Νοσταλγία και noiz celebs

nikoskor41274 είπε:
Ειτανε 2 ηδη αλλες φορες ειχε χυμους  και αλλες κομπόστα...

Τα ανθρωπακια με το διαστημοπλοιο δεν μου ρχετρε ποιο ειναι...

Αλλα εγω θημάμαι oτι ηταν must ενα φεγγαρι η ομαδα Gi...
Και ο Σκουμπι Ντου ειχε απαγορευτει ενα φεγγαρι γιατι ηταν λεει τρομακτικος για τα παιδια.

Και Πιπη Φακιδομυτη.

Και Χαιντι.

Και Νιλς Χολγκερσεν με τις αγριοπαπιες.

Και Μια Φορα και Εναν Καιρο ηταν ο Ανθρωπος

και στο ραδιοφωνο Λιλιπουπολη και διαφορες ηχητικες σειρες που δεν τις θυμαμαι αλλα τις ακουγε η γιαγια μου ανελιπως (και αναγκαστικα και εγω μαζι αφου ολο μου τηγανιζε πατατες στην κουζινα και καθομουνα μαζι της να τις τρωω οπως βγαινανε καυτες)

Και η σειρα με τον Κουστω

Και (πιο μετα) Κοκκινοι Γιγαντες Ασπροι Νανοι

Και απο τηλεοπτικα, εκεινη τη σειρα με τις μαριονετες που βγαινουν απο ενα υποθαλασσιο σουπερ σταθμο με καποιο σουπερ-ντουπερ διαστημοπλοιο και εκτοξευονται εξω να σωσουν τον κοσμο καθε φορα που τους χρειαζεται πως διαλο την λενε?

BrainsThunderbirds.jpg

το ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΝΑ καποιο καναλι το πετυχα προχθες ΕΓΧΡΩΜΟ!!Μαμω τις σειρες ηταν!

http://en.wikipedia.org/wiki/Thunderbirds_(TV_series)

Superfunk είπε:
Και απο τηλεοπτικα, εκεινη τη σειρα με τις μαριονετες που βγαινουν απο ενα υποθαλασσιο σουπερ σταθμο με καποιο σουπερ-ντουπερ διαστημοπλοιο και εκτοξευονται εξω να σωσουν τον κοσμο καθε φορα που τους χρειαζεται πως διαλο την λενε?

BrainsThunderbirds.jpg

ΝΑΙ ΡΕ!!!! ΤΣΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΜΠΕΤΕΡ ΔΑΝ ΣΕΞ !!!

nikoskor41274 είπε:
Επισης αυτο...

index.php
Είσαι ΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ. Με πήγες 24 χρόνια πίσω. Σαν τον άλλο τον γκέι με τον σκίουρο στο κεφάλι... αλλά και ο χυμός ροδάκινο δεν πάει πίσω. Μόνο που ήταν τόσο πηχτός που δεν πιστεύω να ήταν τελικά χυμός. Μάλλον μαζούτ ήταν με πορτοκαλί χρωστικές και γλυκαντικά, και μας το έδιναν στα πλαίσια ενός top secret στρατιωτικού αμερικάνικου προγράμματος για τις επιπτώσεις των υδρογονανθράκων στον ανθρώπινο πληθυσμό. Ο Blue είναι η απόδειξη ότι δεν πάθαμε απολύτως τίποτα.  :P :P :P :P ;D :-*

Μάγκες, αφού είστε τόσο πορωμένοι με αυτά γιατί δε γίνεστε (όπως εγώ) μέλη στο:

http://www.retromaniax.gr

??

Έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Μέχρι και σκαναρισμένα παλιά περιοδικά ;)

Τον ασπρόμαυρο Σπάιντερμαν από τις εκδόσεις Καμπανά με τις θανατηφόρες μεταφράσεις το είχατε προλάβει; Mε τον ήρωα να έχει ξυλοφορτώσει μερικούς κακούς σε ένα σοκάκι και αμέριμνος, κρεμάμενος από τον ιστό του να γυρνάει προς εμάς και να λέει... "ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΡΤΑ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D (βάλτε λίγο και το μυαλουδάκι σας για να σκεφτει τι είχε πει στα αγγλικά...)

elavd είπε:
Μάγκες, αφού είστε τόσο πορωμένοι με αυτά γιατί δε γίνεστε (όπως εγώ) μέλη στο:

http://www.retromaniax.gr

??

Έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Μέχρι και σκαναρισμένα παλιά περιοδικά ;)
Βλεπω οτι εχει και ρετρο games. i like!

Απλα για να ξερετε οτι δεν ειμαι κανας τυχαιος, ειχα παρει ενα πεντοχιλιαρο γιατι ειχα στειλει ενα listing (φυσικα για spectrum) στο PIXEL στο μπλε ενθετακι με προγραμματα αναγνωστων και ειχε βγει καλυτερο προγραμμα του μηνα η κατι τετοιο (ενα στρουμφακι που το κυνηγαγε ο Δρακουμελ στην προσπαθεια του να παει σε ενα σπιτακι μανιταρι).

bloody_sunday είπε:
Τον ασπρόμαυρο Σπάιντερμαν από τις εκδόσεις Καμπανά με τις θανατηφόρες μεταφράσεις το είχατε προλάβει; Mε τον ήρωα να έχει ξυλοφορτώσει μερικούς κακούς σε ένα σοκάκι και αμέριμνος, κρεμάμενος από τον ιστό του να γυρνάει προς εμάς και να λέει... "ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΡΤΑ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D (βάλτε λίγο και το μυαλουδάκι σας για να σκεφτει τι είχε πει στα αγγλικά...)
Ενα φεγγαρι ειχα κανει κατι με τον Καμπανα ως πολυ πιτσιρικας. Καποια τετραγωνακια (frames) ηθελαν συμπληρωμα γιατι δεν ταιριαζαν στο φορματ της δικης μας σελιδοποιησης και επειδη επιανε το χερι μου ειχα συμπληρωσει το σκιτσο να ταιριαζει...

Superfunk είπε:

BrainsThunderbirds.jpg

Που τα θυμαστε ρε ολα :o :o :o ??? ???

Εγω ειμαι σε φαση που ξεκιναω να παω απο το ενα δωματιο στο αλλο να παρω κατι και μεχρι να το φτασω στο αλλο δωματιο εχω ξεχασει οτι πηγαινα για να παρω κατι και γυρναω γυρω γυρω να θυμηθω γιατι πηγα εκει...

Και όχι δεν μενω σε Βιλλα για προλαβω τυχον ερωτησεις κλπ. Σε κανονικο διαμερισμα μενω....

Μονο και μονο για ΑΥΤΟ

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=3854

αξιζει να γινει καποιος μελος!! :)

απο το επισημο αρχειο της ΕΡΤ...

"Πρεμιέρα: ΕΙΡΤ, Κυριακή 11 Ιουνίου 1972

Κάτια Δανδουλάκη (Ελίνα),

Γιάννης Κατράνης (Μίλκο / Ανδρέας),

Γιώργος Λουκάκης (καθηγητής Αλγεράς),

Γιώργος Μαρίνος (Ρομπέρτο Μοντέζ),

Βασίλης Μητσάκης (πρώτος),

Καίτη Παπανίκα (Νατάσα),

Λάκης Γκέκας (Σονόρας),

Μαρία Μαρτίκα (Μαρία Αλγερά),

Μάκης Γιαννόπουλος.

"Κινηματογραφημένη κατασκοπική σειρά συνεχείας με κεντρικό ήρωα τον καθηγητή Αλγερά που έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο. Ο καθηγητής γίνεται στόχος ξένων πρακτόρων μεγάλων δυνάμεων οι οποίοι χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο προσπαθούν να γίνουν κάτοχοι της επιστημονικής του ανακάλυψης. Ο πιο σκληρός και αδίστακτος ξένος πράκτορας, που τελικά παγιδεύει τον Αλγερά είναι ο προερχόμενος από τις χώρες του παραπετάσματος Μίλκο. Τελικά αποδεικνύεται πως ο Μίλκο, ο οποίος είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου, ήταν ο χαμένος από την εποχή του κομουνιστικού παιδομαζώματος μονάκριβος γιος του καθηγητή."

:)

για να δειτε τι περασαμε εμεις οι παππουδες δηλαδη και να ειστε πιο υπομονετικοι μαζι μας... ;D

Καλκιτος που τα ξυνεις πανω σε χαρτι και βγαινουν εκει.

Σιδεροτυπα στον Μπλεκ, Αγορι, Κατερινα.

Φουντουνια (γιατι εχουν διπλο διαφορικο), Δρακουλινια, Φοφικο.

Χρυσο Ντερμπι της ΙΟΝ, Κις, Σοκοφρετα (πιασε πετα), Σερενατα (και πασης Ελλαδος)

Λα(λα)κης ο εισαγωμενος (παντελονι αμερικεν, τσιγαρακι παφ και ταληρο)

evris είπε:

Χρυσο Ντερμπι της ΙΟΝ, Κις, Σοκοφρετα (πιασε πετα), Σερενατα (και πασης Ελλαδος)

Ο κηπος με τα αγαλματα

Να η ευκαιρεια

Διαφορα τηλεπαιχνιδια με τον Ρηγοπουλο

Το ορκιστειτε παρακαλω...

Το σινεακ...

nikoskor41274 είπε:

Ο κηπος με τα αγαλματα

Να η ευκαιρεια

Διαφορα τηλεπαιχνιδια με τον Ρηγοπουλο

Το ορκιστειτε παρακαλω...

Το σινεακ...
- Η γειτονια μας

- Το Λουνα Παρκ

- Οι Πανθεοι

- Η Λωξαντρα

- Πορφυρα και Αιμα

- Ροκος Χοιδας

- Η αναδυομενη

- Ο συμβολαιογραφος

Και εκεινα τα στρατιωτακια ακαμπτα Αρχαιοι Ελληνες που κραταγαν και ενα δορι και μπορουσες να το βγαζεις αφου περναγε μεσα στο χερι του που ειχε τρυπα στην παλαμη.

Και γω που νόμιζα πως είμαι ο μόνος παρελθοντολάγνος εδώ μέσα.

Α να μου χαθείτε κωλόπαιδα, σιγκινήθηκα, αν και δεν είμαι τόσο αρχαίος όσο ο Σούπερφακ, δεν πρόλαβα ζωντανούς δεινόσαυρους δηλαδή.

Και εκεινα τα στρατιωτακια ακαμπτα Αρχαιοι Ελληνες που κραταγαν και ενα δορι και μπορουσες να το βγαζεις αφου περναγε μεσα στο χερι του που ειχε τρυπα στην παλαμη.
ΑΥΤΑ ΜΑΜΟΥΣΑΝΕ!!! ;)

Και γω που νόμιζα πως είμαι ο μόνος παρελθοντολάγνος εδώ μέσα.Α να μου χαθείτε κωλόπαιδα, σιγκινήθηκα, αν και δεν είμαι τόσο αρχαίος όσο ο Σούπερφακ, δεν πρόλαβα ζωντανούς δεινόσαυρους δηλαδή.
Εγω ρε ειμαι τοσο παλιος που ειχα προλαβει και τους πρωτους καταλογους της Φεντερ...να και μια φωτο της πρωτης μου γκομενας που διαβαζει εναν κατα τη διαρκεια του...διαλλειματος.. ;D ;D

partsreading-cutcopy.jpg

Διαφημισεις

Φατσουλες (σα γαριδακια ενα πραγμα)

"Λη Κουπερ και τερμα οι ποδιες"

Τσικλες Ανταμς, γευση στο ρυθμο της ζωης.

Εκεινη με την Λακ που πεφτει σα δικτυωτο συρμα οταν παει να της χαιδεψει ο τυπος τα μαλλια..

Αν καποιος αγνωστος σας προσφερει λουλουδια ειναι γιατι τον αγγιξε η μυρωδια του Ιμπαλς.

Με 3 παιδια; Μα δεν φαινεστε καν παντρεμενη

Σαραφης στα Τρικαλα, Σαραφης στην Αθηνα

Στις κουρτινες, στα κρετον, ενας ειναι ο μεγαλος. Χυτηρογλου ινερνατιοναλ και δεν υπαρχει αλλος.

Αυτες με το αποσμητικο Φα? Ρεξονα? και τον Αναστοπουλο? Μαικ Γαλακο? την τενιστρια Κανελοπουλου? τον Σαραβακο (τα εχω συγκεχυμενα στο μυαλο μου)

Τρελομπαλα

Παγωτο Λακυ Καπ και Φρογκυ της Αγνο.

Παιδικη σειρα: Καντι-Καντι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
ΑΥΤΑ ΜΑΜΟΥΣΑΝΕ!!! ;)

Και γω που νόμιζα πως είμαι ο μόνος παρελθοντολάγνος εδώ μέσα.Α να μου χαθείτε κωλόπαιδα, σιγκινήθηκα, αν και δεν είμαι τόσο αρχαίος όσο ο Σούπερφακ, δεν πρόλαβα ζωντανούς δεινόσαυρους δηλαδή.
Εγω ρε ειμαι τοσο παλιος που ειχα προλαβει και τους πρωτους καταλογους της Φεντερ...να και μια φωτο της πρωτης μου γκομενας που διαβαζει εναν κατα τη διαρκεια του...διαλλειματος.. ;D ;D

partsreading-cutcopy.jpg
Απο οτι βλεπω και στο δεξι την παντρευτικες κιολας εε  ;D ;D ;D

Τυχερε...

Ετσι εξηγητε που εχεις τετοιο εξοπλισμο και δεν τρως παντοφλα...

Τι να πω και εγω ο κακομοιρης που στο 2ο ενισχυτη που αγορασα (χωρις προηγουμενη ενημερωση ) περασα διαβολοβδομαδα...  ::) ::) ::)

Trending...

Νέα θέματα

Back