- Πόντοι
- 2,148
τί είναι αυτό.... 
πως μου διέφυγε....

πως μου διέφυγε....
Ξεχασες και την νουνου εβαπορε...μεγαλωνει γερα λεφτα...Superfunk είπε:ποιος ειναι αυτος τον κΣερει η μανα του? ;D
τα κοκκινισμενα ΤΙ ειναι? μπυρες,πατατακια ή μαρμελαδες? γιατι πρωτη φορα τα ακουω ;D ;Dαπο Thin Lizzy και Tygers of Pan Tang εποχη και αργοτερα whitesnαke και Blue Murder.
that makes two of us.... ;DSuperfunk είπε:τα κοκκινισμενα ΤΙ ειναι? μπυρες,πατατακια ή μαρμελαδες? γιατι πρωτη φορα τα ακουω ;D ;D
Τους Thin Lizzy καπου τους εχω ακουστα ενω αυτοι οι Whitesnake κατι τυποι με κολαν και ψιλοτακουνα δεν ητανε και μαλι σαν της Μαριας Αλιφερη ;D? (ειχαν εναν πολυ καλο ντραμμερ παντως)
εμ τι? ΟΧΙ....μια φορα το...ψηφισαμε και θα πληρωνουμε 200 χρονια ;D για αυτο σου λεω ...ΝΑΙ ;D ;D4) Keith RichardsΝαι...
Φίλος δεν φταίμε εμείς που εσύ εκείνη την εποχή το είχες ρίξει στην... πγιότητα (Φαραντούρη, Νταλάρα κλπ) και δεν άκουγες τα σωστά προϊόνταSuperfunk είπε:τα κοκκινισμενα ΤΙ ειναι? μπυρες,πατατακια ή μαρμελαδες? γιατι πρωτη φορα τα ακουω ;D ;D
Τους Thin Lizzy καπου τους εχω ακουστα ενω αυτοι οι Whitesnake κατι τυποι με κολαν και ψιλοτακουνα δεν ητανε και μαλι σαν της Μαριας Αλιφερη ;D? (ειχαν εναν πολυ καλο ντραμμερ παντως)
Εγώ διαβάζω Συκιές, συκιές, συκιές συκιές πάντως :Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:^Αν πεις γρηγορα SYKES,SYKES,SYKES,SYKES... καταληγει να ακούγεται ως SEX,SEX,SEX,SEX... που ηταν το βιμπράτο του. ;D
ε ναι εχεις δικιο επρεπε να βαλουνε την γκομενα του Μπλακμορ αυτην ντε που ειναι ντυμενη σαν τη Ραπουντζελ και παιζει λαΓουτο και τη συνοδευει ο αλλος ντυμμενος σαν παπουτσωμενος γατος ;D ;D75) Joni Mitchell...εδω ειναι το σημειο που πηδας... ;D ;D
ααααααααα....με συγχωρεις ξεχασα εσυ γεννηθηκες προ χριστου..Superfunk είπε:τα κοκκινισμενα ΤΙ ειναι? μπυρες,πατατακια ή μαρμελαδες? γιατι πρωτη φορα τα ακουω ;D ;D
Τους Thin Lizzy τους εχω ακουστα , ενω αυτοι οι Whitesnake κατι τυποι με κολαν και ψιλοτακουνα δεν ητανε και μαλι σαν της Μαριας Αλιφερη ;D? (ειχαν εναν πολυ καλο ντραμμερ παντως)
ενω εσυ εισαι μεσα στον νεωτερισμο....(1969 οι Lizzy,1979 oi Whitesnake ;D ;D ;D)sotos9 είπε:ααααααααα....με συγχωρεις ξεχασα εσυ γεννηθηκες προ χριστου..
Ναι φίλος, αφού το αγόρι μας ήταν (και) ΠΑΝΚ 8)Superfunk είπε:Πηγαν και βαλανε την Μιτσελ που δεν ξερει κιθαρα και παιζει με ολους τους κουλους 5 ακκορντα ΠΑΝΚ ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:ενω εσυ εισαι μεσα στον νεωτερισμο....(1969 οι Lizzy,1979 oi Whitesnake ;D ;D ;D)
Και πολύ καλά που τα λες... Ακούστε λίγο μπασάκι. Μάθετε λίγο μπαλίτσα ;DSuperfunk είπε:Παντως το παρον Thread αποδεικνυει ΕΝΑ πραγμα ...οτι οι ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ειναι οι πλεον ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ μουσικαντηδες....μονο ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ θα μπορουσαν να ΜΑΛΩΝΟΥΝΕ για το ποιος ...κιθαριστας ειναι ο...καλυτερος και γιατι ο Κομπενης ειναι 3 θεσεις παραπανω απο τον Κλαφτονα ;D ;D ;D ;D
κακο πραγμα να μπλεκεις την τεχνη με τον....αθλητισμο ;D ;D
Ο πληθυντικος μου αρεσε. Ελα SF, πες μας οτι το'ριξες ΟΧΙ να σε εχουν αυριο πρωτο θεμα στα CNN, Euronews, BBC και Al Jazeera. ;DSuperfunk είπε:εμ τι? ΟΧΙ....μια φορα το...ψηφισαμε και θα πληρωνουμε 200 χρονια
Και ο Νταλαρας εκανε αλμπουμ με τον Al Di Meola, αυτο δεν σημαινει οτι ο πρωτος ανηκει στην ιδια κατηγορια με τον δευτερο. :angel:Πηγαν και βαλανε την Μιτσελ που δεν ξερει κιθαρα και παιζει με ολους τους κουλους 5 ακκορντα ΠΑΝΚ ;D
https://www.youtube.com/watch?v=Hbr0hXkArWg
Κανονικα δεν θα επρεπε να μαλωνετε γι αυτο, κανονικα θα επρεπε να αναρωτιεστε οχι γιατι ο "Κομπενης" ειναι 3 θεσεις παραπανω απ'τον Clapton, αλλα γιατι βρισκεται μεσα σε μια λιστα με τιτλο "100 Greatest Guitarists". Ο τιτλος ειναι ξεκαθαρος, αλλα η λιστα ειναι οτι να'ναι. Ας αλλαξουν τουλαχιστον τον τιτλο μπας και δικαιολογησουν μερικα ονοματα.μονο ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ θα μπορουσαν να ΜΑΛΩΝΟΥΝΕ για το ποιος ...κιθαριστας ειναι ο...καλυτερος και γιατι ο Κομπενης ειναι 3 θεσεις παραπανω απο τον Κλαφτονα ;D ;D ;D ;D
Προς τι ο πληθυντικός? Ένας είμαι ;Dfenderiarhs είπε:Παιδια εσεις οι ΟΠΑΔΟΙ του Blackmore, να το κοιταξετε, ειναι κλασσικο συμπτωμα το θρησκευτικο παραληρημα.