Μπαραγκα, τι ειδους καταστασεις ειναι αυτες?? Εφαγα το γουγλη και ακρη δε βρηκα.samy paraga είπε:Tohmsot καταστάσεις ,μήπως ήτο κρανιά Αμπχαζίας το ξσύλο?
Ο πατήρ Παίσιος τα έλεγε αυτά φίλως ,αλλά δεν τον ακούγαμε 8)
Για σπασε και ξαναριχτα.
Μπαραγκα, τι ειδους καταστασεις ειναι αυτες?? Εφαγα το γουγλη και ακρη δε βρηκα.samy paraga είπε:Tohmsot καταστάσεις ,μήπως ήτο κρανιά Αμπχαζίας το ξσύλο?
Ο πατήρ Παίσιος τα έλεγε αυτά φίλως ,αλλά δεν τον ακούγαμε 8)
Φίλως είσαι άπιστος ,πίστεψε και μη ερεύνα ,όλα είναι στας γραφάςThomsot είπε:Μπαραγκα, τι ειδους καταστασεις ειναι αυτες?? Εφαγα το γουγλη και ακρη δε βρηκα.
Για σπασε και ξαναριχτα.
Φιλως, να ειμαστε πιο σεμνοι και ταπεινοι, και να μην το κανουμε σαν το ζουρλο που του παν να χεσει και αυτος παει και ξεκ@λιαστηκε.samy paraga είπε:Φίλως είσαι άπιστος ,πίστεψε και μη ερεύνα ,όλα είναι στας γραφάς
Το ήξερα από τον ίδιο τον JJ από πριν ότι θα το κάνει αυτό. ;D ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Οσο για τα sus4 -min-maj ρωτα το Φουζιο,εμενα αυτα μου φαινονται κινεζικα. ;D
Ορέ κλεφτόπουλα, βρε μπας και ήταν... playback; :fusiongtr είπε:Ρε σεις στο video ακούγεστε το ίδιο καλά με το Live
Αν δω το σημείο που έπαιζες tapping στο μπάσοTerry RoscoeBeck5 είπε:Ορέ κλεφτόπουλα, βρε μπας και ήταν... playback;
Βέβηλος.fusiongtr είπε:Αν δω το σημείο που έπαιζες tapping στο μπάσοθα σου πω!
![]()
Πίσω ακούς; Are you sure? Βρε να μην σου πω τίποτα για τα αυτιά σου, τέζα μπροστά ήταν (στο χίπικο)pericles είπε:.Ο γερο-τερρυ κατι ειχε παθει μαζι με τον Γιωργο και ηταν λιγο πισω αυτην την φορα !! :![]()
Όπως μου παίζει η rhythm section. εγώ χορεύω.Terry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά δεν έφταιγε ο Γιώργος, άλλος ήταν ο... γκαζοφονιάς του τέμπο;D
Ποια εν οίκο; Σε δημόσια θέα είναι το βίντεοaudiokostas είπε:Τα εν οίκω μη εν δήμω......![]()
Συγχαρητήρια... Προσλαμβάνεστε και εσύ και ο ξάδερφος (δεν πιστεύω να είστε τίποτα... μεταλάδες)pericles είπε:ΑΠΟ πισω καλα πατε απο μπρος δεν ξερω .Τα κηρυγματα αλλου γεροντα !!(Παισιος μηπωςΟσο για τον Ξαδερφο μου να του τηλεφωνηκω ρε παιδια και αν θελει το συζητατε . 8) 8)
Με τον Γαϊτάνο παίζω;Terry RoscoeBeck5 είπε:Και ναι βρε αντίχριστε θα σου κάνω και εσένα κήρυγμα- Μεγάλη βδομάδα έρχεται- για να μπεις στον δρόμο του θεού![]()
Αφτά φίλως θα τα πις μαι των Περικλή (των άλω) που ίνε παιρεί τον εικωνωμηκόν ;Dpericles είπε:Επισης μια ερωτηση αν προσληφθουμε τελικα ο Ξαδερφος και εγω θα εχουμε ΙΚΑ η Μπλοκακι ;;;Ερωτηση κανουμε δεν ειναι απαιτηση μας (μην χασουμε και τη δουλεια ) ;D ;D ;D