Όσοι έχουνε μεράκι, παίρνουν ένα πρασινάκι...

Δηλαδή βλέπεις το μικροεπιπλάκι το SG tribute natural walnut και... τίποτα; δεν; Ούτε ένα σκίρτημα;

??

ΑΓΑΠΑΜΕ SG.

Πάρτα πίσω γιατι αναβω dot matrix εκτυπωτη για να σου βγαλω μπιλιετάκι και σένα για Τρούμπα...
ΒΡε δε πα ν'αναψεις κ το τζάκι να τις βάλουμε όλες μεσα.... K tele κ sg να σουμε πχια θα καει πιο γρηγορα να μας λυθει η απορια

Βγάλε μπιλιετακι άμεσα

Μιλάμε για κουπί

Χίλιες φορές τελε με μοντέρνα σπεξ παρά ΑΦΤΟ το πανασχημο κ καρααβολο κουπί 

Δηλαδή κάνετε ιφλουεσινγκ να βγάλουμε κουπιά τις τελε (που είναι) κ στις SG κουβέντα?

Είστε θύματα του πλεη οθεντικ κ της ιφλουετζας κυριοι ?

Κ το παίζετε κ υπερανω ?

Δηλαδή βλέπεις το μικροεπιπλάκι το SG tribute natural walnut και... τίποτα; δεν; Ούτε ένα σκίρτημα;

??
Δε σου απαντάω Γιώργη μου, αλλά.....?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ειλικρινά λοιπόν δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε κουπί κ φουρνοξυλο την τελε κ όχι τις SG...

Σώμα φλατ τεράστιο, που δεν κάθεται με τίποτε καλά πάνω σου, χωρίς μπελυ κατς κ με απαίσια χορνς.

Είπα να πω μια καλημέρα, αλλά μετά λέω "άσε μην μου ξεφύγει κανένα μπινελίκι".

Είπαμε να έχεις αγάπη για τα συναρμολογούμενα, αλλά και οι κιθάρες δεν είναι άσχημα όργανα.

Που θα πάει ...

Θα μεγαλώσεις κι εσύ και θα καταλάβεις.

Είστε θύματα του πλεη οθεντικ κ της ιφλουετζας κυριοι ?

Μιλησε κανένας για αθέντικ assουμε?

Βρε δεν πας να πάρεις και μπαγλαμά 12χορδο BC RIch ναουμ...

Αλλά δεν φταιει κανένας άλλος...

Ο ΓΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!

ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!

Το σώμα της sg είναι περίεργο. Ειναι τόσο λεπτό και μικρό, όπου ουσιαστικά είναι σαν να "μην υπάρχει" κάτι που θα πρέπει να τοποθετήσεις χέρια, να το βλέπεις πάνω στην κοιλιά κλπ.  Για τους περισσότερους είναι σούπερ βολικό.

Για κάποιους άλλους, ενδεχομένως να μην τους ταιριάζει το λιτοδίαιτο σώμα.

Για μενα, είναι απο τις πιο ευκολοπαιχτες κιθάρες που έχω παίξει, με διαφορά.

Εδώ και το review μου για sg 

Γκουρμουλη μου εσυ δεν πιανεσαι.

Εδω υπαρχει πολεμος κ εσυ μπαινοβγαινεις σε ολα τα στρατοπεδα κ ευχεσαι σε καθε στρατο κ με τη νικη ?

Εχεις πονταρει σε ολα τα αλογα ΛΑΙΜΑΙ

Καθε φορα που παιζω με SG ενα πραγμα λεω....

Η τελεκαστερ των σετ νεκ ?

Εσύ θες μια 335 να γιομίσουν τα χέρια σου κιθαρα, λαίμε!

Αγαπαμε SG λέμε...

Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που δεν είχα ποτέ και δεν γινόταν να παιξω με οποιαδήποτε είχα δοκιμάσει, ήταν τα μπράτσα...ακόμα και το πιο λεπτό τους για μένα είναι κορμός ελιάς 700 ετών assούμε...

Περί neck dive κοκ δεν εχω άποψη αλλά μην το κουράζουμε...

Και το access γουσταρα στα τελευταία τάστα  σε σχεση με άλλα designs κλπ κλπ...βασικά μονο τα μπράτσα τους με χάλαγαν που για μενα ειναι το 99% της υποθεσης...

Καθε φορα που παιζω με SG ενα πραγμα λεω....

Η τελεκαστερ των σετ νεκ ?

Φίλουος, ξεπερνάς τα όρια και θα γινει Κορέα εδω πέρα μέσα...

Συνέχισε το και θα δείς τι έχει να γίνει...

Εδω υπαρχει πολεμος κ εσυ μπαινοβγαινεις σε ολα τα στρατοπεδα κ ευχεσαι σε καθε στρατο κ με τη νικη ?
Έτσι είναι οι έμποροι όπλων. Πουλάνε σε όλα τα στρατόπεδα.?

Εσύ θες μια 335 να γιομίσουν τα χέρια σου κιθαρα, λαίμε!
Σκοτωνουν οι 335, τις λατρευω

Αγαπαμε SG λέμε...

Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που δεν είχα ποτέ και δεν γινόταν να παιξω με οποιαδήποτε είχα δοκιμάσει, ήταν τα μπράτσα...ακόμα και το πιο λεπτό τους για μένα είναι κορμός ελιάς 700 ετών assούμε...

Περί neck dive κοκ δεν εχω άποψη αλλά μην το κουράζουμε...

Και το access γουσταρα στα τελευταία τάστα  σε σχεση με άλλα designs κλπ κλπ...βασικά μονο τα μπράτσα τους με χάλαγαν που για μενα ειναι το 99% της υποθεσης...
Δε μ'αρεσει καθολου η αισθηση κ το πως καθεται. Το αριστερο χερι οπως σε ολα τα γκιμπσονοειδη που δεν εχουν χοντρο μπρατσο το καραλατρευω (η επι εχει λεπτο). Ειχα ξεχασει πως ειναι να παιζεις με σταθερη γεφυρα κ διπλους κ εχω ενθουσιαστει ηχητικα. Παιχτικα η αποσταση των χορδων απο το σωμα λογω γεφυρας κ το spacing με κανουν να αισθανομαι πολυ αβολα. Αυτος ειναι κ ο μονος λογος που δε θα επαιρνα SG ή LP. Θα επαιρνα ομως LP custom γιατι ειναι κουκλες, 335 κ PRS. 

Σκεφτηκα ν'ανεβασω ενα σατιρικο ρηβιου κ να το αφιερωσω στο @fusiongtr, αλλα λεω καλυτερα να γραψω ενα κομματι (αν το επιτρεψει ο πισις, μιας κ ο νεος δεν εχει στηθει ακομα) να δω κ εγω πως ακουγομαι κ τι μου βγανει καλλιτεχνικως η κιθαρα. Κ αν το κανω αυτο το τελευταιο κουματ που θα χει γραψει το πισι θα ειναι με SG οποτε θα ηρεμησει κι ο Φιουζιος

οποτε θα ηρεμησει κι ο Φιουζιος

Εγώ μετά το 4-4-2 σύστημα που έπαιξα με την Αντβέρπ, ηρέμησα.

Τώρα στο Europa να δω πώς θα την βγάλω καθαρή ....

Παίξτην τριπλή Stratο, να έχεις το κεφάλι σου ησυχο assούμε...

image.png

Εγώ μετά το 4-4-2 σύστημα που έπαιξα με την Αντβέρπ, ηρέμησα.

Αφού γλιτώσαμε κ οι δύο το Τσου Λου πάλι καλά

Τώρα μπορούμε κ συζητάμε για εστζι αντί να φτιάχνουμε εθελοντικες ομάδες που θα μαζεύουν μπάλες από τα δίχτυα κάθε δύο Τετάρτες 

3 4 3 ρόμβο προτείνω, γιατί κρατάνε πολλές καθυστερήσεις.

Στο 4-4-2 ήμανε 4 Xanax, 4 Tavor, και 2 Stedon.

Το 3-4-3 πώς να ντο παίξω ασούμε?

Αφού γλιτώσαμε κ οι δύο το Τσου Λου πάλι καλά

Τώρα μπορούμε κ συζητάμε για εστζι αντί να φτιάχνουμε εθελοντικες ομάδες που θα μαζεύουν μπάλες από τα δίχτυα κάθε δύο Τετάρτες 

Ρε φίλε άμα πέρναγα εγώ θα ήμανε με Μπαρτσελόνα, Πόρτο και Σαχτάρ, και θα πάλευα για την 3η θέση.

Τώρα εκεί που είμαι, θα βγω 4ος, γιατί δεν έχει άλλες ομάδες και δεν μπορώ να βγω 5ος.

Ρε φίλε άμα πέρναγα εγώ θα ήμανε με Μπαρτσελόνα, Πόρτο και Σαχτάρ, και θα πάλευα για την 3η θέση.

Τώρα εκεί που είμαι, θα βγω 4ος, γιατί δεν μπορώ να βγω 5ος.
Για τεταρτη θα παλευες κ εκει

Τωρα, ενταξει... η Μαρσειγ δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...μου χα χα ?

Περα απο την πλακα κ οπως λεω κ για εμας το καλο του Γιοροπα ειναι πως δεν το βλεπουν τοσοι ?

Στον Παναθηναικο που τον ειδα σε αρκετα παιχνιδια, η διαφορα με περυσι συνολικα, σε πληθος επιλογων κ σε ποιοτητα ειναι αισθητη. Υπαρχουν ομως μεγαλα προβληματα. Παιχτες μαυρες τρυπες (λιγοτεροι απο περσι) κ αμυνα που οχι μονο δεν πειθει αλλα προωθειται κιολας. Κ σαν να μην εφτανε αυτο κανει κ εξτρα λαθη που δινουν μισο γκολ σε φασεις που εχεις κατοχη κ δε μυριζει κινδυνος

Εσας δε σας εχω δει αρκετα. Αν εχετε παρομοια θεματα καλη τυχη κ στους δυο μας ?

Τουλαχιστο θα τσεπωσουμε φραγκα κ θα ειμαστε ευρωπη μεχρι το χειμωνα κατι ειναι κ αυτο

Το 3-4-3 πώς να ντο παίξω ασούμε?
Θα κουμπώσεις τα 3 ζάναξ μέχρι το 25. Αν δεις ότι το σηκώνει, θα κατεβάσεις νωρίς το 1 ταβορ πριν το 40, αλλιώς άστο για μετά το ημίχρονο. Στο 60 παίρνεις τα 2 ταβορ μαζί, και ανάλογα πώς πάει το παιχνίδι, ή πίνεις το τελευταίο ταβόρ στο 85, ή το κρατάς να το κουμπώσεις μαζί με τα 3 στεντόν στο 90+.

Γκουρμουλη μου εσυ δεν πιανεσαι.

Kαι εγώ θα συνταχθώ στο στρατόπεδο:

"Οι SG είναι από τις πιο ευκολόπαιχτες κιθάρες που έχω παίξει".

Και εργονομικά μου κάθονται κουτί(και όχι κουπί?)

Έχει πέσει και στα δικά μου χέρια (εδώ και κάποια χρόνια?) μια Epiphone SG G-400 Pro Cherry.

Πρόκειται για πολύ καλό όργανο, ειδικά για τα λεφτά του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back