Όσοι έχουνε μεράκι, παίρνουν ένα πρασινάκι...

Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια... Δλδ εσύ εάν έβλεπες αυτό το χρώμα, τι θα έκανες???  ?
Α, ξέχασα! Εγώ αν έβλεπα αυτό το χρώμα, αυτό θα έκανα.

ESPaSoK.png

η τελεόραση θα βρίσκεται πάνω σε "λαμπάτο" ενισχυτή,
Αγαπάμε Φιούζιο για αυτή τη μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια. Η ζωή μου ξαναπέκτησε νόημα 

Όχι ρε. Όλες οι κιθάρες στην πένα είναι. 

Απλά είναι πολλές και μοιάζουν όλες μεταξύ τους. Δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει εάν μια είναι παλιά ή και καινούργια, διότι πολύ απλά δεν τις θυμάται όλες.
Αυτό εσένα σου συμβαίνει με τα ρούχα της;

Μετά τα ωραιότατα παιξίματα του @gkourmoul1 , αλλά ακόμα περισσότερο μετά από τα τελευταία ποσταρισματα θέλω κ εγώ μια πράσινη ec 1000

Τώρα αν θα την παρω με τον χιπικο ήλιο του Αλί, με το understated αλλά legacy correct ήλιο του Καταρράκτη ή αν θα τη πάρω σκέτη α λα Μάνος να τη συνδυάσω με μπλουζάκι Αντρέα, δεν έχω αποφασίσει ακόμα...?

Στην περίπτωση σου, πράσινο να 'ναι κι ότι να 'ναι...

Να σε στείλω την πράσινη τελε για δοκιμή??

Αυτό εσένα σου συμβαίνει με τα ρούχα της;

Η δουλειά που έκανα μέχρι πρόσφατα, αφορούσε γυναικεία ρούχα. Οπότε δε μου συμβαίνει αυτό.

Έχω, βέβαια, χάσει τη μπάλα με τα παπούτσια...

Δεν είχα ποτέ πράσινη κιθάρα

Εκτός από μια τώρα που το σκέφτομαι που ανάλογα με το πώς έπεφτε το φως φαινόταν ποτέ πράσινη ποτέ μωβ ?

Η Σεκτερ πειναειντι έχει, μοντέρνο ρεηντηους έχει, μπελυ κατ έχει, εγώ μπελυ έχω καλό, το χεντστοκ δεν είναι κλασσικό τελε..... Χμμμμ

Στειλ'την. Μπορεί κ να τη γλιτώσω από τον Φρηντομ με ΑΦΤΑ τα σπεξ ?

Έστω HHC?
Με βάζετε κ ψάχνω τι είναι ΑΦΤΑ κ τώρα το μόνο που μένει είναι να μου βγάλει ο αλγόριθμος προτεινόμενο το τηλέφωνο του Παναγιώτη του Λάκωνα για αξιόπιστες κ εχεμυθες αγορές ασουμε 

θυμίζει την Les Paul Anaconda Burst του μεγάλου Slash

Χτες δεν έλεγες:

Οτιδήποτε πιο παραμορφωμένο από blues είναι κατάπτυστο

Αχχχ Νεκκωνα!

Να δεις που ακούς κ μέταλ!

Δεν είχα ποτέ πράσινη κιθάρα

Εκτός από μια τώρα που το σκέφτομαι που ανάλογα με το πώς έπεφτε το φως φαινόταν ποτέ πράσινη ποτέ μωβ...
Nokia ε? Φοβερές κιθάρες. Θυμάμαι είχε βγάλει την ίδια περίοδο και κάτι κινητά που άλλαζαν χρώμα ανάλογα με το πως έπεφτε το φως, το περιβόητο 6110 πχ. Ωραίες εποχές...?

image.png

Nokia ε? Φοβερές κιθάρες. Θυμάμαι είχε βγάλει την ίδια περίοδο και κάτι κινητά που άλλαζαν χρώμα ανάλογα με το πως έπεφτε το φως, το περιβόητο 6110 πχ. Ωραίες εποχές...?

Ρε συ ...

Είχε βγάλει κινητά η Moog?

Προβολή συνημμένου 38270

O χαμαιλέοντας! Το πρώτο μου κινητο, 1998!

Προβολή συνημμένου 38270

Ώρε τι μου θυμησες. Το πρώτο μου κινητό ήταν αυτό, κάπου στο μακρινό 1998.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back