- Πόντοι
- 2,638
Για star wars δεν ξέρω, αλλά στην Ελληνική επιστημονική φαντασία έχουμε αυτό, που προσωπικά το θεωρώ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ και μιλάω σοβαρά.Κάνα "ελληνικό Star Wars" έχουμε; ?
Είσαι θησαυρός (κινηματογραφικής) γνώσης. Μόλις τελειώσω κάτι που γράφω για τη δουλειά, θα πέσω με τα μούτρα.το θεωρώ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ και μιλάω σοβαρά.
Θα το δεις με δική σου ευθύνη...... γενικά δεν προτείνω ταινίες ΠΟΤΕ.....?Είσαι θησαυρός (κινηματογραφικής) γνώσης. Μόλις τελειώσω κάτι που γράφω για τη δουλειά, θα πέσω με τα μούτρα.
Θα ακολουθήσει κριτική...
Επειδή είχα τη τύχη -μικρός- να δώ live τους Sοcrates στα ντουζένια τους....δεν μπορώ να φανταστώ άλλους για να χαρακτηριστούν ροκ (ή έστω ροκ παιγμένο από Έλληνες, αν και το Mountains είναι κλασσικό παράδειγμα Ελληνικού ροκ...). Για να είμαι ειλικρινής τους είχα δεί με εκείνο το πιανίστα (Αλεξίου ή Αλεξιάδη πάντα τους μπερδεύω) που ξεπέρναγαν το ροκ και έμπαιναν σε άλλη διάσταση.Υ.Γ. Το Ελληνικό Ροκ δεν μου αρέσει, αλλά δεν φταίει σε αυτό το Ελληνικό, αλλά το ΡΟΚ.
Ούτε και το ξένο ροκ μου αρέσει.
Εγώ όλους ροκ τους θεωρώ.Επειδή είχα τη τύχη -μικρός- να δώ live τους Sοcrates στα ντουζένια τους....δεν μπορώ να φανταστώ άλλους για να χαρακτηριστούν ροκ (ή έστω ροκ παιγμένο από Έλληνες, αν και το Mountains είναι κλασσικό παράδειγμα Ελληνικού ροκ...). Για να είμαι ειλικρινής τους είχα δεί με εκείνο το πιανίστα (Αλεξίου ή Αλεξιάδη πάντα τους μπερδεύω) που ξεπέρναγαν το ροκ και έμπαιναν σε άλλη διάσταση.
Εγώ όλους ροκ τους θεωρώ.
Και τους Σόκρατες, και τους Πυξ Λαξ, και όλους αυτούς τους καλλιτέχνες,Παπακωνσταντίνου... Ταξιαρχίες... Εξαδάκτυλος..Τρύπες....Σπαθιά.... κ.λ.π .
Ελληνικό ροκ, εν πάση περιπτώσει.
Τίποτα....100 € παρακαλώ ?Κυρ δικηγορε ηρθες και εβαλες τα πραγματα στη σωστη τους διασταση.
το ότι τους θεωρεί, δεν σημαίνει ότι και είναι....αλλά...σε μια χώρα που ο Παπακωσταντίνου και ο συγχωρεμένος ο Μαχαιρίτσας θεωρούνται ροκ, όλα επιτρέπονται! Ο Πουλικάκος στα 80 του, είναι πιο ροκ από όλους αυτούς μαζίΚυρ δικηγορε ηρθες και εβαλες τα πραγματα στη σωστη τους διασταση.
Πουλικας και τα μυαλα στο καγκελο. ?το ότι τους θεωρεί, δεν σημαίνει ότι και είναι....αλλά...σε μια χώρα που ο Παπακωσταντίνου και ο συγχωρεμένος ο Μαχαιρίτσας θεωρούνται ροκ, όλα επιτρέπονται! Ο Πουλικάκος στα 80 του, είναι πιο ροκ από όλους αυτούς μαζί
Φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι ροκ επειδή τους θεωρώ εγώ , ούτε ότι δεν είναι , επειδή δεν τους θεωρεί κάποιος άλλος.το ότι τους θεωρεί, δεν σημαίνει ότι και είναι....αλλά...σε μια χώρα που ο Παπακωσταντίνου και ο συγχωρεμένος ο Μαχαιρίτσας θεωρούνται ροκ, όλα επιτρέπονται! Ο Πουλικάκος στα 80 του, είναι πιο ροκ από όλους αυτούς μαζί
μπορείς να με πληρώσεις , να ΜΗΝ τη χαλάω ?εμ χαλάς τη ροή του θέματος, γυρεύεις και λεφτά...
Την ποιά; Εγώ για τον διαγωνισμό του Σταρόβα έγραψα....?εμ χαλάς τη ροή του θέματος
για το ελληνικό ροκ δε λεΤην ποιά; Εγώ για τον διαγωνισμό του Σταρόβα έγραψα....?
αυτό δεν το σκέφτηκαμπορείς να με πληρώσεις , να ΜΗΝ τη χαλάω ?
Στείλτε μου παρακαλώ ΙΒΑΝ και κωδικό του λογαριασμού για να κάνω τη κατάθεση....ο πρίγκιπας από τη Νιγηρία!!!!!μπορείς να με πληρώσεις , να ΜΗΝ τη χαλάω ?