ok! χεχε! αν το θεμα ειναι αν ΠΡΕΠΕΙ να πληρώνονται, μια διάσταση του θέματος ειναι και η νομική.boody είπε:ναι νικολα , για να πληρωθει νομιμα πρεπει να εχει ολα αυτα που ειπες .
δε εφτασε ομως η κουβεντα εκει , εδω συζητιεται αν πρεπει να πληρωνονται ή οχι , και οχι με ποιο νομιμο τροπο .
Σε καμια περιπτωση ομως δεν εισαι εκτος θεματος αφου σε αυτο το θεμα μπορεις να πεις μεχρι και την αποψη σου για την τουρκικη μουσικη...![]()
Μην ανησυχείς, και εμένα μου έχει συμβεί, δεν είναι κάτι σοβαρό.NicolasAth72 είπε:Δεν συμφωνω με την αποψη μου
σιγουρα αυτη η νοσοκομα που εχεις εκει μπορει να με 'γιανει'...kwstas79 είπε:Μην ανησυχείς, και εμένα μου έχει συμβεί, δεν είναι κάτι σοβαρό.Δεν συμφωνω με την αποψη μου
Οταν ακούμε κάτι που δεν συμφωνούμε η δεν μας αρέσει περνάμε στην ειρωνεία ε;Superfunk είπε:του Κιτσου η μανα καθουνταν στου Λιακου το κιβουρι.... :![]()
Αυτό ειδικά είναι το πιο εύστοχο σχόλιο για την Τουρκική μουσική......τα λέμε.....Superfunk είπε:(all these are ORIGINAL anti-barbarian songs from our glorious past!! ;D ;D and remember like they taught us in the Marines..."a good Turk is a dead Turk"... :)
kwstas79 είπε:Wo ich kaufe Lederhosen kann, das vom realen Schnurrbarthaar gebildet wird?