ναι αλλα καλο φραπε ξερεις να φτιαχνεις....Superfunk είπε:εγω παλι προτιμω το ΤΣΑϊ και τον(την) Μπουλεντ Ερσοϋ...τουρκοσπορος βλεπεις...![]()
![]()
![]()
Εγω αλλαζω γνωμη.fleamail είπε:Κι εγώ συμφωνώ με τον Superfunk επειδή συμφωνεί με μένα και τον eye και τον evris αλλά με τον blue δεν συμφωνώ γιατί συμφωνεί +1000 με τον εαυτό του ενώ εγώ συνήθως συμφωνώ μόνο με άτομα που συμφωνούν +100. Συμφωνήσαμε? 8)
Τον Μενέλαο δεν τον παίζω γιατί ξέρω ότι τα παίρνει χοντρά στα live του
Μετράς !! ;D ;Dharilatron είπε:Bedroom player ζητεί μπαρ σε σχήμα κραβατοκάμαρας (με κομοδίνα-κομπλέ) προκειμένου να εκφραστεί καλλιτεχνικά. Τιμαί λογικαί. Πληρωμή σε είδος.
Με εμένα πάλι δε συμφωνούσες, αλλά τσιμουδιά δεν έβγαλες για την απάντησή μου.....ωραίος!!!Wow! είπε:Συμφωνώ απόλυτα με τον evris.
Εδώ η Ζωούλα σε καλλιτεχνική πόζα:bloody_sunday είπε:Eγώ συμφωνώ με τον Χωστάκη79 ότι η Ζωούλα έχει δυο πόρτες, αλλά ότι οι έκφυλοι προτιμούν την τρίτη.
Τι λες παιδάκι μου; Το έχεις χάσει;MULE είπε:ρε μαγκες? ναι ρε σε σας τους ......μοντερειτορς (my ass) Μιλαω!!!!
Με συγχωρείς, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι θέλεις να πω τη γνώμη μου. Η οποία έχει ως εξής: οι υποστηρικτές της ιδέας ότι κάποιος εκμεταλεύεται τους "ερασιτέχνες" μουσικούς ξεχνάνε κάτι βασικό, ότι οι μουσικοί ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ τους όρους της άθλιας συνεργασίας που τους έχουν προταθεί. Οι μουσικοί δεν είναι υπάλληλοι του μαγαζάτορα, οπότε το δικό σου επιχείρημα ότι κάποιος ΑΠΑΙΤΕΙ (έτσι το έγραψες, με κεφαλαία) να παίξεις τζάμπα δεν είναι ένα επιχείρημα που ισχύει.mobynik είπε:Με εμένα πάλι δε συμφωνούσες, αλλά τσιμουδιά δεν έβγαλες για την απάντησή μου.....ωραίος!!!