Ηλία. Σε παρακαλώ. Στείλε μου τη φωτό να φαίνεται κι η μούρη του . Σε παρακαλώ.elavd είπε:Την βρήκα!!!
Φαντομ ειμαι φαν. Πρεπει να εχω ακομα μαλιστα μερικα. Με τις δυο πιστολες του στα πλαγια, τo δακτυλιδι νεκροκεφαλη, τα κοκκινα κολαν του και το μεγαλο βρακι (μεγαλο as compared με τα βρακια των υπερηρωων τυπου σουπερμαν που ειναι πιο string-sized). Ειχα κολλησει τοσο πολυ που σε διακοπες στο Τολο σε καμπιγκ πηγαινα και αγοραζα απο το μινι-μαρκετ του καμπιγκ το Γερμανικο Φαντομ (φερναν ξενες εκδοσεις εκει). Φυσικα δεν ηξερα γρι γερμανικων, αλλα who cares. Ακομα καλυτερα ηταν, εφτιαχνα εγω τις στιχομυθιες και τις ατακες !Alter είπε:...Φαντομ δε διαβαζε κανεις? ο τυπος στην ερημο & στη ζουγκλα ... ;D
Ήταν μια καταπληκτική ιστορία νομίζω που ο πρωταγωνιστής ήταν παγιδευμένος μέσα σε μια εφιαλτική πραγματικότητα εντός μιας... παιχνιδομηχανής, και έπρεπε σε κάθε παιχνίδι που παίζει (ράλι, adventure, ξυλίκια κλπ) να βγαίνει πάντοτε πρώτος αλλιώς θα πέθαινε. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά ο αδερφός του ή ο κολλητός του είχε μπει κι αυτός μέσα στην βίρτουαλ ριάλιτι για να τον σώσει. (Γαμώ τα σενάρια παρεπιπτόντως - απορώ πώς δεν το έχουνε κατακλέψει από Χόλιγουντ μεριά).evris είπε:- Το αλλο που παιζουν ενα παιχνιδι με μηχανες που εχουν καρφια στις ροδες, μια σιδερενια μπαλα, κατι εκτοξευτες της, ισως σε παγο, κατι μεταξυ χοκει και ραγκμπι και γινεται ο χαμος στο ξυλο και στον θανατο
Οχι, δεν πρεπει να λεμε το ιδιο. Αυτο στο οποιο αναφερομαι ηταν παντα το ιδιο παιχνιδι, as real as it gets. Με διαφορετικο αγωνα καθε φορα με διαφορετικους αντιπαλους. Με απωλειες, με σπασιματα, με θανατους, ξυλο κλπ. Ειχε συγκεκριμενους κανονες τυπου να μπει το μπαλακι σε μια τρυπα, αλλα δεν ηταν καθολου αναιμακτη η διαδικασια του να το καταφερεις...bloody_sunday είπε:Δεν θυμάσαι σχεδόν κανένα; Mα εσύ τα θυμήθηκες σχεδόν όλα... Εγώ ήμουν φανατικός του Μίκι και του Ντόναλντ τότε - Αγόρι έπαιρνα πολύ σπάνια. Όμως αυτό το θυμάμαι:
Ήταν μια καταπληκτική ιστορία νομίζω που ο πρωταγωνιστής ήταν παγιδευμένος μέσα σε μια εφιαλτική πραγματικότητα εντός μιας... παιχνιδομηχανής, και έπρεπε σε κάθε παιχνίδι που παίζει (ράλι, adventure, ξυλίκια κλπ) να βγαίνει πάντοτε πρώτος αλλιώς θα πέθαινε. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά ο αδερφός του ή ο κολλητός του είχε μπει κι αυτός μέσα στην βίρτουαλ ριάλιτι για να τον σώσει. (Γαμώ τα σενάρια παρεπιπτόντως - απορώ πώς δεν το έχουνε κατακλέψει από Χόλιγουντ μεριά).- Το αλλο που παιζουν ενα παιχνιδι με μηχανες που εχουν καρφια στις ροδες, μια σιδερενια μπαλα, κατι εκτοξευτες της, ισως σε παγο, κατι μεταξυ χοκει και ραγκμπι και γινεται ο χαμος στο ξυλο και στον θανατο
Κοιταξε, αν και εσυ (λογω τραγουδιου) αναφερεσαι σε μεταγενεστερη εποχη και ισως να εχεις καποιο δικιο, στην εποχη μου (sic) ειχα γυρισει πολλες γυρω Λεκανοπεδιο.bloody_sunday είπε:Kι αυτό;
Όχι, δεν το διάβαζα στα 50s αλλά τα είχα ξεκοκαλίσει στις αρχές των 80s.
Ποια Kinderland...; Golden Horse και ξερό ψωμί! Α, και μια άλλη τελειωμένη κατά Σούνιο μεριά... ακόμη θυμάμαι τα μεγάφωνα να παίζουν το "Ρίτα, Ριτάκι" οχτακόσιες φορές την ημέρα...
Μαλλον για το Chips θα λες...evris είπε:- Ενα με δυο αστυνομικους με μηχανες και μαυρα γυαλια ηλιου, εναν ξανθο και εναν μαυρομαλλη
Μεταγενέστερη εποχή; Miλάω για καλοκαίρι '82 (ή '83)! Πόσων ετών είσαι;;!evris είπε:Κοιταξε, αν και εσυ (λογω τραγουδιου) αναφερεσαι σε μεταγενεστερη εποχη και ισως να εχεις καποιο δικιο, στην εποχη μου (sic) ειχα γυρισει πολλες γυρω Λεκανοπεδιο.
Και ακουγες Ριτα Ριτακι το 82 στην κατασκηνωση? Οχι ρε παιδια, δεν μου κολλαει καλα. Ξερει κανεις ποτε κυκλοφορησε το Ριτα Ριτακι? Πιστευω οτι το Ριτα Ριτακι ειναι για την Ραφαελα Καρα, οτι ειναι ο Ιπποτης της Ασφαλτου για την Χαιντι. Θα ελεγα οτι το Ριτα Ριτακι, το Μπανακι-Μανακι, το Αλλαξανε τα Γουστα σου κλπ ειναι τελη 1980-1990 και σαφως οχι τελη 1970-80...bloody_sunday είπε:Μεταγενέστερη εποχή; Miλάω για καλοκαίρι '82 (ή '83)!Κοιταξε, αν και εσυ (λογω τραγουδιου) αναφερεσαι σε μεταγενεστερη εποχη και ισως να εχεις καποιο δικιο, στην εποχη μου (sic) ειχα γυρισει πολλες γυρω Λεκανοπεδιο.
Ραφαελα καρα την τοποθετω στα ψιλοlate 70's (...silverface... ;D ;D ;D)evris είπε:Κανας σπουδαγμενος Ιστορια της Μουσικης (!!!) για το Μπανακι Μανακι, Ριτα-Ριτακι, Ευλαμπια, Ραφαελα Καρα να μας τα τοποθετησει χρονικα;
Πεστα ρε. Αφου τα κοριτσια στο Δημοτικο μου τραγουδαγανε Ραφαελα Καρα πως θα μπορουσε να ειναι συγχρονη των Κατσιμιχαιων? Αντε να την βαλω μαζι με το Σκα Σου Σου και πριν τα Παπακια.alderbody είπε:Ραφαελα καρα την τοποθετω στα ψιλοlate 70's (...silvreface... ;D ;D ;D)Κανας σπουδαγμενος Ιστορια της Μουσικης (!!!) για το Μπανακι Μανακι, Ριτα-Ριτακι, Ευλαμπια, Ραφαελα Καρα να μας τα τοποθετησει χρονικα;
για τα αλλα, αν και δεν ημουν ποτε φιλος, τα τοποθετω στα 80's.