Νοσταλγία και noiz celebs

evris είπε:
Διαφημισεις

Φατσουλες (σα γαριδακια ενα πραγμα)

"Λη Κουπερ και τερμα οι ποδιες"

Τσικλες Ανταμς, γευση στο ρυθμο της ζωης.

Εκεινη με την Λακ που πεφτει σα δικτυωτο συρμα οταν παει να της χαιδεψει ο τυπος τα μαλλια..

Αν καποιος αγνωστος σας προσφερει λουλουδια ειναι γιατι τον αγγιξε η μυρωδια του Ιμπαλς.

Με 3 παιδια; Μα δεν φαινεστε καν παντρεμενη

Σαραφης στα Τρικαλα, Σαραφης στην Αθηνα

Στις κουρτινες, στα κρετον, ενας ειναι ο μεγαλος. Χυτηρογλου ινερνατιοναλ και δεν υπαρχει αλλος.

Αυτες με το αποσμητικο Φα? Ρεξονα? και τον Αναστοπουλο? Μαικ Γαλακο? την τενιστρια? τον Σαραβακο (τα εχω συγκεχυμενα στο μυαλο μου)

ρε παιδά, που θα βρούμε το φίλε οδηγέ έβαλες φλας στην μπαταρία;

θεϊκή διαφήμιση κι'αυτή  ;D

bloody_sunday είπε:
Τον ασπρόμαυρο Σπάιντερμαν από τις εκδόσεις Καμπανά με τις θανατηφόρες μεταφράσεις το είχατε προλάβει; Mε τον ήρωα να έχει ξυλοφορτώσει μερικούς κακούς σε ένα σοκάκι και αμέριμνος, κρεμάμενος από τον ιστό του να γυρνάει προς εμάς και να λέει... "ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΡΤΑ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D (βάλτε λίγο και το μυαλουδάκι σας για να σκεφτει τι είχε πει στα αγγλικά...)
H μάνα μου δούλευε υπεύθυνη στης εκδόσεις καμπανά και είχα τα πάντα από αυτούς. και iron man και hulk και captain america και daredevil και και και και...

Ο λογος υπαρξης του Μπλεκ μετα το 88 ηταν να βοηθαει να περασει η ωρα μεχρι να βγει το επομενο ΚΟΜΙΞ.

Ακου εκει "ο τερματοφυλακας γιατρος"
rofl.gif

komix1.jpg
komix002.jpg

επισης,διαμορφωσα χαρακτηρα διαβαζοντας ανελλιπως το teen girl.

Πού το θυμήθηκες το Teen Girl ρε Πέτρο!!! Έχω κι εγώ ένα συλλεκτικό τεύχος...

Να το ανεβάσω;

Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που ξεφτιλιζομαι,ουτε η τελευταια. ;D

βασικά κάποιον μου θυμίζει αυτός στυο εξώφυλλο, αλλά ποιον;  ???

blue είπε:
Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που ξεφτιλιζομαι,ουτε η τελευταια. ;D
Τι σχέση έχει με σένα...??? Με έναν καλλιτέχνη της εποχής έχει σχέση...Μισό να το βρω, να το ...σκανάρω...

boukas είπε:
βασικά κάποιον μου θυμίζει αυτός στυο εξώφυλλο, αλλά ποιον;  ???
Συνηθως παιζει με SG γι αυτο δεν τον καταλαβαινεις τωρα.

Ωχ τώρα πρόσεξα την ημερομηνία του περιοδικού! Απλά νόμιζα πως ήταν και αθυτό αρχαίο και για μια στιγμή χάρηκα καθώς νόμισα πως ανακαλύφθηκε το ελιξήριο της νεότητας!!!  :o

Μη δίνετε σημασία, από τη συγκίνηση που με αποπήρε είναι

blue είπε:
Ο λογος υπαρξης του Μπλεκ μετα το 88 ηταν να βοηθαει να περασει η ωρα μεχρι να βγει το επομενο ΚΟΜΙΞ.

;D ;D ;D Πω πω που το θυμηθηκες ρε. τερματοφυλακας γιατρος !!!!  ηταν  δυο σελιδες μονο και εγραφε μετα απο 5 σκιτσα και 3 λογια "η συνεχεια στο επομενο..."

οσοι ειχατε αδερφες μη μου πειτε οτι δε διαβαζατε μεχρι τελευταιας γραμμης και τα ΜΑΝΙΝΑ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ- ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ?

E? μπρουκ vs καρολαιν κοντρα!(την ιδια εποχη το μεταλ χαμερ ειχε maiden vs manowar )  ;D

τα ΤΑΡΑΤΑΤΑ που ανεφερε καποιος παραπανω τα προσπερασαμε ετσι.Μη ντρεπεστε.  ;) στο χωριο οπου μεγαλωσα τα κρυβαμε μεσα στα χωραφια που ηταν κοντα στην γειτονια μας γιατι τα ταρατατα ηταν τσοντα εικονογραφημενη αν θυμαστε.

;D

boody είπε:

;D ;D ;D Πω πω που το θυμηθηκες ρε. τερματοφυλακας γιατρος !!!!  ηταν  δυο σελιδες μονο και εγραφε μετα απο 5 σκιτσα και 3 λογια "η συνεχεια στο επομενο..."
Kαι τι λογια!

Αποκρουση απο πεναλτυ-Γιατρε εχουμε προβλημα-Ντυσιμο-Συνεχεια στο επομενο ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back