- Πόντοι
- 36
Δυστυχώς, όπως και παλαιότερα έχουμε συζητήσει και αποδεχθεί λιγότερο ή περισσότερο ο καθένας, ότι όλα τα πράγματα που αφορούν τον άνθρωπο, κρύβουν πολιτική, πόσο μάλλον το επιχειρείν και οι συνθήκες στις οποίες ''επιχειρούμε'' που καθορίζονται άμεσα απ το πολιτικό περιβάλλον του επιχειρηματία, όπως αποτυπώθηκε και στο παρόν θέμα. Έχω αποφασίσει από καιρό να μην πολιτικολογώ εδώ μέσα και προσπαθώ να το τηρρώ, δεν μίλησα για συγκεκριμένο κόμμα, ούτε για συνδικαλιστές, ούτε για πολιτικά μορφώματα κρατών-όπως κάποιοι άλλοι- απλά αναφέρθηκα σε έναν πρωτότυπο τρόπο επιχειρείν, που εδώ και χρόνια έχουμε αναπτύξει εδώ και οι κουτόφραγκοι απλά αγνοούν, ή μάλλον τα τελευταία 20 χρόνια προσπαθούν να αντιγράψουν. Το να είσαι ''μεγαλοεπιχειρηματίας'', χωρίς να παράγεις τίποτα, ακόμα ακάομα και χωρίς να δουλεύεις...........εκτός του κόσμου που επεξεργάζεσαι.harilatron είπε:Σάμη, είναι ο Chang. Είναι κάποιος που έκανε κάτι. Το να πολιτικολογήσεις δεν θα είναι παρά δείγμα περιορισμένης φαντασίας....
Έλεγα να πω κάτι για το τύπο και την επιχειρηματικότητά του, σκεφτόμενος τους δικούς μας πχ σε σχέση με το Τ.Τ μέρες που είναι, αλλά δεν θέλω να πολιτικολογώ. Τέλος πάντων, όταν εμείς ''επιχειρούσαμε'', αυτοί πούλαγαν βιβλία ;D ;D ;D
(Με άλλα λόγια, διαφωνώ με την επίκληση μοντέλων και πολιτικών θεωριών για την ερμηνεία συγκεκριμένων πράξεων ή την αξιολόγηση μεμονωμένων ανθρώπων.)
Όσο για τον κύριο Chang που ομολογώ πως δεν γνωρίζω, απλά ήταν μια ειρωνική αναφορά στο ότι πουλούσε τα συγγράμματά του, μετά τη διάλεξη, αφού κατά τη διάρκειά της τα διαφήμηζε κιόλας...........το έχουμε βιώσει πολλάκις και εδώ με διάφορους τσίπιδες ως επί τω πλείστων μαιντανούς πολιτικούς-ακαδημαικούς και αοιδούς ;D
Όχι δεν τον κατηγορώ το κύριο, δεν τον γνωρίζω εξάλλου, απλά τον παρουσίασα σε αντιδιαστολή με το γνωστό ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο που ξέρει να ανοίγει ΜΟΝΟ καφετέριες, ως ελέχθει και κλείνω εδώ, ζητώντας και συγνώμη, αν ο λόγος μου είναι πολιτικός, γιατί τέτοιος είναι και λυπάμαι-ντρέπομαι που εδώ μέσα πολιτικολογώ.
Δεν θα ξανασυμβεί
PS Dinosp ;D το ρόλο του Χέφνερ έχει προ πολλού καπαρώσει ο LK, αλλά σε σχωρνάω εκ μέρους του για την αμάθειά σου ;D ;D ;D Άντε να φτάσεις στο επίπεδο του άλλου-με διαφεύγει το όνομά του, αλλά ουχί η προστυχία του ;D-μ ετην ευχή να μην έχεις την ατυχία του