- Πόντοι
- 38
Στείλε μου με PM το email σουEarendil είπε:Ηλία. Σε παρακαλώ. Στείλε μου τη φωτό να φαίνεται κι η μούρη του . Σε παρακαλώ.Την βρήκα!!!
![]()
Σε παρακαλώ πολύ.
Ηλία;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8) 8)
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Στείλε μου με PM το email σουEarendil είπε:Ηλία. Σε παρακαλώ. Στείλε μου τη φωτό να φαίνεται κι η μούρη του . Σε παρακαλώ.Την βρήκα!!!
![]()
Σε παρακαλώ πολύ.
Ηλία;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8) 8)
[γκουχ] Tron [/γκουχ]bloody_sunday είπε:Ήταν μια καταπληκτική ιστορία νομίζω που ο πρωταγωνιστής ήταν παγιδευμένος μέσα σε μια εφιαλτική πραγματικότητα εντός μιας... παιχνιδομηχανής, και έπρεπε σε κάθε παιχνίδι που παίζει (ράλι, adventure, ξυλίκια κλπ) να βγαίνει πάντοτε πρώτος αλλιώς θα πέθαινε. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά ο αδερφός του ή ο κολλητός του είχε μπει κι αυτός μέσα στην βίρτουαλ ριάλιτι για να τον σώσει. (Γαμώ τα σενάρια παρεπιπτόντως - απορώ πώς δεν το έχουνε κατακλέψει από Χόλιγουντ μεριά).
Όχι, δεν ήταν αυτό αλλά τελικά είναι απόδειξη πως την έχουν κατακλέψει την ιδέα ήδη... και όχι μόνο μια αλλά πολλές φορές.mscmkr είπε:[γκουχ] Tron [/γκουχ]Ήταν μια καταπληκτική ιστορία νομίζω που ο πρωταγωνιστής ήταν παγιδευμένος μέσα σε μια εφιαλτική πραγματικότητα εντός μιας... παιχνιδομηχανής, και έπρεπε σε κάθε παιχνίδι που παίζει (ράλι, adventure, ξυλίκια κλπ) να βγαίνει πάντοτε πρώτος αλλιώς θα πέθαινε. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά ο αδερφός του ή ο κολλητός του είχε μπει κι αυτός μέσα στην βίρτουαλ ριάλιτι για να τον σώσει. (Γαμώ τα σενάρια παρεπιπτόντως - απορώ πώς δεν το έχουνε κατακλέψει από Χόλιγουντ μεριά).