Με σταματάει ένας παππούς από το πουθενά και μου λέει:" Μπράβο ρε φίλε, πήρες ψηλή και όμορφη γυναίκα!! Μπράβο!".
Και του λέω , "παππου είμαι πιο μάγκας από ό,τι νομίζεις , δεν την πήρα γυναίκα, γκόμενα την έχω"...?
Κάνε το ερωτηματολόγιο και θα ψάξουμε μετά μαζί ?Εγω παντως μεχρι τωρα στην ζωη μου, δεν εχω γνωρισει γυναικα ( φιλη, γκομενα, συγγενη κ.λ.π ) που να μην ηθελε τον γαμο.
Και δεν με λες μικρο, ουτε αντικοινωνικο. Απεναντιας.?
Δύο φορές το μήνα, ΄έρχομαι από πέντε συνοικίες μακρυά για να πάρω πίτσα από το Λούκουλο. Την έβλεπα από τότε που ήμουν 20 χρονώνε, αλλά δεν είχα αγοράσει ποτέ, μέχρι που μία μέρα λέω "ας τη δοκιμάσω, αλλιώς θα μου μείνει απωθημένο". Και ορθώς έπραξα.Έχουμε μια φοβερή πιτσαρία Λούκουλος εδώ κοντά.
Το ερωτηματολόγιο αφορά άλλο θέμα όχι τον γάμο.Το ερωτηματολογιο εδω μεσα ειναι αχρηστο, γιατι εχει μονο μαντραχαλεους.?
Υπαρχουν διαφορες προσεγγιζεις στην πιτσα.Δύο φορές το μήνα, ΄έρχομαι από πέντε συνοικίες μακρυά για να πάρω πίτσα από το Λούκουλο. Την έβλεπα από τότε που ήμουν 20 χρονώνε, αλλά δεν είχα αγοράσει ποτέ, μέχρι που μία μέρα λέω "ας τη δοκιμάσω, αλλιώς θα μου μείνει απωθημένο". Και ορθώς έπραξα.
Κ τελος υπαρχουν πιτσες σαν το Λουκουλο, Γαληνη στα Σεπολια, Πορτοφινο στο Χαλανδρι που ειναι αυτο που λεω η καλη 80'ς Ελληνικη πιτσα ....
Αν είναι αυτής της νοοτροπίας που περιγράφω πρέπει να πάω Ν. Σμύρνη σύντομα...Να συμπληρώσω την ΖΕΑΣ στην Νέα Σμύρνη.
Το ερωτηματολόγιο αφορά άλλο θέμα όχι τον γάμο.
Κάνε το, ερωτηματολόγιο και θα ψάξουμε μετά μαζί ?