cubase Καθόλου ήχος από Cubase/Nuendo με Realtek Asio driver!

My 2 cents:

1. έχεις τούμπανο υπολογιστή και ξεπερασμένο software. Κάτι πρέπει να κάνεις γι αυτό. Υπάρχουν δωρεάν σύγχρονα DAW όπως το Cakewalk π.χ.
  2. Χρησιμοποιούμε τον driver που έχει γραφτεί ειδικά για την κάρτα μας. Αν δεν έχουμε κάρτα εξωτερική χρησιμοποιούμε τον ASIO generic driver. Εναλλακτικά ASIO4ALL. 
  3. Δεν έχει νόημα να απασχολείς πόρους άσκοπα για να έχεις 2ms latency. Ιδιαίτερα στα πλήκτρα είναι σχεδόν αχρείαστο. Μια καλή λύση είναι το buffer στα 128 "και αν νιώθεις τσαφ τσουφ, διακοπές, ανέβαινε προς τα πάνω" όπως λέει ο @Ali Barout.

Τα drivers είναι προγράμματα που μπορεί να είναι και κακογραμμένα. Ιδιαίτερα τα γενικής κι αόριστης στόχευσης.

βρε παιδιά, ούτε με το ASIO4ALL ήχος!!! Τί κάνω λάθος;

Untitled.png

Untitled2.png

Γιατί από τη Scarlett έχω ήχο μόνο από ακουστικά που έχω συνδεδεμένα πάνω της.

Δεν έχω συνδεδεμένα monitor.

Μήπως κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να συνδέσεις τα ηχεία σου με την scarlet, και να μην τραβιέσαι άδικα με περιοριστικούς drivers (όπως ο Asio4all)?

61hCc8haftL._SL1500_.jpg

• Ευχαριστώ
Reactions: filmmusic
Μήπως κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να συνδέσεις τα ηχεία σου με την scarlet, και να μην τραβιέσαι άδικα με περιοριστικούς drivers (όπως ο Asio4all)?

Α, μπορεί. δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ευχαριστώ!

πώς το ζητάω;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Ευχαριστώ
Α, μπορεί. δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ευχαριστώ!

πώς το ζητάω;

Ένα splitter/μετατροπέα με θηλυκό 3.5 σε δύο αρσενικά 6.3 καρφιά. Αν τα αρσενικά καρφιά είναι TRS ακόμα καλύτερα.

• Ευχαριστώ
Στο ASIO4ALL διάλεξα την NVIDIA και παίρνω ήχο από τα ηχειάκια της οθόνης!

Αυτό το Realtek δε δουλεύει με τίποτα!

• Like
Reactions: Ali Barout
Επιτυχία!

Βρήκα το Generic Lower Latency ASIO Driver 64bit από κάπου, το εγκατέστησα και τώρα μου βγάζει ήχο από ηχεία υπολογιστή!!!?

Αλλά πάλι μου φαίνεται λίγο χαμηλός ο ήχος. Το πάω τέρμα το ηχείο για να ακούσω καλά. (ενώ στο ίδιο volume άλλα applications ακούγονται πάρα πολύ δυνατά και πρέπει να χαμηλώσω).

Οπότε το κρατάω έτσι, ή θα πάρω και το καλώδιο που είπε ο φίλος από πάνω, να εκμεταλλευτώ την Scarlett.

Επιτυχία!

Βρήκα το Generic Lower Latency ASIO Driver 64bit από κάπου, το εγκατέστησα και τώρα μου βγάζει ήχο από ηχεία υπολογιστή!!!?

Αλλά πάλι μου φαίνεται λίγο χαμηλός ο ήχος. Το πάω τέρμα το ηχείο για να ακούσω καλά. (ενώ στο ίδιο volume άλλα applications ακούγονται πάρα πολύ δυνατά και πρέπει να χαμηλώσω).

Οπότε το κρατάω έτσι, ή θα πάρω και το καλώδιο που είπε ο φίλος από πάνω, να εκμεταλλευτώ την Scarlett.
Στις ρυθμισεις των Windows ψάξε και θα λυθει και αυτο

• Like
Reactions: Ali Barout

Trending...

Νέα θέματα