- Πόντοι
- 1,208
Δηλαδή βλέπεις το μικροεπιπλάκι το SG tribute natural walnut και... τίποτα; δεν; Ούτε ένα σκίρτημα;
??
??
ΒΡε δε πα ν'αναψεις κ το τζάκι να τις βάλουμε όλες μεσα.... K tele κ sg να σουμε πχια θα καει πιο γρηγορα να μας λυθει η αποριαΑΓΑΠΑΜΕ SG.
Πάρτα πίσω γιατι αναβω dot matrix εκτυπωτη για να σου βγαλω μπιλιετάκι και σένα για Τρούμπα...
Δε σου απαντάω Γιώργη μου, αλλά.....?Δηλαδή βλέπεις το μικροεπιπλάκι το SG tribute natural walnut και... τίποτα; δεν; Ούτε ένα σκίρτημα;
??
Ειλικρινά λοιπόν δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε κουπί κ φουρνοξυλο την τελε κ όχι τις SG...
Σώμα φλατ τεράστιο, που δεν κάθεται με τίποτε καλά πάνω σου, χωρίς μπελυ κατς κ με απαίσια χορνς.
Είστε θύματα του πλεη οθεντικ κ της ιφλουετζας κυριοι ?
Καθε φορα που παιζω με SG ενα πραγμα λεω....
Η τελεκαστερ των σετ νεκ ?
Καθε φορα που παιζω με SG ενα πραγμα λεω....
Η τελεκαστερ των σετ νεκ ?
Έτσι είναι οι έμποροι όπλων. Πουλάνε σε όλα τα στρατόπεδα.?Εδω υπαρχει πολεμος κ εσυ μπαινοβγαινεις σε ολα τα στρατοπεδα κ ευχεσαι σε καθε στρατο κ με τη νικη ?
Σκοτωνουν οι 335, τις λατρευωΕσύ θες μια 335 να γιομίσουν τα χέρια σου κιθαρα, λαίμε!
Δε μ'αρεσει καθολου η αισθηση κ το πως καθεται. Το αριστερο χερι οπως σε ολα τα γκιμπσονοειδη που δεν εχουν χοντρο μπρατσο το καραλατρευω (η επι εχει λεπτο). Ειχα ξεχασει πως ειναι να παιζεις με σταθερη γεφυρα κ διπλους κ εχω ενθουσιαστει ηχητικα. Παιχτικα η αποσταση των χορδων απο το σωμα λογω γεφυρας κ το spacing με κανουν να αισθανομαι πολυ αβολα. Αυτος ειναι κ ο μονος λογος που δε θα επαιρνα SG ή LP. Θα επαιρνα ομως LP custom γιατι ειναι κουκλες, 335 κ PRS.Αγαπαμε SG λέμε...
Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που δεν είχα ποτέ και δεν γινόταν να παιξω με οποιαδήποτε είχα δοκιμάσει, ήταν τα μπράτσα...ακόμα και το πιο λεπτό τους για μένα είναι κορμός ελιάς 700 ετών assούμε...
Περί neck dive κοκ δεν εχω άποψη αλλά μην το κουράζουμε...
Και το access γουσταρα στα τελευταία τάστα σε σχεση με άλλα designs κλπ κλπ...βασικά μονο τα μπράτσα τους με χάλαγαν που για μενα ειναι το 99% της υποθεσης...
οποτε θα ηρεμησει κι ο Φιουζιος
Αφού γλιτώσαμε κ οι δύο το Τσου Λου πάλι καλάΕγώ μετά το 4-4-2 σύστημα που έπαιξα με την Αντβέρπ, ηρέμησα.
Τώρα στο Europa να δω πώς θα την βγάλω καθαρή ....
3 4 3 ρόμβο προτείνω, γιατί κρατάνε πολλές καθυστερήσεις.
Αφού γλιτώσαμε κ οι δύο το Τσου Λου πάλι καλά
Τώρα μπορούμε κ συζητάμε για εστζι αντί να φτιάχνουμε εθελοντικες ομάδες που θα μαζεύουν μπάλες από τα δίχτυα κάθε δύο Τετάρτες
Για τεταρτη θα παλευες κ εκειΡε φίλε άμα πέρναγα εγώ θα ήμανε με Μπαρτσελόνα, Πόρτο και Σαχτάρ, και θα πάλευα για την 3η θέση.
Τώρα εκεί που είμαι, θα βγω 4ος, γιατί δεν μπορώ να βγω 5ος.
Θα κουμπώσεις τα 3 ζάναξ μέχρι το 25. Αν δεις ότι το σηκώνει, θα κατεβάσεις νωρίς το 1 ταβορ πριν το 40, αλλιώς άστο για μετά το ημίχρονο. Στο 60 παίρνεις τα 2 ταβορ μαζί, και ανάλογα πώς πάει το παιχνίδι, ή πίνεις το τελευταίο ταβόρ στο 85, ή το κρατάς να το κουμπώσεις μαζί με τα 3 στεντόν στο 90+.Το 3-4-3 πώς να ντο παίξω ασούμε?
Γκουρμουλη μου εσυ δεν πιανεσαι.
Εδω υπαρχει πολεμος κ εσυ μπαινοβγαινεις σε ολα τα στρατοπεδα κ ευχεσαι σε καθε στρατο κ με τη νικη ?