- Πόντοι
- 48
Ε Μούτσης τότε που παίζει στερεοφωνικά.sfaku είπε:Το αυτόν (αλλά από το αριστερό ηχείο).
Ε Μούτσης τότε που παίζει στερεοφωνικά.sfaku είπε:Το αυτόν (αλλά από το αριστερό ηχείο).
+1. Όταν ο Σούκας βαράει την λά, κάθε λάκης να σιωπά.matawan είπε:Χωρις καμια διαθεση τολαρισματος. Οποιος εχει ακουσει τον παρακατω δισκο, με ανοιχτα αυτια, ενδεχομενως να συμφωνησει για την αξια του.
![]()
Η τοποθετηση σου με βρισκει απολυτα συμφωνο αγαπητε μου.kwstas79 είπε:+1. Όταν ο Σούκας βαράει την λά, κάθε λάκης να σιωπά.
Εξαιρετικο αλμπουμ και ακομα πιο εξαιρετικη συσκευασια. Ειχα αγορασει 3 αντιτυπα εκ των οποιων τα δυο σταλθηκαν Αγγλια σαν δωρο σε κατι φιλους. 8)mustafank είπε:"Κafka" από τους Socos and the Live Project Band
η συσκευασία και το artwork είναι, πραγματικά, αριστοτεχνικά!Waterfall-K είπε:Εξαιρετικο αλμπουμ και ακομα πιο εξαιρετικη συσκευασια. Ειχα αγορασει 3 αντιτυπα εκ των οποιων τα δυο σταλθηκαν Αγγλια σαν δωρο σε κατι φιλους. 8)
ο μοναδικος δισκος των Εξοριστων που το εχω σε βινυλιο αγορασμενο περι στα 2500 δρχ περιπου...το εσωτερικο κολαζ φωτο με Κατη τα σπαει... ;D ;Dchris gti είπε:Τσουρελάκηδες, μάθετε μπαλίτσα επιτέλους...
Δισκαρα και πολυ καλη μπαντα ,πολυ καλυτερα τραγουδια απο καποια κραυγαλεα γνωστα εντεχνα ,αλλα ,σχετικα αγνωστα.Βασικα η αγαπημενη μου μπαντα στο ειδος.mathematician είπε:![]()
Υπέροχος δίσκος και σχετικά άγνωστος.