Οι "Ληστές" του google

fleamail

Μέλος
Πόντοι
38
Μπείτε www.google.com και γράψτε: ληστες. Πατήστε search και δείτε το πρώτο αποτέλεσμα που θα σας βγάλει! Κάτι ξέρουν οι άνθρωποι...! :wink:

Μπείτε www.google.com και γράψτε: ληστες. Πατήστε search και δείτε το πρώτο αποτέλεσμα που θα σας βγάλει! Κάτι ξέρουν οι άνθρωποι...! :wink:
χε χε και γαμω τα γελια :lol:

Ρε συ fleamail με πρόλαβες!!! :twisted:

Πάνω που θα ξεκινούσα νέο thread με αυτόν τον τίτλο!!! :lol:

Είναι όντως ΛΗΣΤΕΣ!!!!

Παιδιά με τις αυξήσεις τι παίζει πότε θα ισχύσουν;; :?
Τελικα δεν θα ισχυσουν......τους εβαλε χερι ο Καραμανλης( Α ρε χοντρουλη μας εσωσες! :lol: )

Και Επισης θα δοκιμασουν να δωσουν το Internet μισοτιμης στους φοιτητες ΑΕΙ και ΤΕΙ και δεν θυμαμαι σε ποιες αλλες κατηγοριες φοιτητων.....για να δουμε ,ειναι μια αρχη και αυτο.....ε, μα του μ@$@κ@ του ΟΤΕ ,του Ληστη!αχ ποσο χαρηκα(αν και μενα το μετρο αυτο δεν θα με επιανε γιατι εχω dsl αλλα εχω και φιλους ρε γαμωτο.....κατι σαν το "για την Ελλαδα ρε γαμωτο!" :? :lol: .......ουφ με πειραξε ο καφες φαινεται .. :P

Τελικα δεν θα ισχυσουν......τους εβαλε χερι ο Καραμανλης( Α ρε χοντρουλη μας εσωσες! :lol: )

Και Επισης θα δοκιμασουν να δωσουν το Internet μισοτιμης στους φοιτητες ΑΕΙ και ΤΕΙ και δεν θυμαμαι σε ποιες αλλες κατηγοριες φοιτητων.....για να δουμε ' date='ειναι μια αρχη και αυτο.....ε, μα του μ@$@κ@ του ΟΤΕ ,του Ληστη!αχ ποσο χαρηκα(αν και μενα το μετρο αυτο δεν θα με επιανε γιατι εχω dsl αλλα εχω και φιλους ρε γαμωτο.....κατι σαν το "για την Ελλαδα ρε γαμωτο!" :? :lol: .......ουφ με πειραξε ο καφες φαινεται .. :P[/quote']

Aν ισχύσει αυτό θα είναι μαμάτη φάση!! :D (αν βέβαια δεν πουν μόνο σε όσους εχουν περάσει 15 μαθήματα σε ένα χρόνο :evil: )

Έγραψα κουροσάβα

και έβγαλε:

πρώτο αποτέλεσμα περιέχει την λέξη θάνατο

δευτερο την λέξη αίματος

τρίτο την λέξη ηλίθιος

Μετ.: Θανατος και λουτρο άιματος περιμένει τον ηλίθιο τον κουροσάβα!!! 8O 8O 8O

Ρε συς.....τρόμαξα 8O 8O 8O

(Αχ αυτό το μπλάκ χιούμορ μου!!!)

...οι αυξήσεις δεν θα ισχύσουν τώρα.Για μετά βλέπουμε....

Το έχουν επιχειρήσει 3 φορές μέχρι στιγμής.

Αν δεν έχουμε το νου μας θα μας πάρει όλους η μπάλα (dsl και PSTN).

Το τυρί πάντοτε το αμολάνε για να το δαγκώσει ο ποντικός...

Λυση υπαρχει αν βαλει καποιος dsl και δυο τρεις ειναι συνδεδεμενοι μεσω ασυρματου δικτυου, ετσι ενας λογαριασμος χρεωνεται και το κοστος ειναι δια τρια

Υ.Γ. κανεις στην Αμφιαλη ειναι μεσα για κατι τετοιο?

Λυση υπαρχει αν βαλει καποιος dsl και δυο τρεις ειναι συνδεδεμενοι μεσω ασυρματου δικτυου' date=' ετσι ενας λογαριασμος χρεωνεται και το κοστος ειναι δια τρια[/quote']

θα ειναι ομως και το bandwidth δια 3...οποτε αν βαλεις 384 θα αναλογουν στον καθενα 128...και για upload 42 οποτε μαλλον δεν λεει :cry:

οποτε μαλλον δεν λεει :cry:
Βεβαίως και λέει, διότι άλλο να έχεις αυτό το bandwidth πληρώνοντας χρονοχρέωση (θυμηθείτε ότι προσπαθήσανε να ανεβάσουν το ΕΠΑΚ πριν λίγες μέρες) και άλλο να ΜΗΝ έχεις χρονοχρέωση.

Trending...

Νέα θέματα

Back