Όταν ΠΡEΠΕΙ να κάνεις video clip...

Είμαι βαθιά αιρετικός και ιερόσυλος, αλλά όλα αυτά τα νεότερα παιδιά μια χαρά κολλάνε για μένα στις συζητήσεις, απλά δεν είναι γεννημένοι το '50-'60 για να γίνουν θρύλοι.  :classic_smile:

Ο καθένας μας βέβαια πάντα θα έχει κάποιον που δεν αγγίζεται από αυτή τη γενιά, για μένα είναι ο Gary Moore, όταν ακούω να τον συγκρίνουν με τον Bonamassa γελάω λιγάκι, αλλά μια χαρά είναι και ο Joe.

Ίσως θα πρέπει να εμβαθύνεις λίγο παραπάνω στον Mayer... Είμαι σίγουρος ότι δεν τον έχεις ακούσει πολύ καλά. Ίσως να φταίει η αντιπάθεια που έχεις για το "όλο πακέτο".

Τώρα όσο για τον μόνο έχοντα τον Hendrix, αντί να σου βγαίνει το υποτιμητικό, μόρφωσέ μας δάσκαλε... ?
Ποια αντιπαθεια ρε φιλε? Μαζι μιλαμε και χώρια καταλαβαινομαστε?

Και τον εχω ακουσει πολυ τον Mayer και μου αρεσει . Αλλα δεν τρελλαινομαι. Τι σχεση εχει αυτο με την αντιπαθεια?

Θα ελεγα αποψη αν δεν τον ειχα ακουσει ενδελεχως? ΟΚ δεν ξημεροβραδιαζόμουν με mayer, αλλα τα ειδα και τα βιντεο και ακουσα και  τα cd πανω 4-5 φορες το καθενα. (και μενα συνηθως μου φτανει μια - μη το παρεις στραβα κι αυτο ?)

Και δεν ειναι υποτιμητικο για τη συζητηση το να μην αναφερω το ονομα αυτου που παιζει hendrix καλα, γιατι μονο αυτο κανει και θα υποβαθμισω ακομα περισσοτερο την συζητηση.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Edit: Τώρα τον είδα φατσικά τον Sayce, αν δεν έχει αυτός δηλαδή το πακέτο ποιος το έχει; Δε νομίζω να φταίει η εμφάνισή του ή η παρουσία του για το ότι δεν είναι τόσο γνωστός... Παικταράς btw.
Λιγο με μπερδεψε αυτο.

Αντιπάθεια για το concept του "όλου πακέτου", λέω... Όχι του Mayer.

Για το θέμα του Hendrix, το υποτιμητικό είναι ότι θεωρείς ότι μόνο εσύ τον ξέρεις... (εκτός και αν το εννοείς κυριολεκτικά, ότι δεν τον ξέρει κανένας άλλος επειδή παίζει σπίτι του με κλειστά τα παντζούρια)

Λιγο με μπερδεψε αυτο.

Είναι εμφανίσιμο παιδί, γράφει ωραία στο φακό, παίζει πάρα πολύ καλά, στέκεται πολύ καλά στη σκηνή και έχει πολύ καλή αισθητική. Μιλάμε για σχεδόν όλο το πακέτο. Αυτό που λείπει πιστεύω είναι μια αυθεντική, δική του σύνθεση. Μου ακούγεται σαν ένας εξαιρετικός SRV παίκτης, το οποίο είναι αξιοθαύμαστο, αλλά ως εκεί.

Για το θέμα του Hendrix, το υποτιμητικό είναι ότι θεωρείς ότι μόνο εσύ τον ξέρεις... (εκτός και αν το εννοείς κυριολεκτικά, ότι δεν τον ξέρει κανένας άλλος επειδή παίζει σπίτι του με κλειστά τα παντζούρια)
Καπου εχουμε χασει τελειως τη μπαλα, οποτε αστο δεν βγαινει με το ζορι συνεννόηση.

Είναι εμφανίσιμο παιδί, γράφει ωραία στο φακό, παίζει πάρα πολύ καλά, στέκεται πολύ καλά στη σκηνή και έχει πολύ καλή αισθητική. Μιλάμε για σχεδόν όλο το πακέτο. Αυτό που λείπει πιστεύω είναι μια αυθεντική, δική του σύνθεση. Μου ακούγεται σαν ένας εξαιρετικός SRV παίκτης, το οποίο είναι αξιοθαύμαστο, αλλά ως εκεί.
Εχει γραψει και πολυ καλα κομματια. Μη σου πω και καλυτερα απο ... αστο.
Αλλα δεν ειναι μονο αυτα που λες .... το πακετο. Μεγαλη κουβεντα. Καπου θα υπαρχουν σοβαρες συνεντευξεις και αρθρα που μπορεις να βρεις πληροφοριες για το "πακετο" της "επιτυχιας".

Εγω πιστευω οτι του λειπει ωριμοτητα.

Ξαναλεω δεν αντιπαθω τιποτα και κανεναν. Αντιθετα ακουω τα παντα. Αλλα μου αρεσουν περισσοτερο αλλα λιγοτερο. Αλλα δεν αντιπαθω τιποτα στη μουσικη.

Μονο την ξεκουρδισια δεν αντεχω ηχητικα.

Δεν θα πεις δλδ;
Οριστε αυτος. Τι βγηκε τωρα απο αυτο?

Μιλαμε για τον Sayce σωστα?

Στο δικο μου αυτι ,φτανει απο το παιξιμο του ενα απιστευτο drive..αυτα που παιζει καλα η κακα ,τα σκιζει κ ειναι πεντακαθαρος.

Εξαιρετικη ρυθμικη αγωγη επισης οταν παιζει Rhythm.

Μου αρεσουν {και} τα τραγουδια του.

Δεν διακρινω ελλειψη ωριμοτητας...ισως λιγο οταν ηταν 20 χρονων κ επαιζε με τον Jeff Healey.

Παλι μιλαω με το αυτι ενος μη γνωστη.

Για οποιον θελει να εμβαθυνει

6 minutes ago, Spyros Delta said:

Ξαναλεω δεν αντιπαθω τιποτα και κανεναν

Οριστε αυτος. Τι βγηκε τωρα απο αυτο?

Πρώτον, χάρηκα που τον ξέρω.
https://www.noiz.gr/index.php?topic=206961.0

Δεύτερον, χάρηκα που έχουμε διαφορετική αντίληψη στο "τον έχει". Εγώ έχω πιο διασταλτική ερμηνεία, εσύ πιο αυστηρή. Η δική σου φυσικά είναι πιο συμβατή με το status quo. Εγώ ας πούμε αναφέρομαι στην εξέλιξη του στυλ.

Δεν διακρινω ελλειψη ωριμοτητας...ισως λιγο οταν ηταν 20 χρονων κ επαιζε με τον Jeff Healey.

Παλι μιλαω με το αυτι ενος μη γνωστη.
Ξερεις τι? Μου βγαζει πολλες φορες οτι εχει ενα αγχος οταν παιζει. Αυτο λεω ανωριμοτητα.

Μη σου πω οταν ηταν τοτε με τον healey ηταν πιο "οργανωμενος".

Δεύτερον, χάρηκα που έχουμε διαφορετική αντίληψη στο "τον έχει". Εγώ έχω πιο διασταλτική ερμηνεία, εσύ πιο αυστηρή. Η δική σου φυσικά είναι πιο συμβατή με το status quo. Εγώ ας πούμε αναφέρομαι στην εξέλιξη του στυλ.
Η αποψη μου ειναι οτι για να εξελιξεις κατι πρεπει πρωτα να μαθεις το κατι.

Και ο Mayer δεν το ξερει το κατι.

Κοιτα τωρα μη μαλωσουμε κιολας, επειδη απλα δεν συμφωνουμε. :classic_biggrin:

cool

Επ' ουδενί δεν μαλώνω ούτε θέλω να μαλώσω ιδιαίτερα με σένα που σε σέβομαι και σε εκτιμώ όσο λίγους εδώ μέσα.

Φυσικά ο καθένας έχει τις απόψεις του.

Η αποψη μου ειναι οτι για να εξελιξεις κατι πρεπει πρωτα να μαθεις το κατι.

Και ο Mayer δεν το ξερει το κατι.

Κοιτα τωρα μη μαλωσουμε κιολας, επειδη απλα δεν συμφωνουμε. :classic_biggrin:

cool

Φεύγοντας από τον Mayer έχω να πω το εξής:

Δεν είναι απαραίτητο να φαίνεται ότι ξέρεις κάτι (ακόμα και αν το έχεις μάθει απέξω) για να το εξελίξεις.

Π.χ. Picasso στα 15 του

Picasso 15.jpg

Picasso στα τέλη της ζωής του.

picasso-self-portrait.jpg

"It took me four years to paint like Raphael, but a lifetime to paint like a child." Picasso

Απο τον ιδιο ομως

“Learn the rules like a pro, so you can break them like an artist.”

Και δεν χρειαζεται να κανει καποιος κατι ιδιαιτερο για να δειξει οτι ξερει.

Μερικοι μπορουν και το καταλαβαινουν απο τις πρωτες νοτες του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back