evris είπε:Διαφημισεις
Φατσουλες (σα γαριδακια ενα πραγμα)
"Λη Κουπερ και τερμα οι ποδιες"
Τσικλες Ανταμς, γευση στο ρυθμο της ζωης.
Εκεινη με την Λακ που πεφτει σα δικτυωτο συρμα οταν παει να της χαιδεψει ο τυπος τα μαλλια..
Αν καποιος αγνωστος σας προσφερει λουλουδια ειναι γιατι τον αγγιξε η μυρωδια του Ιμπαλς.
Με 3 παιδια; Μα δεν φαινεστε καν παντρεμενη
Σαραφης στα Τρικαλα, Σαραφης στην Αθηνα
Στις κουρτινες, στα κρετον, ενας ειναι ο μεγαλος. Χυτηρογλου ινερνατιοναλ και δεν υπαρχει αλλος.
Αυτες με το αποσμητικο Φα? Ρεξονα? και τον Αναστοπουλο? Μαικ Γαλακο? την τενιστρια? τον Σαραβακο (τα εχω συγκεχυμενα στο μυαλο μου)
ALL TIME CLASSIC!!! ;D ;D ;DSuperfunk είπε:η διαφημηση ειναι ΜΙΑ βεβαια...
H μάνα μου δούλευε υπεύθυνη στης εκδόσεις καμπανά και είχα τα πάντα από αυτούς. και iron man και hulk και captain america και daredevil και και και και...bloody_sunday είπε:Τον ασπρόμαυρο Σπάιντερμαν από τις εκδόσεις Καμπανά με τις θανατηφόρες μεταφράσεις το είχατε προλάβει; Mε τον ήρωα να έχει ξυλοφορτώσει μερικούς κακούς σε ένα σοκάκι και αμέριμνος, κρεμάμενος από τον ιστό του να γυρνάει προς εμάς και να λέει... "ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΡΤΑ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D (βάλτε λίγο και το μυαλουδάκι σας για να σκεφτει τι είχε πει στα αγγλικά...)
Τι σχέση έχει με σένα...??? Με έναν καλλιτέχνη της εποχής έχει σχέση...Μισό να το βρω, να το ...σκανάρω...blue είπε:Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που ξεφτιλιζομαι,ουτε η τελευταια. ;D
Συνηθως παιζει με SG γι αυτο δεν τον καταλαβαινεις τωρα.boukas είπε:βασικά κάποιον μου θυμίζει αυτός στυο εξώφυλλο, αλλά ποιον; ???
;D ;D ;D Πω πω που το θυμηθηκες ρε. τερματοφυλακας γιατρος !!!! ηταν δυο σελιδες μονο και εγραφε μετα απο 5 σκιτσα και 3 λογια "η συνεχεια στο επομενο..."blue είπε:Ο λογος υπαρξης του Μπλεκ μετα το 88 ηταν να βοηθαει να περασει η ωρα μεχρι να βγει το επομενο ΚΟΜΙΞ.
Ακου εκει "ο τερματοφυλακας γιατρος"
Kαι τι λογια!boody είπε:;D ;D ;D Πω πω που το θυμηθηκες ρε. τερματοφυλακας γιατρος !!!! ηταν δυο σελιδες μονο και εγραφε μετα απο 5 σκιτσα και 3 λογια "η συνεχεια στο επομενο..."Ο λογος υπαρξης του Μπλεκ μετα το 88 ηταν να βοηθαει να περασει η ωρα μεχρι να βγει το επομενο ΚΟΜΙΞ.
Ακου εκει "ο τερματοφυλακας γιατρος"
boody είπε:τα ΤΑΡΑΤΑΤΑ που ανεφερε καποιος παραπανω τα προσπερασαμε ετσι.Μη ντρεπεστε.