Σκέψεις για μια ασφαλέστερη πώληση

Είναι κατασκευή Έλληνα κατασκευαστή ή εξωτερικού?

Επίσης έχει γίνει κάποια εργασία αποκατάστασης-επισκευής? Αν ναι θα πρέπει να αναφέρεις και τι εργασία έγινε και από ποιον.

Αθήνα είσαι ή σε άλλη πόλη?

Μια λύση είναι αυτή που σου προτείνει απο πάνω το @gkourmoul1 δεν ειναι και λιγες οι φορες που διαφοροι τεχνικοι αναλαμβανουν αυτοι αυτες τις υποθέσεις, και θα μπορει να λυσει και τεχνικες απορίες που ενδεχομένως να υπάρχουν.
Έχω τρεις εκτιμήσεις σε σχέση με την κατάσταση του μαντολίνου, οι δύο έγιναν πριν περίπου 30 χρόνια και μία πριν 2 χρόνια. Η μία από αυτές είναι γραπτή από το κατάστημα Mandolin Βrothers. Σκέφτομαι πως θα ήταν καλύτερο να πωληθεί στην Αθήνα όπου και κατοικώ, θα αποφύγω έτσι θέματα που μου φαίνονται σύνθετα (ασφάλειες, συσκευασίες, μεταφορικά κλπ). Τι λέτε?

Έχω τρεις εκτιμήσεις σε σχέση με την κατάσταση του μαντολίνου, οι δύο έγιναν πριν περίπου 30 χρόνια και μία πριν 2 χρόνια. Η μία από αυτές είναι γραπτή από το κατάστημα Mandolin Βrothers. Σκέφτομαι πως θα ήταν καλύτερο να πωληθεί στην Αθήνα όπου και κατοικώ, θα αποφύγω έτσι θέματα που μου φαίνονται σύνθετα (ασφάλειες, συσκευασίες, μεταφορικά κλπ). Τι λέτε?
Συμφωνώ για την Αθήνα.

Απο τα γραφόμενα καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται για έλληνα κατασκευαστή και ότι μάλλον δεν επιθυμείς να παρέχεις περισσότερες πληροφορίες.

Επομένως θα μεινω με την απορία αν ειναι αμερικανικο ή ιταλικό και αν ειναι κουρμπωτο ή πλακε. :)

Συμφωνώ για την Αθήνα.

Απο τα γραφόμενα καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται για έλληνα κατασκευαστή και ότι μάλλον δεν επιθυμείς να παρέχεις περισσότερες πληροφορίες.

Επομένως θα μεινω με την απορία αν ειναι αμερικανικο ή ιταλικό και αν ειναι κουρμπωτο ή πλακε. :)
αμερικάνικο πλακέ είναι, εδώ θα ήθελα να συγκεντρώσω περισσότερες πληροφοριές σχετικά με την ασφαλή πώληση ενός οργάνου, τα υπόλοιπα σκεφτόμουν πως θα είναι καλύτερα να μπουν στην αγγελία

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση! ήταν σούπερ ενθαρυντική! με φωνάζει η μαγειρίτσα και το κατσικάκι... θα είμαι πίσω αύριο το πρωί, καλό βράδυ!

Όπως είπε και ο @LK, αν γίνει με μετρητά, οι ανιχνευτές πλαστών, ξεκινάνε από 50ευρώ. Απλά θα πρέπει να τα βάζεις ένα ένα μέσα

Με τραπεζική μεταφορά, ένα αποδεικτικό μεταφοράς αρκεί αν είναι από ελληνική τράπεζα.

Τι λέτε?
Λέμε ότι εσύ μεν θέλεις να πουλήσεις αλλά πρέπει να βρεθεί και αγοραστής που να θελει να δώσει 5 χιλιάρικα για μαντολίνο.

Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεται, τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα κυκλοφορεί με 5 χιλιάρικα στο πορτοφόλι του για να γίνει η συναλλαγή χέρι με χέρι?

Ας υποθέσουμε ξανά ότι τα έχει στο χέρι και δε θέλει να σου κάνει τραπεζική μεταφορά. Η καλύτερη λύση είναι να πάτε στο ΑΤΜ και να τα βάλετε κατευθείαν μέσα στο λογαριασμό σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back