Όσοι έχουνε μεράκι, παίρνουν ένα πρασινάκι...

Θες να σε πάρω τηλέφωνο αύριο, κάποια ώρα που θα είστε μαζί κ ν'αρχιζω να σε ρωτάω αν θες βαλίτσες κ θήκες που μου ξεμεινανε κ δεν έχω τι να τις κάνω κ εσύ έκπληκτος να ρωτάς για αυτές κ να απαντάω στην τύχη κ εσύ να αντιδρας ενθουσιασμένος κ.......

Κ στο τέλος να μου πεις:" Ναι ρε, αφού δε τις θες κ θα τις χαρίσεις, στειλ'τες σ'εμενα!!"

Εεεεεε;;;;

Μπορούμε να το κάνουμε και με κιθάρες αυτό?? ?

Δεν τολμώ να δείξω νεα βαλίτσα. Έχω λίγες και τις ξέρει. Οι νέες βαλίτσες μένουν στο πορτ μπαγκάζ, και τις στελνω (ταχαίως) στην αποθήκη στο πατρικό μου. ?

Eγώ παίζω μπαλίτσα total black, με τα φώτα σβηστά είναι σαν να μην έχω καθόλου κιθάρες?

Εδώ η μία τύπου Godin(τώρα που τη βλέπω, έπρεπε και το Binding να είναι μαύρο?)

παρέα με τη μία Tele-καλή για Death Metal.

Πίσω διακρίνονται οι δύο διπλές θήκες.

Εσύ απλά θα λες ότι μέσα στη διπλή θήκη έχεις μία κιθάρα και ότι στο δεύτερο τμήμα βάζεις καλώδια, παρτιτούρες,κ.λ.π., αλλά.....

image.jpeg

Eγώ παίζω μπαλίτσα total black, με τα φώτα σβηστά είναι σαν να μην έχω καθόλου κιθάρες?

Εδώ η μία τύπου Godin(τώρα που τη βλέπω, έπρεπε και το Binding να είναι μαύρο?)

παρέα με τη μία Tele-καλή για Death Metal.

Πίσω διακρίνονται οι δύο διπλές θήκες.

Εσύ απλά θα λες ότι μέσα στη διπλή θήκη έχεις μία κιθάρα και ότι στο δεύτερο τμήμα βάζεις καλώδια, παρτιτούρες,κ.λ.π., αλλά.....

Προβολή συνημμένου 38293

Κούκλες οι μαυρούλες. Πολύ γουστάρω το total black, ειδικά εάν είναι και λίγο ξεθωριασμένο/distressed (για τελε κυρίως).

Eπίσης αν μία γυναίκα έρθει στη ζωή μας και το σπίτι μας μοιάζει ήδη με παράρτημα του Νάκα,

στην απόλυτα εύλογη ερώτησή της: "Μα γιατί έχεις τόσες πολλές κιθάρες;"

απαντάμε:"Μα γιατί είμαι επαγγελματίας και πρέπει να έχω μία κιθάρα για κάθε περίσταση.

Δεν μπορώ να βγω να παίξω στο πανηγύρι της Αγιά Βαρβάρας με την B.C. Rich Warlock Extreme.

Να μην έχω μία Fender Custom Shop; Mη με περάσουν και για πανηγυρτζή"

Με το πέρασμα του χρόνου και αφού μας έχουν πάρει χαμπάρι, η άνωθεν ερώτηση μετατρέπεται σε:

"Χρειάζεσαι στ'αλήθεια τόσες κιθάρες;"

Εδώ απαντάμε αυτοσχεδιάζοντας ανάλογα με την περίσταση, χωρίς όμως ακόμη να ξεπέσουμε στο ευτελές σημείο να συγκρίνουμε τα πολύτιμα αποκτήματά μας, με γυναικεία παπούτσια,τσάντες και άλλα παντελώς ανούσια αντικείμενα.

Δεν μπορώ να βγω να παίξω στο πανηγύρι της Αγιά Βαρβάρας με την B.C. Rich Warlock Extreme.

Να μην έχω μία Fender Custom Shop;   Gibson ES 335 / LP / LP Custom
Εκανα μια μικρη διορθωση για να ειμαστε genre accurate

Φεντερικα στα πανηγυρια ειναι τα μηχανηματα, πλεη οθεντικ τα οργανα ?

Μ'αΦΤΟΝ κ μονο τον συνδυασμο μπισταει καλα ο ηχος

Σ'ολα τα αλλα σωπω κ μαθαινω απο εσας. Ειστε θησαυρος γνωσεων κ τα τιψ σε αυτο το θρεντ ειναι διαφωτιστικοτατα?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Να μην έχω μία Fender Custom Shop;   Gibson ES 335 / LP / LP Custom ΜΟΝΟ GUILD ΡΕΕΕΕΕΕΕ
Διόρθωση στη διόρθωση, συγγνώμη.

Διόρθωση στη διόρθωση, συγγνώμη.

Διορθώνεις που διορθώνεις κυρ Αλή μου, ένα σκάφος Gibson γιατί δεν έβαλες?

Εεεε?

Μια ES-175, μια L-5, κάτι τέλος πάντων ...

Μου επιτρεπεις να παρω αφτη?
Πάρτηνε, αλλά οι συγχορδίες στο τσάμικο πρέπει να σκάνε αντρίκιες ρε, μη μου κάνεις τίποτα με το μπιγκσμπίκι τΑΑΑαααοαΟΥΥΥΥΝΝν μπεντζ στα ακκόρντα και τέτοια, θα φας κσύλο από τς μερακλήδαι.

ένα σκάφος Gibson γιατί δεν έβαλες?
Το σκάφος gibson αν δεν αγόραστηκε επί ΠΑΣΟΚ τώρα είναι όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό.

Πάρτηνε, αλλά οι συγχορδίες στο τσάμικο πρέπει να σκάνε αντρίκιες ρε, μη μου κάνεις τίποτα με το μπιγκσμπίκι τΑΑΑαααοαΟΥΥΥΥΝΝν μπεντζ στα ακκόρντα και τέτοια, θα φας κσύλο από τς μερακλήδαι.

Το σκάφος gibson αν δεν αγόραστηκε επί ΠΑΣΟΚ τώρα είναι όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό.
Θα το βγαλω ρε Γιωργη το Μπιγκζμπυ

Βασικα δε θελω τρεμολο απλα αφτην ειδα που μ'αρεζε κ την εβαλα

Καλυτερα μοντα να φαινονται οι τρυπες απ'το τρεμολο που χει βγει

Ειναι κιθαρα εργασιας κ αυτα μετρανε

Θα το βγαλω ρε Γιωργη το Μπιγκζμπυ

Καλυτερα μοντα να φαινονται οι τρυπες απ'το τρεμολο που χει βγει

Ειναι κιθαρα εργασιας κ αυτα μετρανε
Τώρα μίλησες όμορφα. Και τον νεκ να έβγαζες, κανείς δε θα σου έλεγε τίποτα.

Τώρα μίλησες όμορφα. Και τον νεκ να έβγαζες, κανείς δε θα σου έλεγε τίποτα.
Γιατι βρε?

Αφου ειναι κι αφτος ντουμπλ μπομπιναζ..

Κ αν πεσει παραγγελια ενα στανταρντ αςουμε πανω στο κεφι?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κ αν πεσει παραγγελια ενα στανταρντ αςουμε πανω στο κεφι?
Τι εννοείς; Να έρθει στις 4 το πρωί κάποιος πίτα και να σου παραγγείλει το Reincarnation of a Lovebird? Αν ναι, το παίζεις ένα τσιφτετέλι στον ΜΠΡΙΤΣ και πάλι του ακούγεται reincarnation of a lovebird. Τα αναλαμβάνει όλα ο ASC (alcohol to sense converter) του πελάτη.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back