Η Jess Greenberg είναι σρέντερ;

Insectius

Νέο μέλος
Πόντοι
18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ψηφοφορία που φτιάχνω ever , μάλλον θα με κάνουν μπαν ...αλλά δεν πειράζει χαλάλι  . :-*

ομγ_ομγ.jpg

guitar_doctor.jpg

Έχεις βάλει το "σε κάνει σρέντερ" δύο φορές στην σειρά.

Σημαίνει κάτι αυτό? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Βάλε το "σε κάνει τούμπανο" να κερδίσουμε. :D

Παρακαλώ να προστεθεί στην ψηφοφορία η επιλογή "είναι η μέλλουσα μητέρα των παιδιών μου" για να μπορέσω να ψηφίσω.

Ευχαριστώ. ;D

Ακόμη μια ευχάριστη παρουσία με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Προσωπικά, θεωρώ περισσότερο εντυπωσιακό αυτόν τον τύπο που διαθέτει πολυ "λιγότερα" (από κάθε άποψη χεεχ) σε σχέση με την εν λόγω σρεντέρισα -κατά το "ντερμπεντέρισα"- και πιστεύω ότι θα άξιζε να γίνει ένα thread γι' αυτόν - αλλά δεν ξέρω που να το ποστάρω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
H τύπισα είναι μ....αρα,και όπως την κόβω σαν αμερικάνα έκανε και την boobs job της και είναι έτοιμη να κατακτήσει τα τσαρτς ,ασε που συνοδεύει και ζόρικα τον εαυτό της με την κιθάρα.Thumps up για αυτά τα κορίτσια.

Τό'χω ξαναγράψει αλλά.......το πάτε φιρί-φιρί να ξανακοιμηθώ στον καναπέ στο σαλόνι το βράδυ.....παντρεμένος άνθρωπος.... :-[ ::)

Όντως φαίνεται να έκανε προσθετική στήθους η κοπέλα. Αυτό όμως δεν αφαιρεί τίποτα ούτε από τις μουσικές τις ικανότητες ούτε από τη φωνή της.

Σ' αυτό εδώ μπορεί κάποιος να την ακούσει χωρίς να δίνει προσοχή στο μπούστο της:

Όπως και να το κάνουμε, έχει όλο το πακέτο: ομορφιά, θανατηφόρο κορμί, ωραία φωνή και (κρίνοντας ως μη κιθαρίστας) πολύ καλή τεχνική στην κιθάρα.

Προσωπικά ένα τεράστιο respect από μένα. Η κοπέλα τα έχει όλα. 8)

Ρε τρελέ, θα μας πάνε μέσα επί αποπλανήσει, και θα τρέχουμε να βρούμε τον LK να μας ξελασπώσει απ' την ψειρού... ;D

Το αριστερό όπως βλέπουμε ή όπως βλέπουνε αυτές;...  :P

cyclops είπε:
Ρε τρελέ, θα μας πάνε μέσα επί αποπλανήσει, και θα τρέχουμε να βρούμε τον LK να μας ξελασπώσει απ' την ψειρού... ;D

Το αριστερό όπως βλέπουμε ή όπως βλέπουνε αυτές;...  :P
χαχαχαχααα.. το απο δω

smileyvault-cute-big-smiley-animated-034.gif

είναι πάνω απο 18 εντάξει... αλλιως μετα παμε στην marianne faithfull ..δυνατό γκομενακι.. σα τα κρυα τα νερα..

εχω ριξει το επίπεδο ξερω
thumb_smileyvault-cute-big-smiley-animated-044.gif

Γιαυτό μ΄αρέσει αυτό το φόρουμ, γιατί έχει μερακλήδες.

Απτο πρωτο βιντεο μπορει καποιος να καταλαβει γιατι μαρεσουν οι γυναικες που παιζουν με ακουστικη γιατι πιεζουν το μπουστο λογω μεγέθους της κιθαρας!

Περα απτη πλακα μπραβο της.

Την θελω στην μπαντα μου για την φωνη της!

Miltos23 είπε:
πιεζουν το μπουστο λογω μεγέθους της κιθαρας!
Το μέγεθος, είναι της κιθάρας? :D

Ψήφισα Schröder γιατί δεν προλαβαίνεις που να κοιτάξεις τι

Μιά απίστευτη Hybrid βιολογικο-τεχνική που δε την έχω ματαξαναδεί.. :o

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back