros_d80 είπε
το γκούγκλαΓΚΟΥΓΚΛΑΤΕΡΟ !
μόλις έκανα τη θλιβερή διαπίστωση ότι μέχρι σήμερα αναλώθηκα σε πεζές αξίες....Hey baby wake up from your a sleep
We have arrived onto the future
And the whole world is become....
Elektronik, Supersonik
Supersonik, Elektronik
Long live, Molvania
Διαφωνω κ νομιζω οτι αν δεν ηταν ο μαγιερ δε θα το εκθειαζαμε καν...αλλα οκ περι ορεξεως...To κλίπ είναι θεϊκό. Αν δεν ήταν αυτό το κλιπ, στο κομμάτι δεν θα έδινα ούτε 20 δευτερόλεπτα. (που και πάλι πολλά είναι από το σύνολο 2 λεπτών που έχω αντέξει συνολικά τον συγκεκριμένο-συμπαθέστατο-καλλιτέχνη).
Eίναι ο ορισμός του τρολ ρε συ. Επίσης ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ καλά. Πραγματικά, είτε ήμουν είτε όχι της εμβέλειας του ...Μayor, θα λάτρευα να κάνω τέτοια τρας και αυτοσαρκαστικά video αντί των "σοβαρών" υπερπαραγωγών που κοστίζουν 100 φορές τον προϋπολογισμό παραγωγής ενός ολόκληρου μουσικού album ή, ακόμη χειρότερα, αντί των παραγωγών-wannabe μεγαλειώδεις-αλλά χωρίς τον εξοπλισμό, την τεχνογνωσία, την τέχνη, την καλλιτεχνία και φυσικά, τα λεφτά. Σε επίπεδο μάρκετινγκ, κατάφερε να "ενδιαφεροποιήσει" ένα σαχλοτράγουδο και να πουλήσει καλά ένα τρας βιντεο.Διαφωνω κ νομιζω οτι αν δεν ηταν ο μαγιερ δε θα το εκθειαζαμε καν...αλλα οκ περι ορεξεως...
Ναι σ αυτο δε διαφωνουμε...φυσικα κ εχει δικαιωμα να κανει οτιδηποτε κ καλα εκανε...αλλα δεν ειναι ωραιο τραγουδι αυτο λεω...γτ διαβαζω υπερβολες στο θρεντEίναι ο ορισμός του τρολ ρε συ. Επίσης ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ καλά. Πραγματικά, είτε ήμουν είτε όχι της εμβέλειας του ...Μayor, θα λάτρευα να κάνω τέτοια τρας και αυτοσαρκαστικά video αντί των "σοβαρών" υπερπαραγωγών που κοστίζουν 100 φορές τον προϋπολογισμό παραγωγής ενός ολόκληρου μουσικού album ή, ακόμη χειρότερα, αντί των παραγωγών-wannabe μεγαλειώδεις-αλλά χωρίς τον εξοπλισμό, την τεχνογνωσία, την τέχνη, την καλλιτεχνία και φυσικά, τα λεφτά. Σε επίπεδο μάρκετινγκ, κατάφερε να "ενδιαφεροποιήσει" ένα σαχλοτράγουδο και να πουλήσει καλά ένα τρας βιντεο.
Ωραια μαγκια θα ηταν να ελεγε αντι να δωσω τα 100πλασια για κυριλε video clip, γυρισα ενα trash clip και και τα λεφτα που εξοικονομησα θα τα μοιρασω στους αστεγους ξερωγω