Ο yngwie malmsteen είναι σρέντερ;

Στα 19 σας εσείς οι επικριτές δουλειές τι επιπέδου κυκλοφορούσατε,αν κυκλοφορούσατε;

O Yngwie πάντως ήταν ήδη στην Αμερική,έκανε το δίσκο αυτό με τους Steeler και ένα έτος μετά έπαιζε με τον μεγάλο Graham Bonnet στους Alcatrazz.

Απλά μοναδικό ταλέντο. 8)

https://www.youtube.com/watch?v=5vQwdheGiOA

Cool λόγω strat. Μπορώ να πω ότι αν άκουγα να παίζει ακριβώς τα ίδια αλλά με Les Paul τότε θα έλεγα ότι δεν μου αρέσει. Λίγο περίεργο; Μπορεί.

Πάντως μας αρέσει- δεν μας αρέσει, έχει καταφέρει σίγουρα ένα πράγμα: να έχει δικό του ήχο και στυλ, να τον ακους και να λες "ωχ, ο Μάαααλμστηην" !  ;D

Dreamdancer είπε:
Ο Malmsteen ειναι ενδυματολογικα οντως ολιγον...ψιθυροι καρδιας ;D αλλα στα συν του εχει την ποιο καλαισθητη και sexy wife. Super jumbo ταστα και scalloped και maple που την κανουν να μοιαζει αναγλυφο εργο τεχνης..
http://qevume68.soup.io/post/389721041/Amber-Yngwie-Malmstein

Το βλέπω πάει για κλείδωμα      ....

ΥΓ. εν μέσω σύγχυσης διάβασα Ο yngwie malmsteen είναι σέντερ;  Και αναρωτήθηκα εαν ξέρει μπάσκετ          ;D ;D ;D ;D

bouzoukleri είπε:
http://qevume68.soup.io/post/389721041/Amber-Yngwie-Malmstein

Το βλέπω πάει για κλείδωμα       ....

ΥΓ. εν μέσω σύγχυσης διάβασα Ο yngwie malmsteen είναι σέντερ;   Και αναρωτήθηκα εαν ξέρει μπάσκετ          ;D ;D ;D ;D
Δεν παραξενεύομαι που έχει πάει με τέτοιες γκόμενες.Είναι ΘΕΟΣ ο Yngwie!!! ;D

blackie είπε:
Ο σουηδος μεθυστακας εχει παχυνει τοσο, που πιο πολυ μοιαζει με χελωνονιτζακι παρα με σρεντερ..
;D ;D ;D

blackie είπε:
Ο σουηδος μεθυστακας εχει παχυνει τοσο, που πιο πολυ μοιαζει με χελωνονιτζακι παρα με σρεντερ..
Shredder?

TMNT1987_Shredder.png

Είχα πάει στη συναυλία του στο Ρόδον το - αν δε κάνω λάθος - 90κάτι, επειδή μ' άρεσε και είχα λιώσει του τους τρεις πρώτους δίσκους του, και με πήρε ο ύπνος (κυριολεκτικά).

Πολλές νότες χωρίς κανένα απολύτως μουσικό λόγο.

Haris είπε:
Είχα πάει στη συναυλία του στο Ρόδον...και με πήρε ο ύπνος (κυριολεκτικά).
Δεν εισαι ο μονος... ;D

BillTrantos είπε:
Στα 19 σας εσείς οι επικριτές δουλειές τι επιπέδου κυκλοφορούσατε,αν κυκλοφορούσατε;
Ρε Μπιλάρα, μη ψαρώνεις λεβέντη μου και μη θίγεσαι, αντιμετώπισε τη κατάσταση με ψυχραιμία. Σε 20 χρόνια από τώρα μπορεί να εξακολουθείς να αγαπάς τα τραγούδια του Μαλμστην, αλλά δεν θα σου καίγεται καρφάκι για το τι λέει ο κάθε ένας, γιατί εσύ δεν χρειάζεται να αποδείξεις το λόγο που σου αρέσει, απλά η καρδούλα σου τα κάνει κέφι..............τα τραγούδια, όχι το Μάλ, ή το Κιθ κλπ κλπ

ΥΓ δεν είμαι πάντως σίγουρος πως μετά από 20 χρόνια θα σε αρέσει ακόμα ο γιομπαζολιάς  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Ρε Μπιλάρα, μη ψαρώνεις λεβέντη μου και μη θίγεσαι, αντιμετώπισε τη κατάσταση με ψυχραιμία. Σε 20 χρόνια από τώρα μπορεί να εξακολουθείς να αγαπάς τα τραγούδια του Μαλμστην, αλλά δεν θα σου καίγεται καρφάκι για το τι λέει ο κάθε ένας, γιατί εσύ δεν χρειάζεται να αποδείξεις το λόγο που σου αρέσει, απλά η καρδούλα σου τα κάνει κέφι..............τα τραγούδια, όχι το Μάλ, ή το Κιθ κλπ κλπ

ΥΓ δεν είμαι πάντως σίγουρος πως μετά από 20 χρόνια θα σε αρέσει ακόμα ο γιομπαζολιάς  ;D ;D ;D
Σε 20 χρόνια ευελπιστώ να τον έχω ξεπεράσει!Αχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D 8)

Πέρα απ'την πλάκα,γούστα είναι αυτά και ο καθένας ακούει ότι του αρέσει,εννοούνται αυτά.Οι άσχημοι χαρακτηρισμοί και ο μηδενισμός προσώπων και επιτευγμάτων όμως είναι άλλη ιστορία. :)

BillTrantos είπε:

O Yngwie πάντως ήταν ήδη στην Αμερική,έκανε το δίσκο αυτό με τους Steeler και ένα έτος μετά έπαιζε με τον μεγάλο Graham Bonnet στους Alcatrazz.

Απλά μοναδικό ταλέντο. 8)

https://www.youtube.com/watch?v=5vQwdheGiOA
Για όσα σχόλια είναι καθαρά χιουμοριστικά, δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι. Όσο γι' αυτούς που το βλέπουν καθαρά οπαδικά και βγάζουν το συνήθη οχετό χαρακτηρισμών για κάτι που δε γουστάρουν (έχει μπόλικους εδώ μέσα), επίσης μη μασάς. Κάτι λέει μια παροιμία για μια αλεπού που κάτι δεν έφτανε λέει ...κλπ κλπ κλπ. ::)

BillTrantos είπε:
Η ηλικια δεν ειναι κριτηριο. Ο Satriani 19 χρονων ξεκινησε να μαθαινει κιθαρα  ;)

cyclops είπε:
Για όσα σχόλια είναι καθαρά χιουμοριστικά, δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι. Όσο γι' αυτούς που το βλέπουν καθαρά οπαδικά και βγάζουν το συνήθη οχετό χαρακτηρισμών για κάτι που δε γουστάρουν (έχει μπόλικους εδώ μέσα), επίσης μη μασάς. Κάτι λέει μια παροιμία για μια αλεπού που κάτι δεν έφτανε λέει ...κλπ κλπ κλπ. ::)
Κι εγώ οπαδός είμαι -δυστυχώς- ;D ;D ;D

Η ηλικια δεν ειναι κριτηριο. Ο Satriani 19 χρονων ξεκινησε να μαθαινει κιθαρα  ;)
Και με αυτό τι δηλαδή;Μειώνει θες να μας πεις την εξωφρενική μουσική αντίληψη που είχε ο Malmsteen από πολύ μικρή ηλικία,επειδή σε κάποιον άλλο -εξίσου μεγάλο- κιθαρίστα ήρθε η επιφοίτηση αργότερα; ;D

Δηλαδή ο Mozart που έγραφε συμφωνίες από τα 4 του ήταν κανονική περίπτωση συνθέτη; ::) ::)

BillTrantos είπε:
Κι εγώ οπαδός είμαι -δυστυχώς- ;D ;D ;D
Ας το πάρουμε απόφαση, στο νόιζ συμβαίνουν σε ακραίο βαθμό όσα βλέπουμε εκεί έξω:

Οπαδιλίκι εκεί έξω για το οτιδήποτε (από "Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός" μέχρι και "φέτα vs κασέρι" ;D ), γιατί να διαφέρει η κατάσταση εδώ μέσα δηλαδή;

Οπαδιλίκι κι εδώ: "Fender vs gibson", "επηρεάζουν τα κσύλα" vs "δεν επηρεάζουν τα κσύλα", αναλογικά synths vs digital synths, και ο κατάλογος συνεχίζεται. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back