- Πόντοι
- 398
Σουπερφάνκ, έμμεση απάντηση ήταν στον γνωστό τροχονόμο του Νόιζ
olice: , μην ασχολείσαι!
Πέρα από πλάκα, θα είχε ένα ενδιαφέρον να προσθέταμε όλοι μας, ποιοι πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να συμπεριληφθούν -όχι κατ' ανάγκην αφαιρώντας κάποιους άλλους αλλά με την έννοια ότι αποτελούν μεγάλη παράλειψη το ότι δεν βρίσκονται σε μια all time λίστα όπως αυτή.
Έχω την αίσθηση, χωρίς να έχω προλάβει και να εντρυφήσω στην κατάταξη του Rolling Stone, ότι οι βρετανοί κιθαρίστες είναι λιγάκι ριγμένοι ποσοστικά -γιατί σαν διάκριση, είναι πολύ ψηλά (βλέπε Clapton).
Για να κάνω την αρχή, θα πρόσθετα στην λίστα τους
J. Malmsteen
Robert Cray
Uli Jon Roth
John Petrucci
Ed King
Steve Vai
Gary Moore
Stanley Jordan
Bonamassa
Steve Vai (άλλη μία για να μη φωνάζετε!)
Paul Gilbert
...
και φυσικά τον Brushy One String
που τον θεωρώ ανώτερο κι από τον John Lee Hooker ;D
![Stick out tongue :p :p](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Πέρα από πλάκα, θα είχε ένα ενδιαφέρον να προσθέταμε όλοι μας, ποιοι πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να συμπεριληφθούν -όχι κατ' ανάγκην αφαιρώντας κάποιους άλλους αλλά με την έννοια ότι αποτελούν μεγάλη παράλειψη το ότι δεν βρίσκονται σε μια all time λίστα όπως αυτή.
Έχω την αίσθηση, χωρίς να έχω προλάβει και να εντρυφήσω στην κατάταξη του Rolling Stone, ότι οι βρετανοί κιθαρίστες είναι λιγάκι ριγμένοι ποσοστικά -γιατί σαν διάκριση, είναι πολύ ψηλά (βλέπε Clapton).
Για να κάνω την αρχή, θα πρόσθετα στην λίστα τους
J. Malmsteen
Robert Cray
Uli Jon Roth
John Petrucci
Ed King
Steve Vai
Gary Moore
Stanley Jordan
Bonamassa
Steve Vai (άλλη μία για να μη φωνάζετε!)
Paul Gilbert
...
και φυσικά τον Brushy One String
που τον θεωρώ ανώτερο κι από τον John Lee Hooker ;D