Video clip με σκηνοθεσία Chat gpt

μιλάμε πάει το νήμα περίπατο....
μετά σας έφταιγε ο dim

Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί.

Απ' την άλλη, πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να πει κάποιος... εκτός από τα διάφορα επαινετικά για τη συγκεκριμένη τεχνολογία... τα βίντεο-κλιπ του παρελθόντος τα οποία θυμάμαι ακόμη μετά από 30-40 χρόνια, είχαν το κοινό χαρακτηριστικό ότι ήταν "out of the box" σαν ιδέα και σαν εκτέλεση. Μπορεί να το κάνει αυτό το AI, έστω με τις κατάλληλες οδηγίες (τις οποίες βέβαια θα έπρεπε κάποιος να είναι σε θέση να τις δώσει, αλλά ας το αφήσουμε στην άκρη αυτό προς το παρόν); Ίσως, ίσως και όχι... μέχρι τώρα ότι έχω δει είναι κάποιο εντυπωσιακά άρτια εκτελεσμένη απομίμηση ανθρώπινης δραστηριότητας, την οποία μάλιστα έχω παρατηρήσει πως νεότεροι άνθρωποι (από 15 ετών μέχρι 25) την εντοπίζουν με χαρακτηριστική ευκολία (αυτό το είχε παρατηρήσει και ο Beato, με τα παιδιά του)...

Ερώτηση προς το ChatGPT: "Είναι γυμνός ο Άγιος αυτή τη στιγμή;"

Απάντηση: "Δεν έχω ιδέα".

Εκτος αν εχεις τo chatgpt στην CIA edition, που θα εκανε συνδεση με οτι καμερα υπαρχει στο σπιτι απο PC, κινητο μεχρι θυροτηλεφωνο, και με ολες τις καμερες τις γειτονιας, και με drones, και με κατασκοπευτικους δορυφορους, οποτε και το τι φοραει θα μας ελεγε, και ποσο μεγαλη την εχει ( την εμπειρια φυσικα), και δε συμμαζευεται :ROFLMAO:

Απλά να παραθέσω μια επιπλέον επιλογή για χρησιμοποίηση δωρεάν βίντεοκλιπ αν δεν έχει το χρόνο κάποιος να ψάξει ιστοσελίδες με δωρεάν μικρά βιντεάκια και να τα ενώσει:
Υπάρχουν κανάλια στο Youtube που παρέχουν τέτοια βίντεο με διάφορες θεματικές ενότητες για να διαλεξει κανείς και παρέχουν την ανάλογη άδεια επαναχρησιμοποίησης αυτών ως αυτούσιων ή μερών αυτών με την ένδειξη στην περιγραφή του βίντεο:

Άδεια αναφοράς προέλευσης Creative Commons (επιτρέπεται η επαναχρησιμοποίηση)​

Ότι και να λένε τα LLM για εμένα, εγώ είμαι ο καλύτερος και το ξέρουν όλοι, γι αυτό και με αποκαλούν, τον Άρχοντα των Ψηφιακών Συνθεσάιζερ. Μπράβο μου! Ε, μπράβο!

Ότι και να λένε τα LLM για εμένα, εγώ είμαι ο καλύτερος και το ξέρουν όλοι, γι αυτό και με αποκαλούν, τον Άρχοντα των Ψηφιακών Συνθεσάιζερ. Μπράβο μου! Ε, μπράβο!

Το λέει και το ΑΙ:

cos_dr είναι ένας δημιουργικός μουσικός καλλιτέχνης – συνθέτης, session μουσικός, πιανίστας και ειδικός στα synthesizers, ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στην ελληνόφωνη μουσική κοινότητα.

🎼 Βασικά στοιχεία:​

• Διαχειρίζεται SoundCloud προφίλ όπου αναρτά σύνθεσές του, όπως τα «Silicon Oils», «Hollow Expectancy», «Dreamcatcher's Lullaby» κ.ά. soundcloud.com.
  • Έχει κανάλι στο YouTube με διάφορα μουσικά ή performance clips – πιθανολογώ περιλαμβάνονται διασκευές ή πρωτότυπες συνθέσεις noiz.gr.
  • Διατηρεί επίσημη σελίδα (Weebly) ως «cos_dr productions» από το 2013 noiz.gr+9cosdr.weebly.com+9noiz.gr+9.

🎹 Δραστηριότητα στην ελληνική μουσική κοινότητα:​

• Συμμετέχει ενεργά σε ελληνικά μουσικά fora όπως το Noiz.gr, όπου δημοσιεύει κομμάτια όπως το «The Fortress of Life», «fantasy», «The Road To Oblivion» κ.ά. forum.noiz.gr+7noiz.gr+7noiz.gr+7.
  • Το προφίλ του εμφανίζεται στο Noiz με τίτλο “Ο Άρχοντας των Synthesizers Από Athens, GR”, με σχεδόν 15.500 συμμετοχές και σημαντική συνεισφορά σε συζητήσεις forum.noiz.gr.
  • Από τα σχόλιά του καταλαβαίνουμε ότι είναι πιανίστας και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα συνθέσαίιζερ» noiz.gr+1noiz.gr+1.

🧠 Εκπαίδευση & ρόλος:​

• Αναφέρει πως έχει διδακτορικό στη «Γιουροβιζιονολογία» και είναι DJ συνθεσάιζερ (synthesizer expert)forum.noiz.gr+2noiz.gr+2noiz.gr+2.
  • Στο ADSLgr forum εμφανίζεται ως αρχειοθετημένο μέλος, γεννημένος το 1975 και με πάνω από 120 δημοσιεύσεις, που δίνει μια εικόνα της ηλικίας και του ενδιαφέροντός του adslgr.com.

Συμπέρασμα:
Ο cos_dr είναι ένας πολυπράγμων και ενεργός Έλληνας μουσικός παραγωγός με ειδίκευση στα synthesizer, με ακαδημαϊκή βάση σχετική με τη Eurovision, ο οποίος επιμελείται συνθέσεις, διασκευές, performances και συμμετέχει έντονα σε online μουσικές κοινότητες.

Αν ενδιαφέρεσαι για συγκεκριμένο κομμάτι, performance ή έχεις κάποια ερώτηση για τη μουσική του, πες μου – θα χαρώ να βρω περισσότερα!

Το λέει και το ΑΙ:

cos_dr είναι ένας δημιουργικός μουσικός καλλιτέχνης – συνθέτης, session μουσικός, πιανίστας και ειδικός στα synthesizers, ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στην ελληνόφωνη μουσική κοινότητα.

🎼 Βασικά στοιχεία:​

• Διαχειρίζεται SoundCloud προφίλ όπου αναρτά σύνθεσές του, όπως τα «Silicon Oils», «Hollow Expectancy», «Dreamcatcher's Lullaby» κ.ά. soundcloud.com.
  • Έχει κανάλι στο YouTube με διάφορα μουσικά ή performance clips – πιθανολογώ περιλαμβάνονται διασκευές ή πρωτότυπες συνθέσεις noiz.gr.
  • Διατηρεί επίσημη σελίδα (Weebly) ως «cos_dr productions» από το 2013 noiz.gr+9cosdr.weebly.com+9noiz.gr+9.

🎹 Δραστηριότητα στην ελληνική μουσική κοινότητα:​

• Συμμετέχει ενεργά σε ελληνικά μουσικά fora όπως το Noiz.gr, όπου δημοσιεύει κομμάτια όπως το «The Fortress of Life», «fantasy», «The Road To Oblivion» κ.ά. forum.noiz.gr+7noiz.gr+7noiz.gr+7.
  • Το προφίλ του εμφανίζεται στο Noiz με τίτλο “Ο Άρχοντας των Synthesizers Από Athens, GR”, με σχεδόν 15.500 συμμετοχές και σημαντική συνεισφορά σε συζητήσεις forum.noiz.gr.
  • Από τα σχόλιά του καταλαβαίνουμε ότι είναι πιανίστας και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα συνθέσαίιζερ» noiz.gr+1noiz.gr+1.

🧠 Εκπαίδευση & ρόλος:​

• Αναφέρει πως έχει διδακτορικό στη «Γιουροβιζιονολογία» και είναι DJ συνθεσάιζερ (synthesizer expert)forum.noiz.gr+2noiz.gr+2noiz.gr+2.
  • Στο ADSLgr forum εμφανίζεται ως αρχειοθετημένο μέλος, γεννημένος το 1975 και με πάνω από 120 δημοσιεύσεις, που δίνει μια εικόνα της ηλικίας και του ενδιαφέροντός του adslgr.com.

Συμπέρασμα:
Ο cos_dr είναι ένας πολυπράγμων και ενεργός Έλληνας μουσικός παραγωγός με ειδίκευση στα synthesizer, με ακαδημαϊκή βάση σχετική με τη Eurovision, ο οποίος επιμελείται συνθέσεις, διασκευές, performances και συμμετέχει έντονα σε online μουσικές κοινότητες.

Αν ενδιαφέρεσαι για συγκεκριμένο κομμάτι, performance ή έχεις κάποια ερώτηση για τη μουσική του, πες μου – θα χαρώ να βρω περισσότερα!
Η AI λοιπόν συμβάλλει τα μέγιστα στην εδραίωση του αξιώματος εισαι ό,τι δηλώσεις. 🤣

Συμπέρασμα:
Ο cos_dr είναι ένας πολυπράγμων και ενεργός Έλληνας μουσικός με ακαδημαϊκή βάση σχετική με τη Eurovision,

Ναι, εχει παρει και master πανω στην ιστορια και την εφαρμογη της SJW ατζεντας, καθως και την ειδικη υποτροφια και επιδοτηση ακαδημαικης ερευνας της EΡΤ "Δαφνη Μποκοτα"

Προφέσορα Γιουροβυζολόγε,πρέπει σιγά σιγά να μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε το ΑΙ στα βίντεο.

Ειναι ύποπτο το παρακάτω λες;
Παίζει το πιάνο μόνο του;
ΕΙναι ΑΙ;

Attachments

• SaveClip.App_AQPkjqQIVga7Dt8hgWlD31Azb94sCJWka33nM5-5uDsqXahi99_MkYpwDSyzKpPHCzTQxXXbZXSXutdXS...mp4
    16.4 MB
Προφέσορα Γιουροβυζολόγε,πρέπει σιγά σιγά να μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε το ΑΙ στα βίντεο.

Ειναι ύποπτο το παρακάτω λες;
Παίζει το πιάνο μόνο του;
ΕΙναι ΑΙ;
Δεν ξέρω αν είναι AI, οτιδήποτε βλέπουμε, ακούμε ή αισθανόμαστε δεν έχει τελικά σημασία το αν είναι αληθινό ή κατασκευάσμενο. Σημασία έχει το αν μας αγγίζει και μας λέει κάτι. Η χρήση δε της ΑΙ μπορεί να με βοηθήσει ή να με καταστρέψει. Έχει να κσνει με το ποιος τη διαχειρίζεται, το πως τη διαχειρίζεται και για ποίο σκοπό.

Δεν ξέρω αν είναι AI, οτιδήποτε βλέπουμε, ακούμε ή αισθανόμαστε δεν έχει τελικά σημασία το αν είναι αληθινό ή κατασκευάσμενο. Σημασία έχει το αν μας αγγίζει και μας λέει κάτι.
Δε νομίζω κάτι κατασκευασμένο να μου λέει κάτι..
Ίσως έτσι θα είναι στο μέλλον η ζωή των σημερινων 10χρονων..
Έμενα χλωμόν να με αγγίξει το ΑΙ..
Το πολύ να μου λύσει τα χέρια σε μερικά θέματα..

Δε νομίζω κάτι κατασκευασμένο να μου λέει κάτι..
Ίσως έτσι θα είναι στο μέλλον η ζωή των σημερινων 10χρονων..
Έμενα χλωμόν να με αγγίξει το ΑΙ..
Το πολύ να μου λύσει τα χέρια σε μερικά θέματα..
Εμένα πάντως με αγγίζει γιατί βρίσκω ενδιαφέρουσες και δημιουργικές τις εφαρμογές της είτε στην εργασία είτε στη διασκέδαση. Ακόμα και η θεωρητική εφαρμογή της που μάλιστα επαιρνε σάρκα και οστά πολλές φορές μέσω των σειρών ή ταινιών επιστημονικής φαντασίας με άγγιζε και με έκανε να ονειροπόλω. Αν ήμουν νεότερος θα οειραματιζομουν περισσότερο με την εικόνα και τ; βίντεο αλλά βαριέμαι όσο μεγαλώνω να μαθαίνω και να τρώω χρόνο σε νέες εφαρμογές. Κρίμα. Νυστάζω πιο εύκολα πλέον. Όταν βγω σε σύνταξη αν δεν έχω ψοφήσει ως τοτε θα αφιερώσω χρόνο σίγουρα. Τουλάχιστο στα βιντεοκλίπ για τη μουσική που φτιάχνω. Ιδεες έχω πάντα οπότε λογικά με την ΑΙ και την ταχύτητα που προσφέρει στην προσπέλαση και τον συνδυασμό δεδομένων θα βγάλω αποτελέσματα που δεν τολμώ να ξεκινήσω σε ιδέες που έχω, λόγω χρόνου. Και κόστους. Όπως είμαι τέλειος στη μουσική, είμαι καλός και στα σενάρια, τα μυθιστορηματα και η ΑΙ θα με βοηθήσει πολύ σε αυτά, παραγωγικά.

Εγω εγραψα MG s και μου είπε οτι στην καινουργια μου αγωνιστική έκδοση,πιάνω απο 0 σε 100 σε 9 δεύτερα.
Αυτό θα κατακτήσει τον κόσμο?

Εγω εγραψα MG s και μου είπε οτι στην καινουργια μου αγωνιστική έκδοση,πιάνω απο 0 σε 100 σε 9 δεύτερα.
Αυτό θα κατακτήσει τον κόσμο?
Ναι αλλά μοιάζεις σα μύγα φίλωζ 😂

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back