• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι Fates Warning στην Ελλάδα

Chainsling είπε:
Η τιμή αυτή είναι για Θεσσαλονίκη, για Αθήνα από ότι βλέπω είναι πιο ακριβα!
Τέλος πάντων 5 πάνω 5 κάτω… εδώ δεν είναι τραγικά τα πράγματα. Όμως είδες τις τιμές για Metallica και λοιπές μπάντες; Για Rammstein; Από 85- 150 στην πρώτη (δεν μιλάω για πιστωτική κάρτα) και 55- 75 στην δεύτερη… Καληνύχτα… Είναι και οι Aerosmith, που δεν ξέρω πόσο θα πάει το μαλλί…

Αν δηλαδή σε δύο εβδομάδες θέλεις 200 ευρώ για τις τρεις συναυλίες, βράσε όριζα… Χλωμές τις βλέπω… 

Δυστυχως αν συνεχίσουν όπως έχουν τα πράγματα, μάλλον θα τους ακούσω όλους αυτούς.... στο cd-player! Ε εντάξει είναι πολλά τα λεφτά, πλακώσαν και όλοι μαζί,είναι και ότι αυτη την περίοδο στο πορτοφόλι μου έχω κάτι κέρματα (μόνο)!

Με εκνευρίζει λίγο επίσης το γεγονός ότι υπάρχουν φεστιβάλ που παίζουν άπειρα συγκροτήματα μέσα σε 3 μέρες και το εισιτήριο έχει πχ 45Ε (βλέπε brutal assault) αλλά φυσικά αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα...Anyway εξέφρασα ακόμη ένα παράπονο λίγο εκτός τόπικ  ;D

Chainsling είπε:
..Anyway εξέφρασα ακόμη ένα παράπονο λίγο εκτός τόπικ  ;D
Δεν είναι μόνο δικό σου παράπονο. Αν πχ θελήσω να πάω με την κοπέλα σε αυτές τις συναυλίες θέλω 400 ευρώ… χαλαρά. Να μην τρελαθούμε… Ευτυχώς παίζουν καλές και… budget μπάντες όπως για παράδειγμα οι Russian Circles, αξιολογότατοι και με 22 ευρώ- στο Rodeo. Τέλος πάντων, αρκετά με την μίρλα μου. Καληνυχτώ και ες αύριον τα σπουδαία…   

Εγώ πάντως τα πρόλαβα τα limited discount εισιτήρια με 20€... οπότε, see you in Block33... ;)

Για Θεσσαλονίκη λέω βέβαια...

Chainsling είπε:
Anyway εξέφρασα ακόμη ένα παράπονο λίγο εκτός τόπικ  ;D
Δεν πειράζει, κρατάτε και ψηλά το θέμα... :P ;D

Θα ανοιχτεί και καινούριο thread, αλλά το λέμε κι εδώ για τους ενδιαφερόμενους προγκρεσιβάδες (:P) για να κάνουν τα κουμάντα τους. 8)

Live Riverside, 7 Μαϊου στο Rodeo με 23€ και -25% για φοιτητές, άνεργους (!!) και στρατευμένους με επίδειξη σχετικής ταυτότητας στο ταμείο. Δηλαδή ή όντως βγαίνει 17,25€, ή πρέπει να γυρίσω δημοτικό... :P Η τιμή είναι ενιαία για προπώληση και ταμείο πριν το λάιβ..

όλα όμορφα, αλλά......

7 Μαϊου είναι πρώτη μέρα Final4...... >:( >:( :(

23€ και -25% για φοιτητές, άνεργους (!!)
Τί? Καλά σοβαρά μιλάς? Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο! Πώς δηλαδη? Πηγαίνεις με την κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και έχεις -20%??? Χαχα καλή φάση πάντως, με συμφέρει κιόλλας  ;D ;D ;D

Υ.Γ. Mark Zonder και ξερό ψωμί. Πιστεύω ότι είναι από τους πιο εκφραστικούς τυμπανιστές στον χώρο μαζι με τον κ.Harrisson

Chainsling είπε:
Υ.Γ. Mark Zonder και ξερό ψωμί. Πιστεύω ότι είναι από τους πιο εκφραστικούς τυμπανιστές στον χώρο μαζι με τον κ.Harrisson
οοο yes....τον έχς δει 2 φορές από κοντά και είναι τοπ..... ;D ;D

Άντε τυχερούληδες! Καλά να περάσετε σήμερα! Κ οι άλλοι αύριο :D

424527ea955q78s5.jpg

8) 8) 8) 8) 8)

Στη Θεσσαλονίκη ήταν απλά καλοί κατ' εμέ... Βέβαια το έχουν διαλυμένο το μαγαζί οπότε αυτό είναι ένα ελαφρυντικό... Απογοητεύτηκα κυρίως με τον Alder που ήταν "καμμένος" σε όλη τη διάρκεια του set (ας όψονται τα ξύδια που μέχρι πρωίας κατέβαζε την προηγούμενη στο eightball) και οι υπόλοιποι μου φάνηκαν μουδιασμένοι και αμήχανοι... Δεν πειράζει οι τραγουδάρες τους μας αποζημίωσαν...

relayer είπε:
Στη Θεσσαλονίκη ήταν απλά καλοί κατ' εμέ... Βέβαια το έχουν διαλυμένο το μαγαζί οπότε αυτό είναι ένα ελαφρυντικό... Απογοητεύτηκα κυρίως με τον Alder που ήταν "καμμένος" σε όλη τη διάρκεια του set (ας όψονται τα ξύδια που μέχρι πρωίας κατέβαζε την προηγούμενη στο eightball) και οι υπόλοιποι μου φάνηκαν μουδιασμένοι και αμήχανοι... Δεν πειράζει οι τραγουδάρες τους μας αποζημίωσαν...
Η αλήθεια είναι ότι ο "πιο αδύναμος κρίκος" ήταν ο κ Αλντερ,αλλάτωρα τί να λέμε? Είχα διαρκώς ένα χαζό χαμόγελο κατά την διάρκεια της συναυλίας και όλοι οι υπόλοιποι ήταν σε τέλεια φόρμα (addidas κ έτσι)!  Ο Mattheos όπως ακριβώς τον ξέρουμε στα λαιβ κ λίγο καλύτερος επειδή φάνηκε ότι γούσταρε ! Κουνιόταν,ποιός? Ο Ματέος...unpisteftable. Oι Arresti & DiBiase πολύ καλοί με solid παρουσία όπως ακριβώς έπρεπε...Τώρα για τον Zonder τί να πω? Τί να πώ για τον ίσως πιο εμπνευσμένο και μελωδικό τυμπανιστή στο Metal μαζί με τον κ.Harrisson που τα έπαιξε ίδια κ καλύτερα???

Περεπιπτόντως, ο Αλντερ το προηγούμενο βράδι έκατσε καμμιά ώρα το πολύ στην 8μπαλα, ήπιε ένα ποτό κ έφυγε

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back