Απ'ότι βλέπω όλοι το είχαμε το 6110...
Εννοείται πως εσύ δεν πιανεσαι σε κουβέντα περί τηλεφώνων..
Εκτός κ αν μιλάγαμε για ΑΦΤΟ ?
Προβολή συνημμένου 38271
Μόλις συνειδητοποίησα πως είναι μπατερσκοτς το τελεφωνι.....Φτούνο σε CBDάκι υπάρχει ή θα πρέπει να έχες το λουκανικο, την κέτσαπ και το ψωμάκι έτοιμο assουμε?
Φυσικά ρε. Το τελευταίο μοντέλο της κυκλοφόρησε στις αρχές του 2023. Τα specs του είναι εντυπωσιακά μπορώ να πω. Μπαταρία NiMH χωρητικότητας 200mah για τεράστια αυτονομία (μέχρι και μιάμιση ώρα σε αναμονή!), χωρίς περιττή οθόνη αφής, εξωτερική κεραία για αδιάκοπη επικοινωνία, μεγάλα κι ευανάγνωστα μηχανικά πλήκτρα, μονοφωνικό ακουστικό, σώμα από πανάκριβο αλουμίνιο και 15 θέσεις μνήμης για τηλεφωνικούς αριθμούς. Made in USA φυσικά και βιδωμένο στο χέρι, εξού και η τιμή του στα €17Κ.Ρε συ ...
Είχε βγάλει κινητά η Moog?
Εμένα το πρώτο μου κινητό ήταν το Nokia 5130 το 1998, το έχω ακόμα σε κάποιο συρτάρι. Του είχα αλλάξει και πρόσοψη, θυμάμαι του είχα βάλει μια κίτρινη και σε συνδυασμό με τα μαύρα κουμπιά που είχα αγοράσει κι αυτά εξτρά, το κινητό είχε απίστευτο look. Α, είχα αλλάξει και την μπαταρία με μια πολύ πιο λεπτή και λιθίου, νέες τότε και πανάκριβες.Ώρε τι μου θυμησες. Το πρώτο μου κινητό ήταν αυτό, κάπου στο μακρινό 1998.
πες μου ότι ψώνισες κι άλλη πράσινη κιθάρα
κι η άλλη?
Αυτή την πράσινη τελε που έχω, παλευω να το σπρώξω στον @vrasidas27
Δηλαδη το 12αρι ρεηντιους, το μπελυ κατ κ το αλλαγμενο χεντστοκ δε σωζουν την κατασταση?Βρα, το νού σου... ?
Δηλαδη το 12αρι ρεηντιους, το μπελυ κατ κ το αλλαγμενο χεντστοκ δε σωζουν την κατασταση?
Πτουυυ.....
Γκουρμουλη μη τη στειλεις θα κοπει στο τελωνειο..?