δεν μας φωτίζεις...?theoctapus είπε:Ψάξε λίγο καλύτερα.Δεν υπάρχει τέτοια...
δεν μας φωτίζεις...?theoctapus είπε:Ψάξε λίγο καλύτερα.Δεν υπάρχει τέτοια...
Κανένα πρόβλημα αν και είμαστε και οι δύο καλούληδες.theoctapus είπε:Κανένα πρόβλημα, όμως αν δεν υπάρχει λογική σχέση τιμής/παρεχόμενης υπηρεσίας δεν θα σε βλέπω πλέον με καλό μάτι, που το πρόβλημα;
Κάνεις πλάκα βέβαια καθότι αν μιλάς σοβαρά για το ελαιόλαδο (αλλά και μερικά άλλα είδη λαδιου), κάνεις μέγα λάθος.LK είπε:Μήν τρώτε ρε λάδια και λιπαρά,παχαίνουν. :-D
iPhone έχεις; Κανα high-end android; Καμιά αμερiκάνικη Gibson, Fender;theoctapus είπε:Προφανώς και υπάρχουν ένα σωρό παράμετροι που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Κάποια πράγματα όμως βγάζουν μάτι.
Το ότι υπάρχει αγορά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εκμετάλευση. Το ότι ο πελάτης είναι διατεθειμένος να δώσει εν γνώση του περισσότερα χρήματα δεν σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας δεν είναι καιροσκόπος. Είναι πέρα από προφανές ότι μέρος της δυτικής οικονομίας έχει δομηθεί στην σχέση σε κλέβω/γουστάρεις. Έτσι είναι, ήταν και θα είναι και δεν μου αρέσει.
Μην σε νοιάζει και δεν φτάνει για πώληση. Είναι για ιδία κατανάλωση.gadget είπε:theoctapus: Ανταγωνιστής ε? Μηπως γιαυτό θες να μου κόψεις την τύχη ! (πλακά κανώ ετσί)
Και την σαλάτα με την θα την λιγδώνουμε βρε φιλενάδα; ;D.Μήν τρώτε ρε λάδια και λιπαρά,παχαίνουν. :-D
Και ποιός σου είπε πως δεν έχω νιώσει μαλάκας μερικές φορές με κάποιες αγορές μου; Απ' την άλλη προσωπικά δεν μπορώ με βεβαιότητα να διαπιστώσω το μέγεθος της "απάτης" σε τέτοια προιόντα, είναι, όπως λέει και ο Νικόλας, πολλές οι παράμετροι.iPhone έχεις; Κανα high-end android; Καμιά αμερiκάνικη Gibson, Fender;
Όντως παχαίνει (και πολύ μάλιστα)...9 KCal/grLK είπε:Σοβαρά μιλάω,παχαίνει!
Πρώτον δεν έχω λίπη να κάψω 8). Δεύτερον, να λιγδώσει είπαμε όχι να νερώσει.LK είπε:Μηλόξυδο στη σαλάτα ωρε,που καίει τα λίπη.:-D
Άσε φιλενάδα, πήγα χτες Τέλη για ανταύγειες και είδα στην Ελένη μια συνταγή για σπανακόπιτα (με σπιτικό φύλλο που το ανοίγεις μόνη σου) μούρλια λέμε!!atreu73 είπε:Για τη σαλάτα το καταλληλότερο ντρέσινγκ είναι 3/4 ελαιόλαδο λίγο μουστάρδα 1/4 ξύδι λίγο πιπέρι λίγο αλάτι, μια κουταλιά μέλι, μια κουταλιά μουστάρδα και τα χτυπάμε ελαφρώς.
Είναι τρέλα και πάει πολύ με μαρούλι, σπανάκι, κρεμμυδάκι.
Βάλε και λίγο προσούτο, σουσάμι και ψημένο χαλούμι και είσαι αφεντικό.atreu73 είπε:Για τη σαλάτα το καταλληλότερο ντρέσινγκ είναι 3/4 ελαιόλαδο λίγο μουστάρδα 1/4 ξύδι λίγο πιπέρι λίγο αλάτι, μια κουταλιά μέλι, μια κουταλιά μουστάρδα και τα χτυπάμε ελαφρώς.
Είναι τρέλα και πάει πολύ με μαρούλι, σπανάκι, κρεμμυδάκι.
Εσύ το χόντρυνες. Να προσθέσω τρία συστατικά:theoctapus είπε:Βάλε και λίγο προσούτο, σουσάμι και ψημένο χαλούμι και είσαι αφεντικό.
ή το ένα ή το άλλο. Κουκουνάρι και σουσάμι είναι too much. Παρμεζάνα και χαλούμι επίσης too much. Τα κρουτόν ποτέ δεν μου άρεσαν. Κάνουν την σαλάτα λίγο fast food. Αν είσαι μερακλής θα βάλεις μικρά κρίθινα παξιμαδάκια.atreu73 είπε:Εσύ το χόντρυνες. Να προσθέσω τρία συστατικά:
α) κουκουνάρι
β) κρουτόν
γ) φλούδες παρμεζάνας