και το sx 3.1 εχει !!!H Μοναδική διαφορά που ειναι ευρέως γνωστή μεταξύ τους ειναι ότι το nuendo εχει και την υποστήριξη video.
Tι είναι αυτή η crystal clear 32bit engine που έχει το nuendo και δεν έχει το cubase?? ???ruffneck είπε:Mια διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το Νuendo σου προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα επεξεργασίας του ήχου για audio editing καθώς και το Crystal-clear 32-bit audio engine και το surround που δεν έχει το cubase 4 (αυτό έχω προσέξει μιας και χρησιμοποιώ και τα δύο).Τώρα τα υπόλοιπα πάνω-κάτω είναι σχεδόν τα ίδια.
lol σε αυτη τη σελιδα αναφερεται αυτη η περιβοητη super duper crystal clear 32 bit audio engine...... ;Dharyy είπε:Tι είναι αυτή η crystal clear 32bit engine που έχει το nuendo και δεν έχει το cubase?? ???Mια διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το Νuendo σου προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα επεξεργασίας του ήχου για audio editing καθώς και το Crystal-clear 32-bit audio engine και το surround που δεν έχει το cubase 4 (αυτό έχω προσέξει μιας και χρησιμοποιώ και τα δύο).Τώρα τα υπόλοιπα πάνω-κάτω είναι σχεδόν τα ίδια.
Aπ' όσο ξέρω, έχουν την ίδια μηχανή ήχου.
Πόσο καιρό έχεις να δεις το Cubase;CubMaster είπε:Παιδιά , αν δεν γνωρίζετε , καλύτερα να μην λέτε μπαρούφες !
Σωστά.ruffneck είπε:Mια διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το Νuendo σου προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα επεξεργασίας του ήχου για audio editing καθώς και το Crystal-clear 32-bit audio engine και το surround που δεν έχει το cubase 4 (αυτό έχω προσέξει μιας και χρησιμοποιώ και τα δύο).Τώρα τα υπόλοιπα πάνω-κάτω είναι σχεδόν τα ίδια.
Ρε παιδια ειναι δυνατον να εχουν τοση μεγαλη διαφορα το ενα sequencer απο το αλλο στον ηχο .Μηπως μερικες φορες πετυχαινει η μειξη και νομιζετε οτι ευθηνεται το προγραμα;Μην ψαχνουμε παλι απο την αρχη για αλλο sequencer.nikos76 είπε:θεωρώ πως είναι πια «πεταμένα λεφτά» από άποψη ήχου πάντα .
Ότι κι αν κάνεις ο ήχος έχει ένα «πέπλο» .
Samplitude και πάλι Samplitude !!!!!