- Πόντοι
- 1,788
Αν μετά από όλα όσα ειπώθηκαν δεν κατανόησες τι σημαίνει αυτό, αδυνατώ να το αναλύσω περαιτέρω και απλούστερα.μου όπως απαράδεκτο είναι να μας μιλάς για «νόμιμο τρόπο» άσκησης δικαιωμάτων. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό
Αν μετά από όλα όσα ειπώθηκαν δεν κατανόησες τι σημαίνει αυτό, αδυνατώ να το αναλύσω περαιτέρω και απλούστερα.μου όπως απαράδεκτο είναι να μας μιλάς για «νόμιμο τρόπο» άσκησης δικαιωμάτων. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό
Αντιθέτως, η μάλλον ο τρόπος που σκέφτομαι λέει το εξής: Αν είναι ένας εδώ μέσα να οφεληθεί από κάτι που θα ποστάρω/ρεις τότε καλό είναι να γίνει!Εάν λοιπόν έστω και ένας εδώ μέσα , για τους δικούς του λόγους, με αμφισβητεί ως νομικό, νομίζω ότι πρέπει να το σεβαστώ.
Προσωπικά είμαι ηρεμότατος Nikola.Βρε παιδιά... ήρεμα...
Το ότι είμαι Δικηγόρος το δήλωσα στο πρώτο μου κιόλας post , και στα μετέπειτα αρχικά. Η πλάκα είναι ότι θα μπορούσες να το βρεις εύκολα δεδομένου ότι αυτά (τα post μου) είναι ελάχιστα.Φυσικά, εγώ ακόμη δε ξέρω για εσένα τίποτε, ούτε τι δουλειά κάνεις φυσικά, και αυτό, σε συνδιασμό με την φύση του Ιντερνετ, μου δημιουργεί κάποια ανασφάλεια εξ'αρχής, καλώς ή κακώς. (με λίγα λόγια, δεν είχα ιδέα ότι είσαι νομικός/δικηγόρος! )
Το ότι το ποστ μου είναι πριν απ'το δικό σου, δε σημαίνει ότι μιλάω σε σένα.LK είπε:Προσωπικά είμαι ηρεμότατος Nikola.
Αν πόσταρες κάπου, πιθανών να μην το είδα. Δε περνάω όλη μου την ώρα στο νοιζ... δε διαβάζω τα πάντα, και πιθανώς να το έχασα. Θυμάμαι τη μουσική σου όμως, και το βίντεό σου (αφού είμαι μουσικός και συνθέτης και βασικά αυτό είναι που με ενδιαφέρει).Το ότι είμαι Δικηγόρος το δήλωσα στο πρώτο μου κιόλας post , και στα μετέπειτα αρχικά. Η πλάκα είναι ότι θα μπορούσες να το βρεις εύκολα δεδομένου ότι αυτά (τα post μου) είναι ελάχιστα.όπως παρατήρησες.
Προφανώς, γράφω πως τα λεγόμενά σου είναι ανακρίβειες διότι έχω τις ειδικές γνώσεις. Πώς αλλιώς θα έλεγα πως κάνεις λάθος; Έχω σπουδάσει(και συνεχίζω) νομικά αλλά αυτό είναι αδιάφορο για το ΝΟΙΖ.LK είπε:Μπορείς να πεις ότι γράφω πράγματα , τα οποία δεν καταλαβαίνεις διότι δεν έχεις τις ειδικές γνώσει ή δεν μπορείς να ελέγξεις την ορθότητά τους, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι γράφω «ανακρίβειες» για τους ίδιους λόγους όπως ανωτέρω.
Είναι λοιπόν πολύ «ακριβής» η απάντησή σου «λες ανακρίβειες»!Προφανώς, γράφω πως τα λεγόμενά σου είναι ανακρίβειες διότι έχω τις ειδικές γνώσεις. Πώς αλλιώς θα έλεγα πως κάνεις λάθος; Έχω σπουδάσει(και συνεχίζω) νομικά αλλά αυτό είναι αδιάφορο για το ΝΟΙΖ.
Νομίζω το έκανε η Evilnye λίγο πιο πρινΕπίσης, κανείς δεν σου ζήτησε να δαπανήσεις χρόνο για να ασχοληθείς με μία υπόθεση
Την οποία εσύ άρχισες.Απ’ την στιγμή που άρχισε η παράθεση βιογραφικών, η αντιπαράθεση γίνεται pathetic.
kostri είπε:...
Καλό βράδυ σε όλους.
Αμήν....
Καλή σου Νύχτα!
Μπράβο και στους δύο. >saviola είπε:εγω ακομα καπνιζω ;D
το κανω σε βαζα, κιροπιγια, αυτοσχεδια τασακια - σφυνακια,
Φυσικα με τις ευλογιες του προσωπικου και του καταστηματαρχη.
Εε, καλά, να 'χαμε να λέγαμε. Η αυτοαναγνώριση του πολιτικού jet set.Στην πρώτη παγκόσμια διάσκεψη υπουργών Υγείας που διεξάγεται στη Μόσχα απονεμήθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό η υψηλότερη διάκριση.
Κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, "ήταν μια σημαντική πράξη πολιτικού θάρρους η επιχειρηματολογία και η σταθερή υποστήριξη εν δυνάμει μη δημοφιλών μέτρων, παρά την αντίδραση οργανωμένων συμφερόντων και σε περίοδο που η ελληνική κυβέρνηση υιοθετούσε μέτρα αυστηρής λιτότητας με σκοπό τη μείωση του δημόσιο χρέους και την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση".
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=75400&catid=5
Κι εγώ που βρίζω τα λαμόγια που θεωρούν τους "ξένους" κορόϊδα...
ασε και εγω το ειδα και μου εφυγε η ψυχη...που ειναι ο Π.Ο.Υ. να παει σε καμμια ...ταβερνα Κυριακη μεσημερι (φουλ στα παιδια και τα...βρεφη) να δει την κατασταση "τεκες" που επικρατει....ξεφτυλες....ε,ξεφτυλες......RayDTutto είπε:Σόρρυ guys αλλά δεν άντεξα...
Στην πρώτη παγκόσμια διάσκεψη υπουργών Υγείας που διεξάγεται στη Μόσχα απονεμήθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό η υψηλότερη διάκριση.
Κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, "ήταν μια σημαντική πράξη πολιτικού θάρρους η επιχειρηματολογία και η σταθερή υποστήριξη εν δυνάμει μη δημοφιλών μέτρων, παρά την αντίδραση οργανωμένων συμφερόντων και σε περίοδο που η ελληνική κυβέρνηση υιοθετούσε μέτρα αυστηρής λιτότητας με σκοπό τη μείωση του δημόσιο χρέους και την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση".
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=75400&catid=5
Κι εγώ που βρίζω τα λαμόγια που θεωρούν τους "ξένους" κορόϊδα...
Καταπληκτικό. Δηλαδή, θα το κάνω εγώ μόνο αν το κάνουν και οι άλλοι. Πόσοι; Όλοι; Πως θα το ξέρεις; Μερικοί; Πόσοι βρε παιδί μου; Πολύ καλό.saviola είπε:Ναι στην καθολικη απαγορευση, αλλα παντου και απο ολους.
Να γινουμε ευρωπη σιγα σιγα
Εγώ δεν καπνίζω. Θεέ μου είμαι παράφρων.Ομως οταν πας σε μπυραρια να πιεις ενα ωραιο λιτρο γερμανικη μπυρα και ολοι καπνιζουν λογικο ειναι να καπνησεις και εσυ μεσα.
Οχι βρε παιδι μου, αλλα οκ οχι σε παιδια μπροστα.Καταπληκτικό. Δηλαδή, θα το κάνω εγώ μόνο αν το κάνουν και οι άλλοι. Πόσοι; Όλοι; Πως θα το ξέρεις; Μερικοί; Πόσοι βρε παιδί μου; Πολύ καλό.
μην είσαι τόσο ενδοτικός, κανένα δίκιο δεν έχει... κακώς δεν καπνίζει, αλλά σε κάθε περίπτωση, ας μη γκρινιάζει τουλάχιστον που οι άλλοι καπνίζουν... έλεος... ήλθαν τ' άγρια να διώξουν τα ήμερα... όσο για τα παιδιά, πρέπει να μάθουν να γίνουν σωστοί ελλην(άρ)ες!saviola είπε:Εχεις ενα δικιο επειδη δεν καπνιζεις, ομως ειναι τοσα μαγαζια που το απαγορευουν οπου μπορεις να πας.