Όσοι μουσικοί προσέλθετε..! StarovasTV. Μουσικός διαγωνισμός.

Λοιπόν επειδή ένα είμαι βλαμένος και δύο δεν έχω τι να κάνω, έβαλα στο google "tasmanian death metal" και μου έβγαλε αυτούς:

image.jpeg

Είναι οι Psycroptic από την Αυστραλία και (το διάβαζα και δεν το πίστευα) το Συμβούλιο των Τεχνών της Τασμανίας, τους βοήθησε να ηχογραφήσουν το άλμπουμ τους The Isle of Disenchantment τον Οκτώβριο του 2000.

Just now, Jazzjoker said:

Λοιπόν επειδή ένα είμαι βλαμένος και δύο δεν έχω τι να κάνω, έβαλα στο google "tasmanian death metal" και μου έβγαλε αυτούς:

Προβολή συνημμένου 34103

Είναι οι Psycroptic από την Αυστραλία και (το διάβαζα και δεν το πίστευα) το Συμβούλιο των Τεχνών της Τασμανίας, τους βοήθησε να ηχογραφήσουν το άλμπουμ τους The Isle of Disenchantment τον Οκτώβριο του 2000.

Μην μπερδεύουμε το πράγματα. Μιλάμε για νέο είδος;

Tasmanian Devil.

90

Αυτά ο Al τα ήξερε εδώ και 10ετίες...

Artificial Intelligence?

Για indica το κόβω αυτό.

Couch lock ασούμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μην μπερδεύουμε το πράγματα. Μιλάμε για νέο είδος;

Νομίζω ότι είναι προφανές ότι την ανάρτηση δεν την έκανα για να υποστηρίξω κάποια άποψη αλλά γιατί είναι φανταστικό ότι η Τασμανία έχει Συμβούλιο Τεχνών και το οποίο μάλιστα υποστηρίζει το (ευρύτερα) τοπικό death metal.

Artificial Intelligence?

Για indica το κόβω αυτό.

Couch lock ασούμε.
Α πα πα πα πα! Για ψάξου λίγο καλύτερα....
Και για να βοηθήσω...το ταμπούρο της κόλασης...

Last edited:
Σε τσάκωσα τωρα! ?

Άκουσε εδώ να δεις την διαφορά του πώς είναι να δουλεύει η αντίληψη αντί να την πέφτεις στον καναπέ.

Αυτό εννοώ.

1 minute ago, fusiongtr said:

Άκουσε εδώ να δεις την διαφορά του πώς είναι να δουλεύει η αντίληψη αντί να την πέφτεις στον καναπέ.

Αυτό εννοώ.

Δεν διαφωνώ. Η διαφορά είναι στον ήχο. Η κεντρική ιδεα είναι η ίδια.

Η διαφορά είναι στον ήχο.

Διαφωνώ.

Όταν υπάρχουν διαφορετικές μελωδικές γραμμές ταυτόχρονα (όχι όμως χύμα όπως να 'ναι) και η κάθε μία σου τραβάει την αντίληψη αλλού, και ξαφνικά μπαίνει μια άλλη που δεν υπήρχε πριν και τις σαρώνει όλες τινάζοντας απρόσμενα αλλού την αντίληψή σου, ε είναι κάπως.

Είναι το ανάποδο του μονότονου, είναι το απόλυτο παιχνίδι της μουσικής με την ακουστική αντίληψη, και τα συναισθηματικά τοπία που αυτή δημιουργεί.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back