- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Δεν σε έπιασα και πολύ.
Να βοηθήσω...
Ο δημιουργός και ο οποιοσδήποτε δημιουργός θα κάνει αυτό που θέλει με όποια πρόθεση θέλει
Αν είναι έτοιμος για την αντίδραση που θα προκαλέσει, ας κάνει ότι θέλει.
Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ κωμικό τον υπαινιγμό ότι η συγκεκριμένη τηλεοπτική φανφάρα μπορεί να κατατεθεί ως έργο τέχνης, ή να κριθεί σαν τέτοιο. Είναι το αντίθετο του έργου τέχνης, όχι επειδή δεν μου άρεσε αλλά διότι κατασκευάστηκε κατά παραγγελία για να μεταδοθεί από την τηλεόραση και να καταναλωθεί από ένα κοινό που έκατσε να δει ΟΑ, όχι την πονεμένη ιστορία οποιουδήποτε. Δηλαδή, εσύ μπορείς να κάνεις μία live εμφάνιση κάπου, εγώ μπορώ να έλθω να την παρακολουθήσω αν θέλω κλπ. Αλλά δεν μπορείς να μπεις στο σπίτι μου ενώ ετοιμάζομαι να παρακολουθήσω κάτι άλλο και να παραστήσεις τον καλλιτέχνη. Δεν πείθομαι.
Σίγουρα θα έχει τους λόγους του
Και οι οποίοι για ποιο λόγο μας ενδιαφέρουν;
Τώρα σχετικά με την υπερβολή του πράγματος,αν κάποιος δεν ακούει,δεν αρκεί να φωνάξεις.Πρέπει να του σπάσεις τα αυτιά.
Εννοείται πως διαφωνώ πλήρως με αυτή τη προσέγγιση, δεν την έχω δει ποτέ να λειτουργεί θετικά. Αλλά πάντως, πέρα από το ότι εγώ διαφωνώ, κάποιος που με προσεγγίζει με πρόθεση να μου σπάσει τα αυτιά, δεν θα πρέπει να εκπλαγεί άμα αναγκαστώ να του ρίξω μία γροθιά. Ας πάει να σπάσει τα αυτιά κάποιου άλλου, αν τον ανέχεται.