Superfunk είπε:ποσο μαλλον οταν η Τζονι ΕΙΝΑΙ τρομερη κιθαριστρια
Για τον Superfunky οποιος παιζει καλυτερα απ'αυτον ειναι τρομερος κιθαριστας, δηλ το 99% των κιθαριστωνotto## είπε:Βέβαια ότι η Μίτσελ είναι ΤΡΟΜΕΡΗ κιθαρίστρια δε το καταλαβαίνω. Μου αρέσει, αλλά τρομερή δεν είναι και το βρίσκω λίγο αστείο να είναι σε τέτοια λίστα. Αν μιλάμε για καθαρή οργανοπαιξία και αν συγκριθεί με τα υπόλοιπα τέρατα που έχει η λίστα ή που συζητάμε γίνεται ακόμη πιο ακατανόητο. Στο βίντεο αυτό δε, παίζει 5 ακόρντα και αυτά με έναν τρόπο που τα παίζει ένα παιδί 10 ετών που μαθαίνει. Γνώμη μου φυσικά.
Νομίζω, από αυτά που έχω ακούσει, ότι ο SF παίζει να είναι καλύτερος από την Joni Mitchell. Άρα μπήκε στη λίστα.VangelisV είπε:Για τον Superfunky οποιος παιζει καλυτερα απ'αυτον ειναι τρομερος κιθαριστας, δηλ το 99% των κιθαριστων![]()
sotos9 είπε:Ο καθε τρεντοροκας γραφει οτι θελει.
.
H λίστα καταρτίστηκε με βάση την ψήφο των :
Trey Anastasio, Dan Auerbach (The Black Keys), Brian Bell (Weezer), Ritchie Blackmore (Deep Purple), Carl Broemel (My Morning Jacket), James Burton, Jerry Cantrell (Alice in Chains), Gary Clark Jr., Billy Corgan, Steve Cropper, Dave Davies (The Kinks), Anthony DeCurtis (Contributing editor, Rolling Stone), Tom DeLonge (Blink-182), Rick Derringer, Luther Dickinson (North Mississippi Allstars), Elliot Easton (The Cars), Melissa Etheridge, Don Felder (The Eagles), David Fricke (Senior writer, Rolling Stone), Peter Guralnick (Author), Kirk Hammett (Metallica), Albert Hammond Jr. (The Strokes), Warren Haynes (The Allman Brothers Band), Brian Hiatt (Senior writer, Rolling Stone), David Hidalgo (Los Lobos), Jim James (My Morning Jacket), Lenny Kravitz, Robby Krieger (The Doors), Jon Landau (Manager), Alex Lifeson (Rush), Nils Lofgren (The E Street Band), Mick Mars (Mötley Crüe), Doug Martsch (Built to Spill), J Mascis (Dinosaur Jr.), Brian May, Mike McCready (Pearl Jam), Roger McGuinn (The Byrds), Scotty Moore, Thurston Moore (Sonic Youth), Tom Morello, Dave Mustaine (Megadeth), Brendan O’Brien (Producer), Joe Perry, Vernon Reid (Living Colour), Robbie Robertson, Rich Robinson (The Black Crowes), Carlos Santana, Kenny Wayne Shepherd, Marnie Stern, Stephen Stills, Andy Summers, Mick Taylor, Susan Tedeschi, Vieux Farka Touré, Derek Trucks, Eddie Van Halen, Joe Walsh, Nancy Wilson (Heart)
και με τη συνεισφορά των: David Browne, Patrick Doyle, David Fricke, Will Hermes, Brian Hiatt, Alan Light, Rob Tannenbaum, Douglas Wolk
ποιος ειναι αυτος τον κΣερει η μανα του? ;DΛιστα χωρις JOHN SYKES;;;;;;;;;;
μπορεις ανετα αν γνωριζεις αγγλικα να διαβασεις την ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ της θεσης που καταλαμβανουν στη λιστα οι καλλιτεχνες αυτοι.Για τον Superfunky οποιος παιζει καλυτερα απ'αυτον ειναι τρομερος κιθαριστας, δηλ το 99% των κιθαριστων
Σόρρυ αλλά ούτε με google, ουτε με youtube, ούτε και με wikipedia δεν αναδεικνύεται η Joni Μitcell σε ΤΡΟΜΕΡΗ ή ΤΕΡΑΣΤΙΑ κιθαρίστρια. Τώρα τι καταλαβαίνει ο κάθε ένας μας είναι μια άλλη ΤΕΡΑΣΤΙΑ κουβέντα.Superfunk είπε:επισης για αλλη μια φορα μηπως και δεν το καταλαβες (και εσυ και ο ΟΤΤΟ##)
Η Joni Mitchel ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ κιθαριστρια ;D το google ειναι στη διαθεση σας οπως και το youtube για να καταλαβετε το γιατι,αν ΔΕΝ το καταλαβετε δεν φταιω εγω ;D ;D ;D
Superfunk είπε:ποιος ειναι αυτος τον κΣερει η μανα του? ;D
Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Όπως βλέπεις, αναφέρεσαι σε τεχνική και τίποτε άλλο.otto## είπε:Βέβαια ότι η Μίτσελ είναι ΤΡΟΜΕΡΗ κιθαρίστρια δε το καταλαβαίνω. Μου αρέσει, αλλά τρομερή δεν είναι και το βρίσκω λίγο αστείο να είναι σε τέτοια λίστα. Αν μιλάμε για καθαρή οργανοπαιξία και αν συγκριθεί με τα υπόλοιπα τέρατα που έχει η λίστα ή που συζητάμε γίνεται ακόμη πιο ακατανόητο. Στο βίντεο αυτό δε, παίζει 5 ακόρντα και αυτά με έναν τρόπο που τα παίζει ένα παιδί 10 ετών που μαθαίνει. Γνώμη μου φυσικά.
φωνή βοώντος.. :-\trolley είπε:Όπως βλέπεις, αναφέρεσαι σε τεχνική και τίποτε άλλο.
Ακριβώς αυτό που έγραψα δηλαδή.
Επισήμανση : κάτι παιδάκια με 5 (ή λιγότερα) ακκόρντα, είναι υπεύθυνα για όλη σου τη (μουσική) ζωή. Οπότε, λίγος σεβασμός ίσως;
"One chord is fine. Two chords are pushing it. Three chords and you're into jazz."
Lou Reed
Είναι έλλειψη σεβασμού να μη θεωρώ κάποιον τεράστιο κιθαρίστα; να έλεγα είναι άσχετη, να το καταλάβω το περί σεβασμού. Φυσικά και την σέβομαι και μου άρεσε να την ακούω παλαιότερα.trolley είπε:Όπως βλέπεις, αναφέρεσαι σε τεχνική και τίποτε άλλο.
Ακριβώς αυτό που έγραψα δηλαδή.
Επισήμανση : κάτι παιδάκια με 5 (ή λιγότερα) ακκόρντα, είναι υπεύθυνα για όλη σου τη (μουσική) ζωή. Οπότε, λίγος σεβασμός ίσως;
Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:"Λιστα χωρις JOHN SYKES;;;;;;;;;;"
Και ακόμα αστειότερο είναι ότι ΔΕΝ εμφανίζεται ο Sykes στο βίντεο αυτό...Superfunk είπε:Καλα σε αυτο το βιντεο τον Sykes κοιτας εσυ? ;D ;D ;D ;D
Η έλλειψη σεβασμού που επισήμανα, δεν είναι κάτι που ο λόγος σου εκδηλώνει προς την Joni Mitchel. Είναι προς τον πυρήνα του συγκεκριμένου μουσικού ιδιώματος (αυτού που λέμε ποπ ή ροκ), ο οποίος είναι προϊόν τεχνικής ανικανότητας, όχι ικανότητας. Προκύπτει από την επιθυμία μουσικής έκφρασης ενόσω τα μέσα (τεχνικά και άλλα) είναι ανεπαρκή!otto## είπε:Είναι έλλειψη σεβασμού να μη θεωρώ κάποιον τεράστιο κιθαρίστα; να έλεγα είναι άσχετη, να το καταλάβω το περί σεβασμού. Φυσικά και την σέβομαι και μου άρεσε να την ακούω παλαιότερα.
Σωστός...RayDTutto είπε:Και ακόμα αστειότερο είναι ότι ΔΕΝ εμφανίζεται ο Sykes στο βίντεο αυτό...
Είχε φύγει από την μπάντα πριν βγουν τα βίντεα. Σε όλα εμφανίζονται Campbell, Vadenberg.